![]() |
cel mai dulce ingeras
am o mama deosebita,speciala si sunt foarte mandra de ea si nu conteaza gandurile negre ale nimanui.bravo mami.te iubesc!!!!
|
Citat:
Toată lumea o iubește pe mama ta,iar noi cu atât mai mult căci am cunoscut-o.Să fiți binecuvântate.Să aducem mulțumire lui Dumnezeu și pentru necazuri,ispite și încercări.Fără ele nu ne putem mântui. |
Doamne-ajuta!
Ce bucurie sa vad ca incet, incet ne reasezam firea sub mana ocrotitoare a Lui si, cuminti, participam la implinirea acestui minunat mesaj divin: "Luca 2.13-14: Si deodata s-a vazut, impreuna cu ingerul, multime de oaste cereasca, laudand pe Dumnezeu si zicand: Slava intru cei de sus lui Dumnezeu, si pe pamant pace, intre oameni bunavoire!" Dumnezeu sa va binecuvanteze! Doamne-ajuta! |
Părintele Adrian a făcut o colectă de la credincioșii din parohia dumnealui și m-a învitat(pe mine nevrednica care nimic bun n-am lucrat) să mergem la Târgu -Bujor unde părintele va încerca să ia legătura cu părintele paroh din localitate.
Pace și gânduri bune.:6: |
Citat:
Ma bucura mult sa aud, asta inseamna un mare pas inainte!:63: |
Citat:
|
zicea cineva pe undeva, ca degeaba le dai peste daca nu-i inveti sa pescuiasca.
|
doamne-ajuta!!
Daca Dumnezeu nu ar iubi lumea cu siguranta ca si noi am trece unul pe langa altul indiferenti de ce ni se intampla,tristi de necazul nostru si bucurosi de necazul altuia....Slava Lui Dumnezeu ca nu e asa......El ne iubeste ,ne arata si ne indeamna la acelasi lucru !
De aceea ,va rog ,in Numele Lui Dumnezeu ...sa lasam la o parte neintelegerile ,sa iertam celor ce ne gresesc ...ca la randul nostru sa fim si noi iertati ,de cei pe care -i suparam,si nu in ultimul rand sa fim iertati de DUMNEZEU!!!... Dragele mele doamne ,Ica si Anca si Dorina! Va rog din suflet sa ma iertati pentru neintelegerile iscate!Voi nu ati gresit cu numic fata de mine! Eu am fost singura vinovata ca nu am stiut sa organizez lucrurile in asa fel incat sa nu trezesc suspiciuni ...(de genul ca as vrea eu sa raman cu lucrurile donate)!! Chiar nu imi trebuie nimic ,sanatate atata vreau!!Am asteptat sa fie reparat ,lipit si varuit ,sa gasim 2 paturi si un sifoner cu rafturi in care sa punem toate lucrusoarele..Faptul ca lucrurile s-au miscat incet, chiar f incet ,a fost ca ajutorul promis nu a venit ,dl . Balcan s-a chinuit cum a stiut el sa repare prin casa....,nu atat de bine cum trebuia...dar s-a straduit totusi sa faca...iar eu...cea care am luat initiativa,de una singura nu pot ,si in plus am fost ocupata doua luni de zile cu niste cursuri in alta localitate.... .... si poate ca asa a vrut Dumnezeu! sa mai vina cineva pe taramul asta ,oameni de buna credinta ,oameni minunati, care nu raman indiferenti si care din dragoste pentru Dumezeu si pentru aproapele lor ,vor sa mai dea o mana de ajutor acestei familii!! Astazi ,dna Dorina , a avut prilejul de a ma imbratisa ,si am inteles ca...., cu mare drag,iar eu cea mai mare bucurie de a-i primi imbratisarea!!Sper ca intr-o buna zi sa am aceeasi bucurie fata de dna Ica si dna Anca,daca bunul Dumnezeu va face posibila o a doua intalnire pe lumea asta ...si bineinteles IERTAREA! Astazi,impreuna cu parintele Adrian si cu o familie minunata din Barlad(sper ca am inteles bine)dna Dorina a venit la Tg.Bujor...Impreuna am punctat cateva detalii ce urmeaza a fi facute in zilele ce urmeaza....si o rog pe dumneaei daca e pe forum sa va scrie despre astea...daca nu ...va voi spune eu mai tarziu ...acum va las si Doamne-ajuta!! |
Slava Tie, Doamne!
Doamne ajuta!
Frumoase ganduri ai prins in cuvinte, Lenuta! Suntem atat de diferiti, vedem din unghiuri diferite tot ce ne inconjoara, dar cu totii devenim aceiasi cand suntem uniti intru dragostea pentru Hristos si invataturile Lui! Voia Domnului care a lucrat prin harul parintelui Adrian si prin bunele intentii ale tuturor a adus liniste si un pas inainte in aceasta fapta. Slava lui Dumnezeu pentru toate! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:22:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.