Florinvs |
25.01.2016 13:06:15 |
Citat:
În prealabil postat de GMihai
(Post 611547)
Si cine trage linia de demarcatie ?
Tu, tovarase Florin, iti bati copiii ?
|
Linia de demarcatie o trage firescul uman si bunul simt omenesc! Oricum, daca un copil este maltratat sau batut grav intr-o familie, exista medici legisti care pot constata acest lucru, exista certificate medicale, exista psihologi, etc!
Dar nici sa cadem in absurd si ridicol- ca daca intr-o familie un copil sau un adolescent mai rebel s-a certat cu parintii si i-a jignit, iar parintii (doar sunt si ei oameni) au reactionat si i-au dat o palma, gata de acum - l-au maltratat!
Pai cati oameni am cunoscut si cunosc- ma refer oameni la 50- 60 de ani sau mai mult (muncitori, soferi, ceferisti, etc) , care au spus sincer ca in tineretea lor parintii lor le-au mai dat o palma, ar fi trebuit (dupa asa-zisa logica a sistemului norvegian) astazi toti sa fi ajuns pe la Socola!
Insa nu este de loc asa- toti au familii reusite si fericite, au copii, nepoti si sunt oameni realizati si impliniti!
Eu inca nu am copii. Dar atunci când voi aveea, in primul rand voi incerca a-mi educa si creste copii de asa maniera incat sa-i fac sa inteleaga cu vorba buna, dar daca vreodata ma voi confrunta cu o situatie in care copii sa faca vreo obraznicie mai grava, nu voi ezita sa le mai dau si o palma la fund .
|