Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   De ce este condusa BOR de calugari (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9856)

AlinB 20.11.2017 22:11:29

Citat:

În prealabil postat de Penticostalul Traditional (Post 654636)
Iar eu am adus UN SINGUR subiect in discutie: conditiile hirotonirii unui episcop. Si am aratat clar ca daca Biserica Ortodoxa interzice episcopului sa fie casatorit, este in contradictie cu Biblia, care permite episcopului sa fie casatorit.
Foarte clar, precis, scurt si concis.

Stii cum se zice, Domnul a dat, Domnul a luat, numele Domnului fie binecuvantat :)

Biserica a zis in sec. I ca e mai bine A, in sec. X (ics) a hotarat ca in acord cu vremurile si moravurile e mai bine non-A, pentru Biserica nu e nici o problema.

Piatra de poticnire e pentru aia din afara ei :)

Precis, scurt si concis.

Penticostalul Traditional 20.11.2017 22:16:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 654747)
Biserica a zis in sec. I ca e mai bine A, in sec. X (ics) a hotarat ca in acord cu vremurile si moravurile e mai bine non-A, pentru Biserica nu e nici o problema.

Precis, scurt si concis.

In sfarsit!
Invata-i si pe coreligionarii tai sa nu se mai invarta dupa coada!

AlinB 20.11.2017 22:17:31

Citat:

În prealabil postat de Ali Baba (Post 654551)
asta arata ca de fapt multi dintre voi nu stiu mai nimic. chiar asa, cum se ajungea episcop la inceput?

Categoric tu stii ca inafara sa-ti dai aere de destept categoric nu stii nimic :)

Macar daca veneai cu surse, citate din lucrari, etc. ca sa arati ca nu esti altceva decat un habarnist, dar nimic nimic..doar...aere.

AlinB 20.11.2017 22:18:29

Citat:

În prealabil postat de Penticostalul Traditional (Post 654750)
In sfarsit!
Invata-i si pe coreligionarii tai sa nu se mai invarta dupa coada!

Daca e vorba de catalin2 nici o sansa sa invete vreodata ceva de la cineva :)

suslik 20.11.2017 22:18:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 654745)
Si asta te-ar ajuta pe tine sa te induhovnicesti sau sa te complaci acolo unde esti acum? :)

A doua, fireste. :)
Punerea de intrebari cu raspuns deja cunoscut creste temperatura Universului, zice termodinamica.

AlinB 20.11.2017 22:44:39

Surprinzatoare sinceritate :)

Sa-ti fie cu folos.

Ali Baba 20.11.2017 22:55:33

nu mai incerca, am inteles ca tie ti se permite orice mizerie asa ca nu am sa-ti mai raspund.

cristiboss56 21.11.2017 15:39:30

Citat:

În prealabil postat de Ali Baba (Post 654758)
nu mai incerca, am inteles ca tie ti se permite orice mizerie asa ca nu am sa-ti mai raspund.

Nu știu ce ai înțeles dumneata la adresa colegului nostru , dar deja ești pe cale de a părăsi acest Forum ORTODOX !
Cumpătare și mai mult bun simț!

Ali Baba 21.11.2017 16:05:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 654788)
Nu știu ce ai înțeles dumneata la adresa colegului nostru , dar deja ești pe cale de a părăsi acest Forum ORTODOX !

pai asta urmareste si ar trebui sa-i recitesti din mesaje. si nu numai dintre cele in care ma provoaca sa-i raspund cu aceeasi masura stiind ca el nu va pati nimic, are reactii nepotrivite si la adresa altor colegi.

in fine, il voi ignora.

si ca sa revin, cum se ajungea episcop in primele secole de crestinism? chiar nu stie nimeni?

Penticostalul Traditional 21.11.2017 16:11:06

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 654788)

Cerinta catre colegul nostru e frumoasa si crestineasca.
Daca ati avea si o atitudine pe masura ar fi excelent.
Si ati avea si autoritatea sa solicitati cele de mai sus.

Insa, v-o spun prieteneste, postari ca cea de mai jos, va decredibilizeaza:
Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 654318)
Avem chiar aici un rătăcit imbecilizat de astfel de nebuni :)))

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:25:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.