Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Vreau sa ma intorc in Romania!Ce ma sfatuiti? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13128)

guardian knight 25.06.2011 23:09:50

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 371744)
Sute de bucureșteni, în mare parte pensionari, au stat încă de joi noapte (23 spre 24 iunie 2011) la coadă pentru a prinde promoțiile ( ZAHAR si ULEI )unui supermarket din cartierul Rahova, din Capitală.

http://www.antena3.ro/romania/bucure...ii-129043.html

Daca deschizi linkul, pe langa articolul complet ai si niste filmulete cu adevarata fata a Romaniei de azi!

Niste bosorogi, nostalgici comunisti, carora le face placere sa isi reaminteasca tineretea traita pe la cozi !!!

LapetiteMoc 25.06.2011 23:14:18

trist

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 372137)
Niste bosorogi, nostalgici comunisti, carora le face placere sa isi reaminteasca tineretea traita pe la cozi !!!

Ce trist ca va permiteti sa judecati suferintele si neputintele semenilor vostri ! Sa va ocroteasca Domnul cu Mila Lui, nu cu rodul cuvintelor voastre! ("Adevarat va spun ca pentru orice cuvant rostit oamenii vor da socoteala in ziua judecatii.")

konijiro 25.06.2011 23:18:27

Citat:

Sau poate niste oameni pentru care diferenta de 1 leu la kilul de zahar chiar conteaza, mai ales in zilele de dinainte de pensie?
Mama, cata empatie si intelegere crestine emani, stai sa deschid geamul...

LittleSparrow 25.06.2011 23:24:51

Este și sărăcie și suferință în țara asta.

IonelS 26.06.2011 09:13:55

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 372118)
?????????????????

Astept sa-ti cer scuze!!!!!

Culmea tupeului fariseic !

Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !?
Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ?
Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ?

Yasmina 26.06.2011 09:33:58

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 372116)
Mia femeie cu id arabesc , ne lasi ! De ce esti vicleana si insiduoasa pt a o determina pe fata sa nu se intoarca in PATRIA EI DATA DE DUMNEZEU ?
Sunt sigur ca nu fuge de parinti, ci simte chemarea harica catre ceea ce i-a fost dat de sus - spatiu geografic, credinta apostolica, locuri si duhovnici cu har, peisaje mirifice, ....

Ea de ce sa n-aiba parte de ceea ce strainii vor sa cumpere cu bani, adica locuri cu energii iesite din comun - Monastirea Craiman, Sinca Veche, Namaiesti, Cetatuia de Arges, Ceaslaul, Apuseni....?

Daca tu te-ai insotit cu un arab, ea de ce sa nu se intoarca in tara pt a-si gasi un roman ?

Ea nu vrea sa fuga, ci vrea sa se intoarca !

Toate neamurile pagane vor sa-si faca colonii in Romania , numa tu ai grija malefica sa-i spui unei romancute sa nu se intoarca in propria tara !

TU SA N-AI PARTE DE ACEASTA TARA , CA N-O MERITI !

Mai omule,prima regula aici pe forum este sa nu jignesti pe nimeni;daca nu exista aptitudini de comunicare ar fi mai bine sa ne abtinem de a scrie pe forumuri-adica pe intelesul tau,daca nu ai argumente nu ma jigni gratuit si-ti permite sa faci asocieri de prost gust cu privire la persoana mea!

Daca iti vei mai permite sa debitezi idiotenii care privesc persoana mea am sa te raportez ADMINULUI!!!

Yasmina 26.06.2011 10:07:55

Despre mine!

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 372196)
Culmea tupeului fariseic !

Iti permiti luxul sa indepartezi o romancuta de tara ei natala s ai pretentii orientale la scuze crestine !?
Unde te crezi, in harem vorbind cu eunucii ?
Sa-ti fie rusine ! Ceea ce faci tu este un pacat incomensurabil ! Esti Dumnezeu si eu nu stiu ?

Intr-adevar,ma numesc Fatoush Yasmina(familia sotului nu i-a fost pe plac numele meu Carmina si ei mi-au schimbat numele in Yasmina) si m-am casatorit cu un stomatolog arab,care mai are 3 neveste,una dintre ele tot romanca,din Botosani...El a facut facultatea in Romania,la Timisoara si vrea sa se intoarca sa deschida un cabinet in Bucuresti,insa mie imi repugna ideea si nu as vrea sa ma intorc sa port haine musulmane la mine in tara,imi este jena de cunoscuti,prieteni...aici in desert"by the ocean" nu ma cunoaste nimeni...

In urma casatoriei mi-am schimbat religia,am trecut la musulmani dar numai formal iar copiii sunt musulmani si ei;nici nu i-am invatat romaneste ca nu am timp,muncesc prea mult in gospodarie si am grija si de celelalte sotii ale lui Edmir ca eu sunt cea mai mare ca varsta(ele sunt mai tinere).Chiar daca Edmir are 4 sotii(pana acum)aici nu se numeste harem ci familie,iar eunuci nu avem deoarece eu si celelalte femei mature din familie purtam de grija sotiilor tinere(cum am mai spus).

Cred ca am devenit un pic invidioasa pe femeile libere,din acest motiv nu vreau sa vb despre reintoarcerea in tara ca despre o posibilitate fericita!

Si ce daca m-am insotit cu un arab?Imi este interzis sa scriu pe forum?Sau am interzis eu altor femei sa se casatoreasca cu romani asa cum ziceti dvs?
Departe de mine asemenea intentii :)

LapetiteMoc 26.06.2011 10:39:35

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 372204)
Intr-adevar,ma numesc Fatoush Yasmina(familia sotului nu i-a fost pe plac numele meu Carmina si ei mi-au schimbat numele in Yasmina) si m-am casatorit cu un stomatolog arab,care mai are 3 neveste,una dintre ele tot romanca,din Botosani...El a facut facultatea in Romania,la Timisoara si vrea sa se intoarca sa deschida un cabinet in Bucuresti,insa mie imi repugna ideea si nu as vrea sa ma intorc sa port haine musulmane la mine in tara,imi este jena de cunoscuti,prieteni...aici in desert"by the ocean" nu ma cunoaste nimeni...

In urma casatoriei mi-am schimbat religia,am trecut la musulmani dar numai formal iar copiii sunt musulmani si ei;nici nu i-am invatat romaneste ca nu am timp,muncesc prea mult in gospodarie si am grija si de celelalte sotii ale lui Edmir ca eu sunt cea mai mare ca varsta(ele sunt mai tinere).Chiar daca Edmir are 4 sotii(pana acum)aici nu se numeste harem ci familie,iar eunuci nu avem deoarece eu si celelalte femei mature din familie purtam de grija sotiilor tinere(cum am mai spus).

Cred ca am devenit un pic invidioasa pe femeile libere,din acest motiv nu vreau sa vb despre reintoarcerea in tara ca despre o posibilitate fericita!

Si ce daca m-am insotit cu un arab?Imi este interzis sa scriu pe forum?Sau am interzis eu altor femei sa se casatoreasca cu romani asa cum ziceti dvs?
Departe de mine asemenea intentii :)

Sheherezada !!! :15:

Yasmina 26.06.2011 10:47:02

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 372208)
Sheherezada !!! :15:

Chiar ea,in carne si oase!

LapetiteMoc 26.06.2011 10:47:17

Laura, draga, dupa cum bine sublinia Yasmina, tu oscilezi intre Romania si Anglia. Asadar, ideea ca-ti lipsesc Bisericile si Manastirile din Romania, traditiile si ritualul credintei de la noi, nu sta in picioare. Daca oscilai intre Romania si Grecia, inca era mai coerent dorul tau, insa Anglia nu prea are legatura cu ceea ce sustii tu ca necesitate pentru tine. Decanteaza bine ce este in mintea ta, identifica bine ceea ce vrei si roaga-te Domnului sa obtii. Daca tu singura nu stii ce vrei, oare cum vei sti ce sa ceri si cum sa ceri de la Domnul ? Sau mai bine roaga-te sa aleaga Domnul calea: "Doamne, eu sunt o farama neputincioasa a creatiei Tale, ma las in mainile Tale Sfinte sa alegi cum stii mai bine pentru mine!"

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:13:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.