![]() |
Citat:
Asta e rau. Ai nevoie de nasterea de sus. |
Citat:
in timp ce Dumnezeu intarea marturia lor cu semne, puteri si felurite minuni si cu darurile Duhului Sfant, impartite dupa voia Sa! (Evr.2:4) |
Citat:
Nici macar tu nu poti sa iti asumi bolborosirea pe care o faci. JENANT !!! Ai proorocit? Multi profeti mincinosi se vor ridica la sfarsit. |
Citat:
Te-as sfatui sa nu te grabi sa vorbesti de funie in casa spanzuratului! |
Citat:
Oamenii trebuie sa-L creada pe Domnul si Invatatura Apostolilor. Daca reusesc sa-i conduc pe oameni spre Dumnezeu si Biblie, mi-am atins scopul. Nu e necesar ca cineva sa creada invatatura mea. Ci a Lui. |
Citat:
NICIODATA adevaratii crestini nu s-au tinut show-uri si demonstratii. Si nici nu le-au cerut. Pentru ca stiau ca se fac de toata rusinea cu astfel de cereri. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
http://www.orthodoxeroumain.fr/dev/i...odoxia/42-mara |
Citat:
Si apoi sa calci pe urmele lui. Va fi suficient. |
Citat:
:78: |
Citat:
Pentru ca unii au facut din biserica un aranjament cerere - oferta. Si pentru ca cererea unor indivizi ca tine si ceilalti gealati este: "show, demonstratie, inregistrare live pe facebook si youtube" ei asta au oferit. Dupa ce va hraniti cu asfel de gunoaie - demonstratii din tot felul de ghene si canale, veniti sa-mi cereti mie sa va mai dau inca o inregistrare. Nu primiti nimic. Exista deja INREGISTRAREA si DEMONSTRATIA, prieteni. Se numeste Sfanta Scriptura. Daca nu credeti ceea ce este scris in ea, nu veti crede nici daca ati vedea o inviere live. |
Citat:
|
Citat:
Nu ma surprinde ca exista si oferta pentru tine si prietenii tai. Pe de alta parte NU trebuie sarit peste cal si afirmat ca predicarea Evangheliei cu indrazneala, vorbirea in limbi, profetia, vindecarile, exorcizarile si evanghelizarea ar fi ceva rau. Nicidecum. Ci exact asta este Voia Domnului. |
Dar nu le aveți, nici vorbire în limbi, nici vindecări, nici profetizare, nici scoatere de draci, doar mimați toate acestea, sub aspectul unor show-uri menite să vă aducă beneficii materiale.:24:
|
Si daca nu le-am avea noi, asta e irelevant, important este ca acestea trebuie sa le ai tu. Sa le aiba crestinii. Acesta este adevarul. Care conteaza.
|
Citat:
|
Citat:
Dovediti de Scriptura, si amintiti de Hristos. Daca Hristos i-a anuntat cu gura lui cu 2000 de ani inainte, inseamna ca lucrul asta are o importanta capitala pentru Biserica - este un eveniment crucial, si nu doar unul marginal... cumva Hristos a anuntat protestantismul cu sute de ani inainte. |
Citat:
Pentru altii insa, pentru cei care cred, se implinesc cuvintele Sripturii: Iar în zilele din urmă, zice Domnul, voi turna din Duhul Meu peste tot trupul și fiii voștri și fiicele voastre vor prooroci și cei mai tineri ai voștri vor vedea vedenii și bătrânii voștri vise vor visa |
Citat:
Da! Scrie foarte clar, despre lucrarea de înșelare care va preceda apariția Antihristului. Aceasta va fi cu semne și minuni menite să înșele chiar și pe cei aleși. 2 Tes 2. Cel care oprea această taină a fărădelegii, a fost luat deja din drum. Catolicii au mușcat-o după Conciliul Vatican II, când au permis carismatismul.:30: |
Citat:
|
Citat:
Papa oprea taina faradelegii... Sunteti mai distractivi ca orice shou carismatic :1: |
Citat:
|
Citat:
Daca EL a spus lucrul asta cu 2000 de ani inainte, si a anuntat asta pentru intreaga Biserica, inseamna ca lucrul e serios. A profetit protestantismul inca de la intemeierea Bisericii. |
Citat:
Care? Ce au vorbit la Penticosta? Păi voi nu aveti deloc din alea! E un sortiment care vă lipseste. |
Lipseste prin Gheena in care iti faci tu veacul.
In crestinismul apostolic, exista. Pentru ca Duhul Sfant este inca la lucru. |
Citat:
|
Citat:
|
Fapte 2:38,39. Fagaduinta Duhului este pentru toti cei chemati de Domnul la mantuire. Celor care sunt departe geografic sau temporal. Oricat de multi. Toti cei chemati de Domnul. |
Citat:
Poate că astăzi Duhul oferă numai roade. Ce zici? Poate fi și așa? Parcă voi ziceați să nu punem pe Duhul într-o cutie, că El lucrează cum vrea, când vrea! În timpurile de acum, nu se mai dau limbi! Ce zici? Dar asta nu înseamnă că nu mai există naștere din nou sau că nu mai avem roade ! |
Citat:
Afirmasei ca nu mai exista vindecari si vorbiri in limbi, ca "taraba s-a inchis". Dupa ce ai primit dovada, o intorci ca la Ploiesti, "da exista, dar nu ai tu". Cand iti zic ca nu e relevant daca am sau nu am eu, important este sa existe in crestinism, zici ca in crestinism nu exista pentru ca taraba s-a inchis. Si apoi ii acuzi pe altii de argumentatie circulara :1: |
Citat:
Prin harul si indurarea lui Dumnezeu. |
Citat:
Profeti - pentru ca folosesc numele lui Dumnezeu Mincinosi - pentru ca mint si lucrarea lor e minciunea Sfarsitul veacurilor - fara comentariu Sfintii ortodocsi - cu totii spun ca protestantii sunt profetii mincinosi... Acesta nu este un adevar este o norma, Insa pentru tine este irelevant daca sfintii ortodocsi spuna sta. |
Citat:
Te-am intrebat daca vreun sfant ortodox spune ce zici tu, respectiv ca Iisus a prevestit protestantismul! Daca da, spune numele sfantului si lucrarea in care a marturisit asa ceva. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Insa cu doar cateva postari mai sus, tu esti primul ortodox care ai recunoscut ca vorbirea in limbi este comunicare cu Dumnezeu, rugaciune in limbi. Citat:
NU avem NICIUN document biblic sau istoric care sa ateste ca apostolul Pavel sau vreun alt apostol ar fi propovaduit Evanghelia prin darul vorbirii in limbi. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Legat de vorbirea in limbi, n-ai citit pasajele de la Pogorare, Faptele Apostolilor fiind scrisa de SF. Pavel. Acolo scrie ca vorbeau in limbile popoarelot aflate atunci la Ierusalim si fiecare il auzea in limba sa. Nu exista o vorbire in sunete fara legatura, ce minune a aia? Si tu poti face asta oricand. Noi nu inceracam sa deslusim adevarul acum, noi stim deja adevarul, atat despre ortodoxie, cat si despre peticostalism. Tu esti cel care nu-l stii. Si nu cunosti nici invatatura ortodoxa, orice catehumen trebuia si trebuie sa studieze invatatura ortodoxa. Ea se gaseste condensata in catehisme (care sunt si pe net). |
Citat:
Uite aici ai recunoascut: Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:19:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.