Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dictionar vicleano-roman (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9452)

gabriela8 17.05.2010 19:32:30

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 249439)
Prin versetul asta ai raspuns foarte intelept tuturor care au sarit sa muste, ...foarte la obiect Luisa!

Acum depinde cine sunt oile si cine caprele...:10:

maria-luisa 17.05.2010 19:33:31

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249440)
Mai fetito !

Tu o cinstesti ziua si noaptea pe Maica Domnului si te inchini ? Da ori ba ! Sau dispari definitiv ! Daca ocolesti raspunsul te blestem ! Ar fi bine sa raspunzi !

Eu il cinstesc pe Dumnezeu, ca atare binecuvantez pe cei ce ma bleastema.

Florin Liviu 17.05.2010 19:36:01

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249442)
Eu il cinstesc pe Dumnezeu, ca atare binecuvantez pe cei ce ma bleastema.

Cine este Dumnezeu ?

andreicozia 17.05.2010 19:36:14

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249412)
Evreii luminati s-au crestinat demult scumpul meu incepand cu Moise si sunt mandrii sa fie crestini ! Iar tie imi pare ca ti-ar cam fi rusine ! Nu cumva..............................

Tu, asa, arbitrar, ca esti buricul pamintului si-ti permiti orice, l-ai facut pe Moise si Ilie crestin si mai vorbesti si din numele lor ca ar fi mindri sa fie crestini.
Sau poate ca si tu esti din aceia care vorbesc cu duhurile patriarhilor si a profetilor?

Desi poate nu ar trebui sa-mi bat maxilarele degeaba..dar iti spun doar ca da, Ilie si Moise au aparut in timpul schimbarii la fata insa nu au spus nici un cuvint, documentat in Biblie, deci conjunctura acestui mister si relatia lui cu Iudaismul, CREDE-MA pe cuvint ca nu este pentru tine de dezlegat

maria-luisa 17.05.2010 19:38:06

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249444)
Cine este Dumnezeu ?

Uita-te in inima ta si spune-mi tu care e. Eu stiu, pentru ca-L vad acolo.

Florin Liviu 17.05.2010 19:38:40

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 249445)
Tu, asa, arbitrar, ca esti buricul pamintului si-ti permiti orice, l-ai facut pe Moise si Ilie crestin si mai vorbesti si din numele lui ca ar fi mindru sa fie crestin.
Sau poate ca si tu esti din aceia care vorbesc cu duhurile patriarhilor si a profetilor?

Desi poate nu ar trebui sa-mi bat maxilarele degeaba..dar iti spun doar ca da, Ilie si Moise au aparut in timpul schimbarii la fata insa nu au spus nici un cuvint, documentat in Biblie, deci conjunctura acestui mister si relatia lui cu Iudaismul, CREDE-MA pe cuvint ca nu este pentru tine de dezlegat

Cine este Dumnezeu ?

Florin Liviu 17.05.2010 19:42:08

Pentru Andrei si Luisa

Va leg cu puterea Sfintului Duh sa spuneti care este Dumnezeu adevarat !

andreicozia 17.05.2010 19:42:48

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249447)
Cine este Dumnezeu ?

Dumnezeu este Acelasi pentru toti si pentru toate, de la inceputuri pina la sfirsit. Deci Dumnezeul Evreilor din VT este acelasi cu Dumnezeul Crestinilor. Asta incearca sa-si spuna Luisa

Mai ai alte nelamuriri

Ia de serveste!

andreicozia 17.05.2010 19:43:52

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249452)

Tot ce poti tu sa legi pustiule sunt sireturile de la adidasii mei! :)))

colaps 17.05.2010 19:45:03

Citat:

În prealabil postat de Florin Liviu (Post 249452)

Florine, pe oameni nu ii vei putea lega sa spuna ceva. Doar pe draci, si daca iti ingaduie Dumnezeu.

Insa in cugetul si rationamentul oamenilor, Dumnezeu nu va interveni caci le-a dat liberul arbitru si libertatea de a spune ce vor ei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:45:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.