![]() |
Citat:
Nu aveti comunitate evreiasca in oras? Mi se pare ciudat sa fie inchise. Poporul ales isi ia credinta foarte in serios, spre deosebire de mainstreamul "gentiles"... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Doua lucruri imi plac enorm la coreeni: harnicia, si faptul ca isi adora trecutul, neuitind prezentul, si construind viitorul. Mihai Viteazul e la fel ca Gwanggaeto cel Mare sau Dae Joyoung. Dar, noi ne aruncam partea valoroasa din trecut la gunoi. :( |
Pana acum am intrat in Biserici Crestine (Ortodocsi, Catolici, Baptisti, Penticostali si Luterani) si in Sinagogi (Ortodoxe si Conservatoare) si m-am simtit bine oriunde. De ce ? Pentru ca am vazut oameni care se preocupa si de spiritual si nu de material.
Incerc sa nu judec, pentru ca nu e datoria mea, dar ma bucura sa vad orice Om care doreste sa invete cum sa-si iubeasca aproapele mai mult ca pe sine insusi. Am vazut un film cu un preot ortodox, care spunea: "Ce frumoasa ar fi lumea daca toti oamenii ar fi plini de dragoste frateasca pentru toti oamenii." Cred ca despre asta vorbim aici. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:09:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.