topcat |
06.10.2009 09:53:24 |
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
(Post 171195)
Irelevant, teoria evolutionista se vrea a fi una foarte naturala...dar in opinia mea nu este decat imposibila. Nu a existat niciodata o astfel de evolutie, este doar incercarea unui om limitat de a intelege lucrurile neintelese pentru el si a gasi o explicatie stupida.
Scuze, stiu ca tu te consideri ruda cu maimutoaiele....dar eu nu gasesc nici o asemanare intre ele si Om.
In poza aia care prezenta 55% dintr-un schelet de maimuta si desenul graficianului platit gras pentru a crea un hibrid...nu gasesc decat o foarte mica asemanare: degetele foarte lungi care se aseamana cu ale mele =)) exceptand blana bogata desigur, care nu ar fi putut disparea de pe labele maimutelor- oameni nici cu tratamente cu laser interminabile :))
|
Faptul ca omul, prin dorinta sa de a avea un ciine care sa semene cu oile, a pastrat numai acei pui de lup care semanau din ce in ce mai mult cu idealul lor, sau natura, prin schimbari climatice bruste care au facut sa moara mai multi pui de lup cu blana mai scurta decit cei cu blana mai lunga, lucreaza intr-un mod asemanator, demonstreaza ca evolutia este posibila.
Fetele palmelor de cimpanzeu sint fara par
Desigur, poza graficianului nu e stiintifica, nu spune nimeni ca asa a aratat specimenul respectiv, dar probabil seamana destul de bine.
Faptul ca oasele au fost modificate trebuie dovedit, sint sigur ca ele stau la dispozitie scepticilor pentru examinare.
|