Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

Magda M. 18.01.2012 08:22:32

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 422844)
de ce spui asta? Doamne ajuta!

Ma refeream la anumite calitati ale lui Basescu, care il fac atat de popular...

DragosP 18.01.2012 08:33:49

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 422873)
Cred ca v-ati facut singur caracterizarea

Sunt consolat doar de gândul că părerea Dvs. nu e la nivel de certitudine ci doar de bănuială...

Citat:

, de patologic tine a-i acuza pe ceilalti de propriile slabiciuni/(obsesii?). Iar faptul ca sunteti f. departe de bunul simt nu va apropie cu nimic de adevar.
E curios de ce tocmai Dvs. ați reacționat. Se aude cumva ceva bâzâind pe la căciula Dvs?

Magda M. 18.01.2012 08:36:08

[quote=heaven;422865]Ei,uite asta ma intreb si eu,dupa tot acest spectacol pe care il vad la tv de cateva zile...si cred ca nici acesti manifestanti atat de inversunati,pe buna dreptate pe de o parte,pentru ca nu e o fericire sa iti ajunga cutitul la os de saracie,nu stiu sa raspunda in afara de "Jos Basescu!" altceva.

Aveti dreptate...dar poate si cei care demonstreza (pasnic desigur, nu instigatorii) au acest drept...

"De ce se revolta oamenii? Si cum de o fac intr-un moment, parca din senin? Asta se intimpla atunci cind sint batjocoriti la infinit si, desi par ca suporta, depoziteaza undeva toate aceste siluiri.
Ce oare am făcut, se întreabă surprins conducătorul, că așa, parcă dintr-o dată, parcă au înnebunit? A abuzat de răbdarea oamenilor, asta a făcut"

(de pe http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-gregar-pegra/)

Magda M. 18.01.2012 08:46:55

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422880)

E curios de ce tocmai Dvs. ați reacționat. Se aude cumva ceva bâzâind pe la căciula Dvs?

Mitocania salveaza Romania :)

lore86 18.01.2012 09:06:26

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422870)
Venerabil, dar fraier!

Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.
Citat:

Avem alternativa?
Da.
Varianta putului?

DragosP 18.01.2012 09:12:32

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 422891)
Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.

Nici eu, dar parcă, în final, e după noi...

Citat:

Varianta putului?
Nu, mai multe. Cea mai simplă: Otopeni, Băneasa, sau alt loc cu zboruri internaționale. Nu recomand.
Alta: monarhia, preferata mea.

maria40 18.01.2012 09:23:03

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 422869)
Si eu cred la fel. ok, strigam in gura mare:"Jos Basescu!"
dar pe cine punem in loc? Comunistii? Pe Geoana, un venerabil mason?
AVem alternative?
e ca si cum am protesta ca avem doua credite la banca si vrem reforma.Iar reforma consta in faptul ca facem al credit la o alta banca ca sa le putem plati pe celelelate.
"Vorba romanului"sarim din lac in put."
Ok, sa cada gvernul cu Basescu in frunte. dar care e alternativa optima, care are un plan bine pus la punct ptr care sa votam? Cine garanteaza concret iesirea din impas?Deocamdata, din actualii paralamentari nu vad pe nici unul in stare. Sa instige la dezbinare, da. Dar mai mult, nu.

Solutia ar fi un conducator de dreapta care sa taie in carne vie! Unul de genul cum a fost Balcerowicz in Polonia sau Margaret Thatcher in Anglia. Asa ceva ne-ar trebui dar, acum, pe scena noastra politica nu exista un astfel de conducator din pacate

Lucian008 18.01.2012 09:34:20

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 422752)
Eu am auzit ca anul trecut fondurile private de pensii ar fi iesit in pierdere.

Ati auzit gresit.

Lucian008 18.01.2012 09:45:36

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422870)
Da.

Te rog lumineaza-ne: Care sunt alternativele? Daca aflu care sunt aceste si sunt credibile merg si eu la Universitate diseara si am sa strig cel ma tare.

DragosP 18.01.2012 09:54:19

Am spus deja mai sus, recitește te rog!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:19:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.