Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Găsirea partenerului de viata/căsătoria binecuvantata (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18974)

Palamist 04.09.2017 22:06:00

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 651145)
La ora asta gainile nu caraie, ci dorm pe craca. No, unele au cosmare cu dihori si ulii, si spun prostii prin somn.
Stai linistit: nu Alin, Mihai sau eu vom propune atare mizerii apostate (extinderea feminitatii si feminismului in cler, aici sint de acord cu tine si in genere cu voi astia habotnicii, este o metastaza a necurateniei). E curios, dar in chestia asta sint de acord, si o spun foarte serios: desi din motive total diferite, ca bagarea femeilor in clerul superior si in ierarhie este anularea Tainelor. Stii de ce eu cred asta? Da, stiu, voi o sa ziceti ca la gradi, cu "Traditia/traditia asa spune". Nu, eu merg totdeauna pe pragmatism, pe functionalitate: daca o catea neomarxista, gen pzd activiste din stinga europeana si americana, cu enspe avorturi la activ, ajunge sa slujeasca (cica!), atunci clar poate fi interpretat ca o implinire a profetiei cu "uriciunea pustiirii, care va sta unde nu se cade sa steie". Adica avort=pustiire, iar uriciunea este sau ar fi putea fi vreo japita din asta rujata si in alb, care face pe preoteasa la Vechii Catolici si la unii protestanti si neoprotestanti. Bleah!

Poate sa fie si abstinenta acea femeie „preot” ca tainele tot nu ar fi valabile.Aia nu mai e biserica.

GMihai 04.09.2017 22:10:34

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 651139)
Catalin e singurul ortodox ramas pe forum

Are Cristiboss un thread cu citatul zilei sau ceva de genul ăsta, eu votez pentru includere a citatului de mai sus !!!

AlinB 04.09.2017 22:12:07

Citat:

Catalin e singurul ortodox ramas pe forum si incaseaza barbateste lovituri de pe la toate speciile de eretici,care se cred mai ortodocsi...decat Biserica Ortodoxa insasi. Aline cand propui prima femeie preot otodox?

Asa, pai baga mare galerie cu tobe si trambite, ca periutza, ca o contributie intelectuala pe subiect, din care sa pricepem ca macar intr-un univers paralel, catalin2 ar putea cumva avea cat de cat dreptate - ioc.
Pai da, ca de unde nu e..

GMihai 04.09.2017 22:15:24

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 651145)
La ora asta gainile nu caraie, ci dorm pe craca. No, unele au cosmare cu dihori si ulii, si spun prostii prin somn.
Stai linistit: nu Alin, Mihai sau eu vom propune atare mizerii apostate (extinderea feminitatii si feminismului in cler, aici sint de acord cu tine si in genere cu voi astia habotnicii, este o metastaza a necurateniei). E curios, dar in chestia asta sint de acord, si o spun foarte serios: desi din motive total diferite, ca bagarea femeilor in clerul superior si in ierarhie este anularea Tainelor. Stii de ce eu cred asta? Da, stiu, voi o sa ziceti ca la gradi, cu "Traditia/traditia asa spune". Nu, eu merg totdeauna pe pragmatism, pe functionalitate: daca o catea neomarxista, gen pzd activiste din stinga europeana si americana, cu enspe avorturi la activ, ajunge sa slujeasca (cica!), atunci clar poate fi interpretat ca o implinire a profetiei cu "uriciunea pustiirii, care va sta unde nu se cade sa steie". Adica avort=pustiire, iar uriciunea este sau ar fi putea fi vreo japita din asta rujata si in alb, care face pe preoteasa la Vechii Catolici si la unii protestanti si neoprotestanti. Bleah!

Nu-i vorba că e rujată, nici că ar fio cățea, nu-i nevoie să folosim cuvinte tari.

E o problemă de drept natural; combinat cu revelația creștină; nu putem spune unei femei "preoteasă", pentru că nu putem spune unui bărbat "mamă"; nu putem spune unui bărbat "născător de Dumnezeu", pentru că așa îi spunem Maicii Domnului. E o chestie de bun simț.

AlinB 04.09.2017 22:16:51

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 651150)
Are Cristiboss un thread cu citatul zilei sau ceva de genul ăsta, eu votez pentru includere a citatului de mai sus !!!

Mai ales ca fiind singurul, ala de ii da limbi asa penibil, e exclus sa fie si el ortodox deci cu declaratia asta inflacarata, si-a taiat singur craca ortodoxa de sub picioare... :24:

flying 04.09.2017 23:05:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB
ala de ii da limbi asa penibil

Aline,cand stai prea mult intre fumatori incepi sa puti.Puti si nu-ti dai seama pentru ca te-ai invatat cu mirosul.
Ai incercat sa-l vindeci tu pe florinel.olteanu dar se pare ca era transmisibila boala si acum viruselul isi ruleaza programul cu tine.

DragosP 04.09.2017 23:06:36

Mai răsfirați mă băieți, mai răsfirați!

Demetrius 05.09.2017 01:43:11

Citat:

Catalin e singurul ortodox ramas pe forum...

Daca asta spui tu despre tine,... ma ingrijorezi foaarte.

AlinB 05.09.2017 03:24:49

Sa fii atat de disperat sa dai in altiii incat sa te impusti in cap..

AlinB 05.09.2017 03:25:52

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 651161)
Mai răsfirați mă băieți, mai răsfirați!

Problema mataluta fiind...?

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:45:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.