Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
(Post 221792)
Ory draga, credinta mea nu e "lectura", ci traire. Daca ti-ar pasa cu adevarat, ai da dovada de mila si nadejde. Ori din pacate nu se vede decat o ura nesfarsita. La ce foloseste, daca nu reusesti sa schimbi ceva?!?
Au fost oameni, carora le-au fost ucisi sotii, fratii, fiii si au iertat. Au fost oameni, care au pierdut averi, si au iertat. Sa iertam si noi, caci asta ne cere Domnul sa iertam si sa ne iubim si dusmanul. Au fost femei, care au gresit si au iertat si s-au iertat, si au devenit sfinte, caci Dumnezeu nu ne ramane dator.
|
Iar incepi cu frustrarea pe care mi-o atribui. Draga doamna, eu nu am ce ierta, daca eu nu cred in modul in care crezi tu asta nu inseamna ca dedesuptul cuvintelor mele sta o convingere superficiala. Asta sunt si astfel gandesc eu lucrurile despre ceea ce simt, vad, cuget si infatuiesc eu si cei din jur. Nu inteleg care este problema ta, de tot te agati de o frustrare inchipuita, pur si simplu nu poti admite ca u om gandeste astfel . Nu m-as injosi intr-atat incat sa exprim lucrurile doar pe considerentul vre-unui esec sau al unei nemultumiri marginite. Nicidecum ! Tocmai de aceia nu-mi place sa vorbesc doar din carti, desi le-am cercetat intr-o anumita masura, sau doar din inima unui eveniment trecator. Oricum trecator.
Eu nu doresc sa schimb nimic, dar pot invata mereu de la viata si de la oameni, nu sunt perfecta, insa nici plina de ura pe care tot incerci sa mi-o dezvolti imaginar.
Pana la urma, are dreptate Costel, este o aberatie sa ne pronuntam despre viata intima a cuplurilor casatorite...chiar si din carti.
|