![]() |
Romandragut,am mai gasit o adresa unde te poti documenta despre exorcizari,ca vad ca tu nu crezi ca ele exista,sunt in zilele noastre,iti garantez cu mana pe inima, http://www.sonypictures.com/movies/exorcismofemilyrose.site/intro.swf-Microsoft Internet Explorer .Mie imi place sa ma documentez,dupa ce am vazut cum le chinuie cel rau,si cand vad suferinta lor cea f.mare,imi pare rau de ele,pot sa spun pana la lacrimi,pt. ca sufera extraordinar de mult,nici nu ne putem imagina vreodata prin cate trec.Cel rau le arunca la pamant,vrea sa le omoare determinandu-le sa se urce pe munte si sa le arunce de acolo,nu le lasa o clipa de liniste,le arunca si in rau si le loveste de pietre,bolovani,dar Dumnezeu si Maica Domnului le ocrotesc si niciun os nu li se fractureaza.Fie ca Mantuitorul sa aiba grija de ele si sa le duca in fundul Raiului!
|
Adresa corecta este,dupa ce am verificat din nou: este:http://sonypictures.com/movies/exorcismofemilyrose/site/intro.swf Omisesem o bara inainte,fara sa vreau, mii de scuze.
|
Sa stii ca poate este vreo porumbita,asta nu mai stiu,uite ca tu ma faci sa rad.De unde stii tu ca nu esti tu ales,stii tu,cine rade la urma rade mai bine,si prefer sa fiu eu cea care rade la urma,ca eu,daca o da Dumnezeu sa intru in Rai,o sa fiu ultima de tot,din cauza pacatelor mele cele multe,mai om al lui Dumnezeu,fii binecuvantat.
|
Porumbelul ca porumbelul mai rau e sa te viziteze alte duhuri ca te poti trezi legat si dus la exorcist.
|
Calator,ai scris ca bunica ta a fost si ea legata,o vizitau duhurile?Si eu cu sora mea si cu mama mea,cand auzeam zgomote prin casa venite de la cei rai,cum crezi ca era?Trebuia sa vina cineva sa ne lege pt.ca era casa bantuita si inca mai este,chiar daca a fost facuta Sfestania la casa de catre Preoti?
|
Calator,iarta-ma,nu am vrut sa te supar vis-a-vis de bunica ta,iar daca am reusit,imi pare sincer rau si imi cer iertare,pt. ca am amintit de bunica ta in contextul de mai sus.Dumnezeu sa o odihneasca in pace,intrucat am inteles de la tine ca a parasit lumea asta.Hristos a inviat!
|
Nu, nu era dar nu m-ar fi mirat daca vreun preot ar fi venit cu asa o idee (am dat acest exemplu tocmai pentru acuzatia facuta parintelui ca a legat-o pe fata pe care o consider cumva nefondata avand in vedere ca exista situatii cand acest lucru e singurul mod in care se poate actiona). Eu nu cred ca duhurile astea sunt asa umblarete si ca uneori se confunda treburile iar Biserica nu a luat nici o masura in acest sens. Adica nu a criticat (sau cel putin nu cunosc) pe care care practica acest tip de slujbe, exorcizari etc. Pana la urma parintele a facut ceea ce l-a invatat Biserica nu? Caci scrie undeva un anumit tip de demoni ies numai cu post aspru si rugaciune. Poate parintele o fi crezut ca fata e vizitata tocmai de astfel de duhuri.
Cat despre vizita celor rai prin casa nu cred ca trebuia sa va lege pe voi ci ca ar fi trebuit sfintita sau cine stie ce fel de rugaciuni se fac in acest caz Dar daca ati fi fost voi cele bantuite ..... Din cate stiu persoanele demonizate nu stau la slujbe de buna voie. Oricum nu m-ai suparat cu nimic dar daca citeai cu atentie intrebarea nu isi avea rostul. Ciudat ca pe de o parte sustii practica exorcizarii dar pe de alta nu prea pari incantata de a fi legata in caz de bantuire |
Sa nu amestecam lucrurile pt.ca sa nu facem confuzii.Una este bantuirea celor rai si alta este posesiunea de catre ei...Nu stiu cat de mult stia de exorcizare Parintele,ma abtin,caci nu sunt eu judecatorul lui.Pana la urma fata,Irina Cornici a fost legata la spital asadar,cand avea crize,trebuia sa fie legata pt. ca sa nu se vatame ea sau sa vatameze asistentele ori doctorii.Asta este tot ce am vrut sa scriu aici.Daca la spital au legat-o cand avea crize,la fel trebuia si la Manastire,dar nu trebuia legata altfel ca la spital,ci la fel ca la spital,nu diferit.Cat despre celalalt capitol, Dumnezeu ingaduie sa auzim zgomote pt.ca sa ne rugam mai mult decat facem.
|
Si inca ceva ce am omis:aia rai sunt mai plimbareti decat isi poate cineva inchipui, mai ales ca nu au somn si stare pana nu atrag in cursa pe cate cineva mai slab in credinta.Sunt de acord cu Exorcizarea dupa canoanele Sfintei Biserici,conforme cu realitatea timpurilor noastre,pt.ca sunt din ce in ce mai multi demonizati atata timp cat s-au inmultit si relele pe pamant.Dumnezeu sa ii miluiasca!
|
Eu nu fac confuzii dar tu ai intrebat daca ar fi trebuit sa fii elgata cand auzeai zgomote ciudate desi nu despre asta este subiectul. Am raspuns fiindca am luat ce ai scris tu oarecum personal.
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 01:57:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.