![]() |
Citat:
|
Citat:
multa iubire ps Dumnezeu a facut omul PERFECT , omul il strica pe OMUL PERFECT si mai are si nesimtirea sa spuna ca Dumnezeu a facut asta .... :24:sau ca Dumnezeu da boli si alte nenorociri ..... asadar NU IL MAI IMPLICATI PE DUMNEZEU IN NENOROCIRILE VOASTRE ca NU E VINOVAT DE ELE .... MULTA IUBIRE ps ati inteles ? multa iubire |
Citat:
multa iubire |
Citat:
|
Citat:
nu ai inteles , ... cu stilul lor impotriva mea imi fac un bine .... :24:...dar o sa iti explic mai incolo asadar stilul meu ramine .... :71: multa iubire |
Citat:
Ți-aș răspunde mai pe larg, dar nu am timp. Îți las ca subiect de meditație un verset din Evanghelii, dacă tot subliniezi ce a zis și a făcut numai Iisus: Ioan 14, 26 Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu. |
Citat:
si daca stau bine si ma gindesc cu versetul asta iti dai singur foc la valiza , asadar atentie si mediteaza la el :4: nu il voi folosi impotriva ta decit daca continui sa il aduci in discutie ....:4: multa ibire |
Citat:
Cum poti crede ca oamenii vor imita pana la detaliu doar ceea ce a facut Iisus Hristos in existenta Sa pamanteana? Atunci hai sa dam foc masinilor, trenurilor, tuturor agregatelor care nu existau pe vremea lui Iisus si sa-ncepem sa ne deplasam pe magari si sa muncim pamantul cu plugul. Sa zdrobim calculatoarele ca nu ne-ajuta la mantuire. Si tot asa. Ai idee cat de lunga e lista lucrurilor pe care le facem zilnic dar care, dpdv strict biblic, nu ne sunt de folos? Daca am scrie-o pe un sul de hartie am inconjura pamantul cu ea! Stilul tau argumentativ + formula de final imi amintesc de Mircea Radu si a sa emisiune "Din Dragoste": Iubiti-va mult! |
Citat:
|
Citat:
multa iubire ps ce confesiune ai ca sa vad de unde sa te apuc:21: multa iubire mi s/a mai spus .... am luat si premiu pe comparatia asta ... :21: multa iubire |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:46:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.