Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Despre atei si scopul lor pe acest forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13678)

catalin2 03.09.2011 22:04:10

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 396413)
Cred că noi doi am avut niște divergențe; și încă mai avem. Totuși, am reușit să discutăm fără jigniri, fără atacuri la persoană, zic eu.

Pentru ca avem doar divergente minore. Dar uite de exemplu ca din cei ce nu sunt ortodocsi sunt agresivi daca scrii ceva despre cultul lor: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=237

N.Priceputu 03.09.2011 22:07:52

Dacă ele ar fi fost majore crezi că ne-a fi jignit? Sper că nu. Am divergențe majore cu ateii. Asta, însă, nu înseamnă că nu îi pot respecta; pe unii mai mult, pe alții mai puțin, însă pe niciunul deloc. Știu că în fiecare e chipul lui Dumnezeu și aș comite un păcat să-l disprețuiesc.

zzzzzz 03.09.2011 22:11:41

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 396416)
Pentru ca avem doar divergente minore. Dar uite de exemplu ca din cei ce nu sunt ortodocsi sunt agresivi daca scrii ceva despre cultul lor: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=237

"din pacate" in linkul care l-ai dat userul cz4000 are toata voia sa se enerveze si are dreptate... nu te indreptateste pe tine linkul acela ci pe cz4000... iar limbajul lui a fost unul decent..

neica_nimeni_altul 03.09.2011 22:12:22

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 396381)
Si de ce esti tu asa de sigur ca miscarea ta va avea succces?

De ce sunt asa sigur, e foarte simplu, deoarece este evident pentru toti cei care stiu sa citeasca pe litere ca acest forum se numeste c_r_e_s_t_i_n_o_r_t_o_d_o_x.r_o si se pronunta asa cum se scrie.

Personal voi sta de vorba cu proprietarul acestui sait si probabil ca si cu adminul acestui forum si sunt sigur ca vor avea intelepciunea necesara sa sprijine aceasta schimbare de atitudine fata de acest forum, mai ales ca si in regulamentul actual este scris foarte clar (chiar daca momentan nu se respecta) ca "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa"

Unii atei si simpatizantii lor nu vor mai putea trancani mult timp pe acest forum,... daca vor dori totusi sa o faca vor trebui sa respecte noul regulament al forumului.

zzzzzz 03.09.2011 22:19:10

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 396421)
De ce sunt asa sigur, e foarte simplu, deoarece este evident pentru toti cei care stiu sa citeasca pe litere ca acest forum se numeste c_r_e_s_t_i_n_o_r_t_o_d_o_x.r_o si se pronunta asa cum se scrie.

Personal voi sta de vorba cu proprietarul acestui sait si probabil ca si cu adminul acestui forum si sunt sigur ca vor avea intelepciunea necesara sa sprijine aceasta schimbare de atitudine fata de acest forum, mai ales ca si in regulamentul actual este scris foarte clar (chiar daca momentan nu se respecta) ca "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa"

puiutule tu habar nu ai ce e aia Ortodoxie.

N.Priceputu 03.09.2011 22:19:20

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 396421)
mai ales ca si in regulamentul actual este scris foarte clar (chiar daca momentan nu se respecta) ca "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa"

Administratorul, ca și poliția în societate, reacționează atunci când este sesizat. Nu stă, vigilent, citind fiecare postare.

Atunci când sesizezi o încălcare a regulamentului, respectiv denigrarea credinței ortodoxe, nu trebuie decât să raportezi postul respectiv. Eu am făcut-o de mai multe ori și de fiecare dată a luat măsura potrivită.

neica_nimeni_altul 03.09.2011 22:25:47

Citat:

În prealabil postat de zzzzzz (Post 396425)
puiutule tu habar nu ai ce e aia Ortodoxie.

Recunosc, habar nu am, nu vreti Dvs sa-mi explicati despre ce este vorba ?
Difera prin ceva de doctrina atee, e o filosofie, o dogma ... ca nu prea imi dau sema ? Dati si meditatii in aer liber ?

zzzzzz 03.09.2011 22:30:25

Citat:

În prealabil postat de neica_nimeni_altul (Post 396429)
Recunosc, habar nu am, nu vreti Dvs sa-mi explicati despre ce este vorba ?
Difera prin ceva de doctrina atee, e o filosofie, o dogma ... ca nu prea imi dau sema ? Dati si meditatii in aer liber ?

iti dau lectii oricand...

neica_nimeni_altul 03.09.2011 22:33:56

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 396426)
Administratorul, ca și poliția în societate, reacționează atunci când este sesizat. Nu stă, vigilent, citind fiecare postare. Atunci când sesizezi o încălcare a regulamentului, respectiv denigrarea credinței ortodoxe, nu trebuie decât să raportezi postul respectiv. Eu am făcut-o de mai multe ori și de fiecare dată a luat măsura potrivită.

Ati avut in familie turnatori la securitate, vad ca cunoasteti foarte bine mecanismul ! Faptul ca recunoasteti ca va "turnati" adversarii de opinie este totusi un inceput de indreptare, cu conditia sa constientizati acest lucru. Parintii stiu cu ce va ocupati ?

neica_nimeni_altul 03.09.2011 22:37:26

Citat:

În prealabil postat de zzzzzz (Post 396431)
iti dau lectii oricand...

De atitudinea specimenelor de giboni ca tine doresc sa scapam pe acest forum, te-ai prins ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:40:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.