Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   CAZUL TANACU (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=26)

Sebastiana 03.04.2007 00:06:11

Doamne fereste,mesajul sa nu fie inteles aiurea:ma referem sa fie tinuta legata la fel ca la spital.

Sebastiana 03.04.2007 00:12:14

Sunt de acord cu NEGROPONTE,ce rost are sa mai elucidam ce a fost elucidat deja.Sa ne ierte Dumnezeu,ca nu suntem noi mai buni ca altii,si sa nu judecam noi pe aproapele,ca de fiecare se indura Dumnezeu si are grija de oile sale.

romandragut 04.04.2007 21:26:12

mda. sunt de acord. ala este in inchisoare, aialalta este moarta, ce rost avem sa ne gandim la asta.

Sebastiana 04.04.2007 23:02:09

Romandragut,sa stii ca am uitat sa-ti spun in legatura cu ce m-ai intrebat:nu cred in ipoteza absurda cu Codul lui Da Vinci.Sunt pure aberatii si speculatii ca si osemintele recent descoperite ,cica, ale Sfintei Maria Magdalena din Magdala sau ale Mantuitorului:minciuni si iar minciuni.Si tu stii,nu ti-am mai scris ca la mine in camera a intrat un liliac vara trecuta ,la miezul noptii, si nu m-am speriat ca doar nu credeai ca eu cred ca e Dracula,dar trebuie sa recunosc ca mi-am pus perna pe cap si am batut in perete dupa ajutoarele din familie si le aratam cu degetul in sus spre liliac pt.ca imi era teama sa nu mi se rataceasca prin par si sa trebuiasca sa ma tund.

romandragut 07.04.2007 18:18:38

un liliac dracula? si ce ti-a facut? ai patit ceva sau ai ramas cu trauma pe viata ?

Sebastiana 07.04.2007 20:59:20

Era un sarman si ratacit liliac pe la etajul 4 intr-o noapte de vara,pe la miezul noptii,si care a gresit domiciliul.Nu era liliac vampir,stai linistit,era unul obisnuit care nu se hraneste decat cu insecte,iar nu cu sangele animalelor.Am cautat pe net si am gasit ceva ce te intereseaza,daca cumva pricepi engleza,tu care esti asa de citit si priceput cum sustii sus si tare:Emily Rose True Story of Anneliese Michel Exorcism-Real Story.Vezi ca este pe You -Tube.Cauta si nu fii ignorant,ci cerceteaza ca mie asa imi place sa fac atunci cand ma amestec intr-o discutie,nu ma bag daca nu ma pricep.Si mai cauta la adresa urmatoare,si apoi mai stam de vorba:www.ortodoxtv.com/filme-video/despre-demonizati.php Apropos,ziua ma viziteaza un porumbel,de asta ce mai zici?

Mirean 07.04.2007 21:24:50

Citat:

În prealabil postat de Sebastiana
Era un sarman si ratacit liliac pe la etajul 4 intr-o noapte de vara,pe la miezul noptii,si care a gresit domiciliul.Nu era liliac vampir,stai linistit,era unul obisnuit care nu se hraneste decat cu insecte,iar nu cu sangele animalelor.Am cautat pe net si am gasit ceva ce te intereseaza,daca cumva pricepi engleza,tu care esti asa de citit si priceput cum sustii sus si tare:Emily Rose True Story of Anneliese Michel Exorcism-Real Story.Vezi ca este pe You -Tube.Cauta si nu fii ignorant,ci cerceteaza ca mie asa imi place sa fac atunci cand ma amestec intr-o discutie,nu ma bag daca nu ma pricep.Si mai cauta la adresa urmatoare,si apoi mai stam de vorba:www.ortodoxtv.com/filme-video/despre-demonizati.php Apropos,ziua ma viziteaza un porumbel,de asta ce mai zici?

Cred ca esti "aleasa" si te viziteaza Sfantul Duh in chip de porumbel, dar nu te baza pe ce am spus, sigur gresesc!

Sebastiana 07.04.2007 22:30:27

Ce-ar fi sa lasam ironiile deoparte acum de sarbatori?Nu am zis decat ca ma viziteaza un porumbel,atat si nimic mai mult,iar noaptea vine liliacul mereu la geam,pt.ca sunt multi lilieci in cartier.Vrei sa stii ceva?Cred ca sunt mai pacatoasa decat tine,pe bune,crede-ma.Sarbatori fericite si Paste Fericit!

Mirean 07.04.2007 23:15:24

Citat:

În prealabil postat de Sebastiana
Ce-ar fi sa lasam ironiile deoparte acum de sarbatori?Nu am zis decat ca ma viziteaza un porumbel,atat si nimic mai mult,iar noaptea vine liliacul mereu la geam,pt.ca sunt multi lilieci in cartier.Vrei sa stii ceva?Cred ca sunt mai pacatoasa decat tine,pe bune,crede-ma.Sarbatori fericite si Paste Fericit!

Putina ironie nu strica nimanui. Sarbatori fericite si tie!

Sebastiana 08.04.2007 10:14:01

Hristos a inviat!Asa este ca tine,putina ironie nu strica nimanui,ai dreptate,dar de Pasti,eu una,cred ca strica.Apropos,porumbelul vine numai cand ascult muzica religioasa si clasica,asa ca,vezi tu,nu vine la mine de fapt,am gresit eu,vine la muzica sa asculte si el,ca ii place muzica foarte buna.(the best music.)

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:12:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.