![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ce poate fi mai mindru decit a crede ca meriti ca o ratiune omnipotenta si omniscienta sa se intereseze de orice aspect minuscul din viata ta. De ce nu ar fi un iad ultimele clipe ale vietii cind te gindesti ca puteai trai altfel viata ta, intr-un mod in care merita sa mori? |
Citat:
|
Citat:
Coroboreaza cu ce am spus acum citeva zile despre viata vesnica dpdv al ceasului biologic |
[quote=Florin-Ionut;177346]Asta-i vechi. Si foarte amuzant de altfel. De speriat babele, iarasi.
Du-te si vorbeste pe subiectul asta cu oricare profesor de la orice Facultate de Teologie Ortodoxa. Forumistii isi dau si ei cu parerea, treaba lor...[/QUOTE. Un indemn la fel de bun si pentru tine,dar eu te mai indemn sa te bazezi mai mult pe preoti duhovnici,scrierile sf.parinti si nu uita de cuvantul Mantuitorului.Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Raiul si iadul se pregusta din aceasta viata. Unii au raiul in suflet, altii fierb in smoala propriilor ganduri (la figurat, desigur). de ce sa iti refuze Domnul ceea ce tu insuti ai semanat? Dar sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ajungem acolo unde si-a dorit p. Paraianu! Si pe tine, Topcat! (am zis ca fac o pauza cu tine, dar nu pot sa nu iti doresc acest lucru!) |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.