![]() |
Citat:
Imi poti explica cum ai dedus, acum in scurt...ca el a citit numai niste carti, si nu e teolog, din mesajul postat de el?( acum pare chiar ceva suspect...pentru ca reiese ca stii exact ce a facut, si ce nu a facut!!!:10:) |
Citat:
De cand ati facut frontul comun, cate oite ati castigat...ca o statistica asa? |
Citat:
|
Citat:
Asa ca pot spune acum ca am studiat teologie :69:. De altfel, Andrusca, tu nu te gandesti putin, ce fel de teologie poate fi la NP? Apa de ploaie. |
Citat:
Ba ai afirmat ca a citit si el niste carti, si ca asta poti face si tu...ceea ce inseamna ca din mesajul respectiv, desi el pomeneste de facultati...tu ai exclus posibilitatea ca el sa fi urmat o facultate, desi in opinia mea cand spui teolog=cineva care a studiat teologia...si medic=cineva care a studiat medicina! Exista Facultate de Teologie Penticostala...asa ca, a trecut Penticostalul mantuibil pe acolo, si e teolog, ori a citit numai niste carti acasa...fara a putea fi considerat teolog in baza acestei ipoteze(!?!)? :10: |
Citat:
Oricum statisticile nu le raportam decat mai-marilor nostri. |
Citat:
Acelasi lucru l-a spus si ea...insa in mesajul pe care s-a bazat, tu nu zici nimic de carti citite, tentative nereusite, si teologie plictisitoare ( de aici deducandu-se ca nu ai avut ce aprecia nici macar tu in acele carti, daramite eu!!:10:)...zau asa! |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
|
Citat:
Eu zic asa, te-o fi pandit, a estimat cam in cat timp ajungi in dreptul casei lui...si s-a gandit ca poate vei manifesta interesul scontat pentru traiirile pe care le avea dansul in gradina...dar uite ca tu ai crezut, cum era de asteptat ca e epileptic. |
Dom'le daca as avea eu acum posibilitatea sa va invit la detectorul de minciuni, cred ca multe adevaruri as afla...desi ce zic eu, cred ca nici asa nu as afla raspunsurile adevarate, offff!:46:
|
Citat:
|
Citat:
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva. Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna. |
Eu abia pe forumul acesta am aflat ca penticostalilor li se zice "tremurici". :21::22: Omul cat traieste invata.
|
Citat:
Iar daca pastorul observa, si se distreaza pe seama faptului ca a reusit sa ii faca pe toti sa tremure...de ce sa le spuna adevarata lui opinie, ca sa strice "atmosfera"? |
Citat:
|
Citat:
|
Iar n-ai citit postarea mea cu atentie Andrusca :18:
|
Citat:
|
Citat:
Ce parere ai avea daca ai vedea pe niste ortodocsi care practica vorbirea in limbi? Nu ca dansatorii de pe youtube, ci linistiti si la locul lor? Adica pe mai multi ortodocsi, asa vreo trei mii, printre ei fiind si cativa apreciati ierarhi ... |
Citat:
|
Am promis ca cinci zile nu te mai tachinez si ma voi tine de cuvant.
Citat:
Iti spun lucrurile astea ca sa intelegi ca eu, cand vorbesc despre penticostali, stiu ce spun. Penticostalii nu intra in transa niciodata. Cu atat mai putin intr-o transa chinuitoare. Eu ma rog in alte limbi relativ des. Niciodata nu am fost in transa. Am experimentat bucurie inaintea Domnului dar mereu am fost perfect constient. Cum vrei sa te cred ca nu glumesti si nu faci vrajala? Atunci spune-mi tu, te rog, ce as putea sa cred? Ai fost tu prezent cand un grup de penticostali isi contorsionau trupurile, hauiau si maraiau cu niste figuri infricosatoare? Pai, tu ori ai fost la vreo sedinta de exorcizare ori la vreun grup de satanisti. Deci daca vrei sa fii luat in serios scrie exact ce ti s-a intamplat. Dar fara fabulatii, te rog, pentru ca se prinde toata lumea. |
Citat:
|
Doriana, am trimis un mail prietenilor nostri din Lübeck si le-am cerut sa obtina pe cai doar de ei stiute o lista cu toate scolile absolvite de sora Andrusca.
Ce surpriza: singurul teolog dintre noi este chiar domnia sa. Sefa promotiei 2004 la Facultatea de Teologie Ortodoxa Iasi :41:. |
Citat:
Intr-un zgomot ca ala (erau cativa decibeli) te poti ruga lui D-zeu? Din gura da, dar din inima nici ca am putea spune. Este Duhul Domnului prezent in in locuri zgomotoase...oare nu sa se reculeaga are nevoie omul? sa-L contemple pe D-zeu? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Gibi, ai scris cam mult, cam inghesuit, si cam amestecat pentru a deruta „adversarul”.
Tot ceea ce recunosti in aceasta postare este ca la penticostali era „vacarm”. Vacarm poti denumi si rugaciunea in comun, cu voce tare ce se obisnuieste la penticostali. In cealalta postare ai zis altceva: se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau... Deci, aveau fetze schimonosite, strambate si infricosatoare sau nu, aveau trupurile contorsionate sau nu, hauiau si maraiau ca niste animale sau nu? Sau doar se rugau cu voce tare? |
Citat:
Nu mai fi suparat, si citeste cu atentie...asta e stilul meu uneori, dar nu as vrea sa se inteleaga ceva gresit! Ok, sa ma lumineze Dumnezeu, ca am mare nevoie de asta!:) Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Stai stai...sa nu amestecam borcanele, nicidecum sefa promotiei 2004, aveam ceva note bunisoare la obiectele bisericesti...dar pana la sefia promotiei ohooo, cale luuuuunga!:4: Dar eu cum pot afla daca ati tocit putin bancile facultatii penticostale, sau deloc? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ok, in cazul asta mai vorbim la misto peste cinci zile cum ti-am promis, tinem legatura, :103: |
Citat:
Citat:
"Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh; Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor. Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește." Asa cum Dumnezeu a incurcat oamenilor limbile sa nu se mai inteleaga la turnul Babel, iata ca acum Dumnezeu da posibilitatea oricarui om sa poata intelege si vorbi limba altui popor asa cum o intelege El, fara translator. Desigur, aceasta se intampla la o scara mult mai mica, in functie de credinta fiecarui om. Asa cum Duhul Sfant vorbeste oamenilor in diferite limbi, asa da si credinciosului. E o caracteristica a Duhului Sfant care se rasfrange asupa credinciosului. Daca aceasta vorbire e talmacita prin darul de talmacire, vorbirea echivaleaza cu o proorocie. Daca nu este tradusa, ea ramane o rugaciune sau o proclamare a adevarurilor divine intr-o alta limba. Posibil ca oamenii sa nu o inteleaga, dar fiintele ceresti transcend limbile si inteleg ceea ce se spune. Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cei fara daruri nu sunt dispretuiti [sau nu ar trebui sa fie]. Nu darul te face deosebit, ci doar diferit . E dat pentru a sluji mai bine lui Dumnezeu, nu pentru inaltare. Nu darul te mantuieste, ci jertfa lui Hristos de pe cruce. Ca mai exista cate unul care se considera mai sfant pentru ca are un dar...pacatul lui. E o nebunie sa te mandresti cu un dar pentru care nu ai muncit si l-ai primit gratis. De fapt e o nebunie sa te mandresti in general. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:49:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.