Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Mari Duhovnici si predicile lor (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5036)
-   -   Sfintii inchisorilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4582)

ovidiu b. 08.10.2013 21:40:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536747)
Pai exact cati e nevoie, in contextul actual.

Dar noi avem o datorie de care se pare că uităm.

Citat:

La o adica, si necanonizati fiind, nu te impiedica nimeni sa le urmezi exemplul, daca iti da mana, corect?

Corect.

Citat:

Sau crezi ca n-au liniste in Cer daca nu-si vad numele in calendar?

Acolo unde sunt au liniște cu sau fără trecerea lor în calendar.

ovidiu b. 08.10.2013 21:53:47

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536837)
Pai cam atat au priceput de la cei care ii vor canonizati: ca tortionarii trebuie tortionati.

E clar de ce nu are loc canonizarea. În cazul acesta nici ei (mărturisitorii) nu-și doresc canonizarea.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536837)
Si sa vada comunisti peste tot, in loc sa-si vada ideile strambe care vor sa le puna in carca unor oameni cu viata imbunatatita.

De parcă comuniștii hotărăsc canonizarea. Comuniști pestea tot, fugiți...:71:

Miha-anca 08.10.2013 22:49:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536864)
Sau poate cand in spatele celor care cer canonizarea nu se vor mai afla neolegionarii care de altfel, nu au cu nimic de a face cu inceputurile promitatoare aleML, ci sunt inerti dar violenti, parsivi, etc.

M-am obisnuit cu acest gen de obraznicii din partea ta, Alin B.
MAi citeste odata ce am scris despre tortionari. Nu a cerut nimeni asemenea masuri violente impotriva unor batrani (desi tortionarii au batut pana au omorat batrani de aceeasi varsta pe care o au ei acum).

Miha-anca 08.10.2013 22:58:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 536884)

De parcă comuniștii hotărăsc canonizarea. Comuniști pestea tot, fugiți...:71:

Nu hotarasc comunistii canonizarea, dar o influenteaza: dovada cat de multi nu accepta canonizarea. Comunismul si-a pus stigmatul pe gandirea multora... in asa fel incat acestia nu reusesc sa vada sfintenia cuiva, dar recunosc aparteneta la ML a acestora.

AlinB 09.10.2013 11:04:46

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 536882)
Dar noi avem o datorie de care se pare că uităm.

Ca aceea de a face comunisti pe ierarhii nostri care refuza sa canonizeze pe cine vrem, cum vrem, cand vrem cum face bunicutza.

Citat:

Acolo unde sunt au liniște cu sau fără trecerea lor în calendar.
Deci suntem de acord.

Miha-anca 11.10.2013 01:00:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536963)
Ca aceea de a face comunisti pe ierarhii nostri care refuza sa canonizeze pe cine vrem, cum vrem, cand vrem cum face bunicutza.

Deci suntem de acord.

Nu era vorba despre ierarhi, ci despre oameni obisnuiti, care nu inteleg inca faptul ca multi dintre cei inchisi sub pretextul simpatiei fata de ML, nici nu erau legionari, dar au fost acuzati ca sa umple inchisorile pur si simplu.

Cinismul nu face cinste nimanui!

ovidiu b. 12.10.2013 22:39:02

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 536901)
Nu hotarasc comunistii canonizarea, dar o influenteaza: dovada cat de multi nu accepta canonizarea. Comunismul si-a pus stigmatul pe gandirea multora...

Atâta le tot sucești cu torționarii și comuniștii că am ajuns să vorbim mai mult de ei decât de mărturisitorii închisorilor comuniste. Că dezvolți o obsesie vis-a-vis de comunism nici nu mai încape îndoială.

DragosP 12.10.2013 22:46:44

Și de ML, dar să nu mai zici nimănui.

Miha-anca 12.10.2013 23:50:54

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 537343)
Atâta le tot sucești cu torționarii și comuniștii că am ajuns să vorbim mai mult de ei decât de mărturisitorii închisorilor comuniste. Că dezvolți o obsesie vis-a-vis de comunism nici nu mai încape îndoială.

Iubitule (ca sa-l citez pe Sf. Apostol Pavel), eu sunt pentru canonizarea sfintilor inchisorilor. Asta, in cazul in care nu ai inteles inca acest lucru.
Comentariile tale sunt de prisos pe aceasta tema, caci m-am exprimat f clar in aceasta privinta. Doamne ajuta!

AlinB 13.10.2013 02:51:07

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 537343)

Asa si cum comunistii erau obsedati de legionari, burghezi, etc.
O alta fatza, a aceleasi monezi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:17:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.