Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

dobrin7m 02.10.2013 12:15:14

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 536324)
deci stai daca nu esti anti-vaccinist nu esti ortodox?
Ortodoxia e mare, de la oameni cu frica ca le-a implantat dentistul cipuri in masele(am avut pe forum) pana la legionari fanatici pensionati.

lasa apelul la autoritate, ca nu merge.

Noi nu avem oameni infailibili teologic in Ortodoxie, de ce ar fii siteurile ortodoxe infailibile medical?

adica sa lasam ce zic ortodocsii, cum este Maica Siluana si alti calugari, ca nu e bun apelul asta la autoritate dar e bun apelul la autoritate cum este site-ul ala ciudat postat de Alin. In acest caz noi nu avem oameni infailibili teologic, dar avem oameni infailibili medical, sau "lumesc". Ce spun ei e litera de lege domnule, ei stiu , sunt infailibili, hei, voi ortodocsilor, ati uitati ca teologic nu e nimeni infailibil? Noi nu discutam acum teologic, noi discutam?!......

dobrin7m 02.10.2013 12:17:45

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 536318)
Complexul ucigaș Soare-Apă-Vânt (Aer)-Pământ a dus, la o analiză statistică riguroasă, la următoarele complicații:

neurologie: 100%;
oftalmologie: 100%;
O.R.L: 100 %;
reumatologie: 100 %;
cardiologie: 100 %;
dermatologie: 100 %;
endocrinologie: 100 %;
gastroenterologie: 100 %;
ginecologie: 100 %;
hematologie: 100 %;
hepatologie: 100 %;
imunologie: 100 %; :
nefrologie: 100 %;
pneumologie: 100 %;
patologie fara diagnostic: 100 %.

Practic, toți pacienții au decedat ca urmare a "insuficienței multiple de organe".
Diagnostic medical definitiv, semnat și parafat.
Pacient îngropat.
Cu excepția cetățenilor Ilie și Enoh (despre alți cetățeni, oameni născuți din genitori umani exclusiv, nu avem date certe).
În consecință, cerem cercetarea de urgență a producătorilor acestui complex de elemente cu efect ucigaș, care ne arată un lucru incredibil: viața, odată administrată în organismul omenesc aduce invariabil, prin complicațiile sale incurabile... moartea!
Pentru acest uluitor genocid cerem ca vinovații să fie judecați.

Cezar acum tu comentezi articolul de pe crestinortodox?

Iti amintesti ce ai facut cu Sophia ca ti-a modificat o postare de a ta?
Cat de amenintator si suparat ai fost?

Acum tu de ce modifici postarea mea ca sa apara ca si cum eu am spus cuvintele acelea? Te rog frumos sa repari greseala si sa pui acolo si linkul de unde vin cuvintele acelea, caci nu imi apartin. Nu as dori sa te certi cu mine pentru ceva ce nu am spus.
Macar Alin a spus, multumesc ca ai semnalat aceasta.

dobrin7m 02.10.2013 12:26:34

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 536323)
Nicaieri in tarile dezvoltate, mortalitate infantila nu e 8%.
Si nici macar in Romania nu mor 2 copii la fiecare clasa de elevi.

s-a mai discutat despre asta.

1/5 din pustii americani nu sunt dezvoltati suficient.
Nu prea. In Vest, au problema ca sunt dezvoltati "prea bine" ca sa zic asa.

Adreseaza cuvintele acestea site-ului crestin ortodox, pe al carui forum cica te afli. Intreaba pe ei , semnaleaza-le lor erorile pe care sustii ca le-ai gasit, si care apar tocmai la sectiunea Morala a site-ului. Eu nu vreau sa ma erijez in aparatoare in acest caz.

AlinB 02.10.2013 13:25:49

1. Nu sunt ideile mele, deocamdata pozitia Bisericii nu e una anti-vaccinista cum te aberezi tu, aia 2-3 calugarii care au o alta pozitie din cauza ca isi pun increderea in cativa smecherasi care se intampla sa aiba si diploma de medic, sunt problema.

2. Ioan nu a denaturat nici un mesaj de al tau, doar l-a parodiat, dar probabil nu poti face diferenta si nici nu ma mir prea mult

3. articole/materiale poate publica se pare oricine pe site, autorul isi asuma raspunderea, daca tu citezi surse care nu le filtrezi, sau esti de acord cu ele, iti asumi si tu raspunderea pentru comentariile negative, care in definitiv nici nu-ti sunt adresate tie personal, ci la ce ai postat, deci nu te mai ofusca degeaba.

N.B: Nu ai nevoie de 5 postari ca sa spui 3 prostii, lucrurile se pot prezenta si intr-o forma mai concentrata.
Sau cand nu ai nimic consistent de spus, vorba multa de umplutura incearca sa para discutie pe subiect?

Patrie si Credinta 02.10.2013 16:11:34

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 536354)
adica sa lasam ce zic ortodocsii, cum este Maica Siluana si alti calugari, ca nu e bun apelul asta la autoritate dar e bun apelul la autoritate cum este site-ul ala ciudat postat de Alin. In acest caz noi nu avem oameni infailibili teologic, dar avem oameni infailibili medical, sau "lumesc". Ce spun ei e litera de lege domnule, ei stiu , sunt infailibili, hei, voi ortodocsilor, ati uitati ca teologic nu e nimeni infailibil? Noi nu discutam acum teologic, noi discutam?!......

nici mecanicul nu e infailibil in meseria lui, dar ii acceptam "diagnosticele" in 98% din cazuri, ca na, asta e meseria lui. In orice caz, mai mult decat pe un baiat de pe strada care iti spune "las'ca iti repar eu masina. Ce stie ala, e un prost, vrea doar sa iti ia banii"

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 536354)
Noi nu discutam acum teologic, noi discutam?!......

bai in conditiile in care vaccinul nu e nici in Crez, nici in Catehism, nici in hotararile sinodale, da, noi discutam.

celuken 02.10.2013 17:29:38

Are dreptate! Si eu sunt impotriva vaccinarilor!Cred ca corpul uman se poate reface impotriva bolilor !Suntem inzestrati de la Dumnezeu!

celuken 02.10.2013 17:46:53

Citat:

În prealabil postat de Kronos (Post 454196)
Vai de capul celor care vor avea părinți ca tine!

Are dreptate! Si eu sunt impotriva vaccinarilor!Cred ca corpul uman se poate reface impotriva bolilor !Suntem inzestrati de la Dumnezeu!

dobrin7m 02.10.2013 21:55:16

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 536374)
nici mecanicul nu e infailibil in meseria lui, dar ii acceptam "diagnosticele" in 98% din cazuri, ca na, asta e meseria lui. In orice caz, mai mult decat pe un baiat de pe strada care iti spune "las'ca iti repar eu masina. Ce stie ala, e un prost, vrea doar sa iti ia banii"

bai in conditiile in care vaccinul nu e nici in Crez, nici in Catehism, nici in hotararile sinodale, da, noi discutam.

o intrebare de bun simt, imi dai voie, da?: "bai" este apelativul ala de baietas de cartier? daca da, atunci sa nu strigi la mine, ca eu nu strig la tine. caci cam asta am simtit eu la acest "bai".

Eu nu imi permit sa vorbesc in desert despre Simbolul credintei noastre, deci sa asezam lucrurile la locul lor.
Apoi tu ai facut apel la ideea ca nu trebuie sa ascultam de preoti, duhovnici si calugari ca nu sunt infailibili teologic, deci eroarea e la tine nu la mine. de fapt asta am si vrut sa iti transmit cu postarea mea, pe care vad ca nu ai inteles-o.

Deci, sa traduc postarea mea spre intelegere.
Intru-cat acest subiect al vaccinarii nu este unul teologic, infaibiltatea teologica la care te refereai tu, invocand-o ca si motiv ca sa nu ascultam preotii sau calugarii nostri ortodocsi este o eroare de judecata.

Asadar , cu totii avem dreptul sa ne exprimam parerea despre acest subiect, inclusiv preoti, duhovnici, calugari, site-uri ortodoxe, iar a indemna sa nu ii ascultam pe motiv de infaibilitate, ca nu e un domeniu teologic este extrem de rautacios.

Caruia din toti acestia le dam crezare, credit daca pot sa spun asa?
este normal si firesc sa acordam incredere preotilor si calugarilor nostri, site-urilor ortodoxe, cum este si acest site crestinortodox. ma indoiesc ca acestia sa sustina ceva , dupa cum viseaza noaptea, cum poate isi inchipuie unii. Asta daca suntem buni ortodocsi. daca nu, nu. Fiecare face cum crede de cuviinta.

dobrin7m 02.10.2013 22:14:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536361)
1. Nu sunt ideile mele, deocamdata pozitia Bisericii nu e una anti-vaccinista cum te aberezi tu, aia 2-3 calugarii care au o alta pozitie din cauza ca isi pun increderea in cativa smecherasi care se intampla sa aiba si diploma de medic, sunt problema.

Nu aberez ci doar vin si va arat ce spun unii reprezentanti ai bisericii, precum si unele site-uri cum este si acest site crestinortodox.

Citat:

2. Ioan nu a denaturat nici un mesaj de al tau, doar l-a parodiat, dar probabil nu poti face diferenta si nici nu ma mir prea mult
Asa, asa, a parodiat, insa nu mesajul meu ci articolul de pe crestinortodox. Acum intelegi? Despre aceasta era vorba. eu am fost mai delicata nu am vrut sa spun ca Ioan parodiaza, ci am spus doar ca Ioan, omitand ca este un citat dintr-un articol al acestui site, a comentat. Insa e adevarat ca a parodiat, acum daca tot am spus lucrurilor pe nume. Da , a parodiat un articol de pe crestinortodox.

Citat:

3. articole/materiale poate publica se pare oricine pe site, autorul isi asuma raspunderea, daca tu citezi surse care nu le filtrezi, sau esti de acord cu ele, iti asumi si tu raspunderea pentru comentariile negative, care in definitiv nici nu-ti sunt adresate tie personal, ci la ce ai postat, deci nu te mai ofusca degeaba.
de obicei filtrez in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu in primul rand si in al doilea rand am grija cui dau crezare si criteriul aici iarasi este sa foe bun ortodox.

Sigur, ca materiale articole poate publica oricine insa as dori sa iti spun ca si acestea sunt totusi triate ca altfel daca ar fi chiar cum spui tu, inseamna ca si ateii sau sectantii pot publica orice pe site-ul nostru ortodox. Deci nu e chiar asa.

Citat:

N.B: Nu ai nevoie de 5 postari ca sa spui 3 prostii, lucrurile se pot prezenta si intr-o forma mai concentrata.
Sau cand nu ai nimic consistent de spus, vorba multa de umplutura incearca sa para discutie pe subiect?
Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu. Ai ceva impotriva?

Nu citi prostiile , daca asa le vezi, citeste numai lucrurile intelepte, nu te opreste nimeni. Problema este in alta parte insa: ceea ce tu poti considera intelepciune se poate sa fie o mare prostie si invers desigur.

de obicei cadem in aceasta eroare cand ne incredem in propria noastra judecata , deci in noi insine, in tot si in toate.

cezar_ioan 03.10.2013 17:23:44

Efectele incurabile ale vaccinării - două cazuri celebre, cazuri grave, mortale:

http://www.youtube.com/watch?v=h1sXVufN3o0

"Poezia este singura avuție pe care omul o are, încă, nejefuită"
"Am fost uluit câte Cine de Taină au fost pictate.... Meșterul popular scurta din apostoli, că la un moment dat rămăseseră numai doi sau trei..."
http://www.youtube.com/watch?v=_otbOyH55gc

Vaccinul, așadar, produce mai devreme sau mai târziu, forme grave, maladive: geniul, onestitatea iubirii, printre altele...
Ce putem face ca să stârpim geniul și îndumnezeirea omului?
Printre altele, să alungăm vaccinul dintre și din noi. Morți fiind sau, poate, paraplegici, totul devine posibil, totul devine mai bun...

cezar_ioan 03.10.2013 17:33:08

Cântec - cu trambuline pentru săritorii în moarte

... și câteva frunze îți cad dinainte...
http://www.youtube.com/watch?v=lZdeA4EWQPo

Pelerin spre Rasarit 03.10.2013 23:29:34

O lectura interesanta

http://www.financiarul.ro/2013/10/03...olelor-xx-xxi/

Patrie si Credinta 03.10.2013 23:41:45

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 536397)
o intrebare de bun simt, imi dai voie, da?: "bai" este apelativul ala de baietas de cartier? daca da, atunci sa nu strigi la mine, ca eu nu strig la tine. caci cam asta am simtit eu la acest "bai".

de fapt vroia sa fie pai:"pai in conditiile astea".
daca vroiam bai, macar puneam virgula.;)
imi cer scuze pentru confuzia creata.

Citat:

Apoi tu ai facut apel la ideea ca nu trebuie sa ascultam de preoti, duhovnici si calugari ca nu sunt infailibili teologic, deci eroarea e la tine nu la mine. de fapt asta am si vrut sa iti transmit cu postarea mea, pe care vad ca nu ai inteles-o.

Deci, sa traduc postarea mea spre intelegere.
Intru-cat acest subiect al vaccinarii nu este unul teologic, infaibiltatea teologica la care te refereai tu, invocand-o ca si motiv ca sa nu ascultam preotii sau calugarii nostri ortodocsi este o eroare de judecata.

unde dau si unde crapa.
Era o comparatie. Daca nu exista nici macar oameni infailibili(doar sinoadele sunt infailibile, chiar si unii Sfinti Parinti au zis, din necunostinta de cauza, idei care in retrospectiva, nu sunt chiar ortodoxe, de ce ar fii siteurile ortodoxe infailibile dpdv medical?. Nu era in nici un caz un indemn la neascultare fata de duhovnici.)

Citat:

Asadar , cu totii avem dreptul sa ne exprimam parerea despre acest subiect, inclusiv preoti, duhovnici, calugari, site-uri ortodoxe, iar a indemna sa nu ii ascultam pe motiv de infaibilitate, ca nu e un domeniu teologic este extrem de rautacios.

da, are toata lumea dreptul de exprimare. Dar au responsabilitatea sa isi asume critica daca au zis o prostie.
Exemplu:
eu am atras atentia ca parintele Arsenie Boca, chiar daca a fost un mare duhovnic, a zis ca leucocitele fagociteaza testosteron. Globulele albe nu fagociteaza, nici macar daca ai boala autoimuna severa, hormoni.

dobrin7m 04.10.2013 00:32:40

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 536457)
de fapt vroia sa fie pai:"pai in conditiile astea".
daca vroiam bai, macar puneam virgula.;)
imi cer scuze pentru confuzia creata.

unde dau si unde crapa.
Era o comparatie. Daca nu exista nici macar oameni infailibili(doar sinoadele sunt infailibile, chiar si unii Sfinti Parinti au zis, din necunostinta de cauza, idei care in retrospectiva, nu sunt chiar ortodoxe, de ce ar fii siteurile ortodoxe infailibile dpdv medical?. Nu era in nici un caz un indemn la neascultare fata de duhovnici.)

da, are toata lumea dreptul de exprimare. Dar au responsabilitatea sa isi asume critica daca au zis o prostie.
Exemplu:
eu am atras atentia ca parintele Arsenie Boca, chiar daca a fost un mare duhovnic, a zis ca leucocitele fagociteaza testosteron. Globulele albe nu fagociteaza, nici macar daca ai boala autoimuna severa, hormoni.

Nu ai obosit>? Contrazicere, contazicere, contrazicere....... si iarasi contrazicere. la ce bun?
Sezi oleaca, bland, si gandeste-te la Hristos. Multa vreme te vei simti linistit.

Poate ajuta linkul lui Cezar de mai sus, Cantec, mie mi-a placut. Si celalalt link cu Dan Puric mi-a placut, la fel am simtit si eu ce a simtit Cezar cand a pus acel link. Nimic nu e intamplator.
Aseara, chiar am vrut sa postez cateva cuvinte scurte: si iata aici o hora micuta intre trei barbati, care joaca si chiuie si se bucura si striga, ca intre barbati. Ce-o fi cu mine sa tulbur aceasta micuta hora>?\

Si azi Cezar vine cu Dan Puric.

Patrie si Credinta 04.10.2013 00:38:00

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 536463)
Nu ai obosit>? Contrazicere, contazicere, contrazicere....... si iarasi contrazicere. la ce bun?

dragut. Mi se interpreteaza cum convine ce scriu, si dupa aia tot eu sunt de vina ca nu sunt consecvent.
hmm... uite cum fac unii cand nu mai au argumente.

dobrin7m 04.10.2013 00:51:18

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 536464)
dragut. Mi se interpreteaza cum convine ce scriu, si dupa aia tot eu sunt de vina ca nu sunt consecvent.
hmm... uite cum fac unii cand nu mai au argumente.

ei, fie cum vrei tu.
acum poti sedea? .....................
................................................

ovidiu b. 04.10.2013 12:50:49

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536327)
Esti amabila sa transcrii ce a zis maica Siluana sau o dai cotita ca ovidiu.b ca harrr ca marrr?

Am impresia că tu te plictisești rău de tot. Înregistrările pe care le-am postat se aud foarte bine. Pe lângă faptul că tu ești cel care o dă cotită invocând motivul că ”NU SE AUDE” mai vii și cu jigniri gratuite.

ps: îți recomaand să apelezi la apă și săpun

AlinB 04.10.2013 14:20:49

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 536487)
Am impresia că tu te plictisești rău de tot. Înregistrările pe care le-am postat se aud foarte bine. Pe lângă faptul că tu ești cel care o dă cotită invocând motivul că ”NU SE AUDE” mai vii și cu jigniri gratuite.

ps: îți recomaand să apelezi la apă și săpun

Deci ti-e lene sa scrii ce auzi (daca la tine se aude) dar in schimb nu ti-e lene sa scrii prostii.
Jegosule.
Uite ca eu am putut sa o zic mai pe scurt ca tine.
E bun asa?

AlinB 04.10.2013 14:24:44

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 536402)
Nu aberez ci doar vin si va arat ce spun unii reprezentanti ai bisericii, precum si unele site-uri cum este si acest site crestinortodox.

Deci tu citezi ca papagalul, eu iti demonstrez ca sursele tale sunt defecte.
Deocamdat am 1-0.

Citat:

de obicei filtrez in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu in primul rand si in al doilea rand am grija cui dau crezare si criteriul aici iarasi este sa foe bun ortodox.
1. Suna a NP (nu ma mir prea tare, multe din atitudinile tale sunt in concordanta cu asta)

2. Mai ai de invatat pe domeniul pe care te bati cu atat inversunare fara sa ai habar mai de nimic (nu-i bai, e trasatura comuna a antivaccinistilor) dar pentru cine nu vrea sa invete, asta cu autoritatea aleasa selectiv, dupa criterii subiective, e o scuza buna.

3. Vezi ca te contrazici singura mai exact cu:

Citat:

de obicei cadem in aceasta eroare cand ne incredem in propria noastra judecata , deci in noi insine, in tot si in toaet
Pai nu te increzi in tine cand spui ca ai capacitate sa "filtrezi in raport cu Cuvantul lui Dumnezeu" si cand crezi ca stii cui sa dai crezare si care e bun ortodox sau nu??

Adica par. Pruteanu nu e bun ortodox daca nu e antivaccinist sau cum vine asta?
Ah, stai ca am uitat, nu vrei sa afli. Sau doar te lauzi cu relatiile personale care le-ai avea cu dumnealui - pura inventie.

Citat:

Sigur, ca materiale articole poate publica oricine insa as dori sa iti spun ca si acestea sunt totusi triate ca altfel daca ar fi chiar cum spui tu, inseamna ca si ateii sau sectantii pot publica orice pe site-ul nostru ortodox. Deci nu e chiar asa.
1. Aia n-au interes sa publice aici.
2. Triajul e destul de slabutz zic eu, cum nu avem admin sa citeasca toate postarile sa vada cine/ce/cum, nici articolele nu sunt triate decat in graba si la suprafatza.

Citat:

Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu. Ai ceva impotriva?
O minciuna sfruntata.
Sunt oameni prosti si altii care prefera sa se prosteasca pentru ca se incapataneaza sa demonstreze chestii in domenii in care nu au nici competenta nici informatii.

ovidiu b. 04.10.2013 15:36:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 536500)
Deci ti-e lene sa scrii ce auzi (daca la tine se aude)

Din moment ce înregistrarea este foarte clară (se aude clar), de ce să scriu? Doar pentru că tu te faci că plouă invocând motivul că nu se aude bine?

Citat:

dar in schimb nu ti-e lene sa scrii prostii.

Prostii din punctul tău de vedere.

Citat:

Jegosule.

Mulțumesc. :1:

Citat:

E bun asa?

Se pare că mai mult nu poți.

AlinB 04.10.2013 17:00:07

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 536505)
Din moment ce înregistrarea este foarte clară (se aude clar), de ce să scriu? Doar pentru că tu te faci că plouă invocând motivul că nu se aude bine?

Mi-aduc aminte de un sfat foarte util primit candva: nu te supara pe cineva cand face pe prostul. Poate chiar este.
Greseala mea, te-am supra-evaluat, imi cer scuze.

Citat:

Se pare că mai mult nu poți.
Nu incerc musai sa te depasesc sub latura ta de badaran :)

AlinB 04.10.2013 17:09:05

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 536456)

Fii domnule serios.
Alea sunt bombonele pentru sistemul imunitar.
Stim bine ca vaccinurile sunt de vina pentru tot ce nu merge bine, de la sanatate la Guvern, un antivaccinist serios nu vrea sa auda de nimic altceva.

antiecumenism 28.10.2013 01:57:33

Conferința "Ce nu știați despre vaccinuri" susținută la Curtea Brâncovenească în data de 3 octombrie 2013 ora 18. Invitați dl. Mircea Puscașu - medic, dna.Daniela Ștefan - inginer chimist și dl. Ioan Vladucă - matematician.

http://www.youtube.com/watch?v=ZXIm7k7tog0

antiecumenism 13.11.2013 00:18:58

COMUNICAT DE PRESĂ: Vaccinurile nu sunt obligatorii pentru înscrierea copiilor la școli și grădinițe

http://parintipentrueducatie.ro/2013...-si-gradinite/

"În ultimele luni numeroși părinți ne-au semnalat faptul că anumiți directori de școli și grădinițe refuză să le înscrie copii în instituțiile de învățământ preunivesitar pe care le conduc, pe motiv că nu sunt vaccinați. Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă a solicitat Ministerului Educației Naționale să clarifice această situație și să informeze părinții cu privire la obligativitatea vaccinării propriilor copii.

Prin adresa, înregistrată cu numărul 61182/03.10.2013, am solicitat reprezentanților Ministerului Educației Naționale să ne transmită dacă există vreo directivă a ministerului în ceea ce privește refuzul de a înscrie în sistemul de învățământ copiii nevaccinați. Totodată, le-am cerut să ne transmită care este poziția Ministerului Educației Naționale în această problemă: dacă este sau nu obligatorie vaccinarea copiilor pentru ca aceștia să fie acceptați în sistemul de învățământ preuniversitar.

În urma acestei adrese am primit răspuns de la doamna Vasilica Ștefania Duminică, secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, care ne-a precizat următoarele:

„având în vedere că dreptul la educație și sănătate trebuie asigurat de instituțiile statului împreună cu familia, înscrierea copiilor în unitățile de învățământ preuniversitar nu este condiționată de vaccinarea acestora.”

Redăm integral răspunsul primit din partea Ministerului Educației Naționale:

CABINET SECRETAR DE STAT
MINISTERUL EDUCAȚIEI NATIONALE
Nr. 61182 /05.11.2013

Către,

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR PENTRU O EDUCAȚIE SĂNĂTOASĂ
în atenția d-lui Jercan Eugen, Director de Programe

Ca urmare a scrisorii dumneavoastră adresate Ministerului Educației Naționale (MEN), înregistrate cu numărul de mai sus, referitoare la “un eventual refuz” de înscriere a copiilor la creșă, grădiniță, școală dacă nu au efectuat vaccinările obligatorii, trebuie avute în vedere următoarele aspecte legislative :

– În baza Legii 649/2001 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 53/2000 privind obligativitatea raportării bolilor și a efectuării vaccinărilor, Calendarul vaccinărilor este elaborat de Ministerul Sănătății pe baza unui program național;

– În baza Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, Art. 650 ” Vârsta legală pentru exprimarea consimțământului informat este de 18 ani. Minorii își pot exprima consimțământul în absența părinților sau reprezentantului legal, în următoarele cazuri:

a) situații de urgență, când părinții sau reprezentantul legal nu pot fi contactați, iar minorul are discernământul necesar pentru a înțelege situația medicală în care se află;

b) situații medicale legate de diagnosticul și/sau tratamentul problemelor sexuale și reproductive, la solicitarea expresă a minorului în vârstă de peste 16 ani” și Art. 651 (1)” Medicul curant, asistentul medical/moașa răspund atunci când nu obțin consimțământul informat al pacientului sau al reprezentanților legali ai acestuia, cu excepția cazurilor în care pacientul este lipsit de discernământ, iar reprezentantul legal sau ruda cea mai apropiată nu poate fi contactat, datorită situației de urgență.

(2) Atunci când reprezentantul legal sau ruda cea mai apropiată nu poate fi contactat, medicul, asistentul medical/moașa pot solicita autorizarea efectuării actului medical autorității tutelare sau pot acționa fără acordul acesteia în situații de urgență, când intervalul de timp până la exprimarea acordului ar pune în pericol, în mod ireversibil, sănătatea și viața pacientului. “

– În Metodologia de examinare a stării de sănătate a preșcolarilor și elevilor din unitățile de învățământ de stat și particulare autorizate/acreditate, privind acordarea asistenței medicale gratuite și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, aprobată prin Ordinul comun MECTS/MS nr. 5298/1168/2011, publicat în MO nr. 25/12.01.2012, cu modificările și completările ulterioare, sunt stipulate atribuțiile partajate ale MEN, Ministerului Sănătății și ale comunităților locale. În Capitolul IV “Rolul unităților de învățământ și al autorităților publice locale în asigurarea și în menținerea stării de sănătate a elevilor”, Art. 22. se menționează: ” Unitățile de învățământ au obligația să informeze părinții sau reprezentanții legali ai elevilor că semnarea contractului educațional include și responsabilitatea acestora față de sănătatea propriilor copii și în afara școlii, în vederea asigurării unui climat sănătos la nivel de clasă/grupă și evitării degradării stării de sănătate a celorlalți elevi/preșcolari din colectivitate/ unitate de învățământ, și să includă în regulamentul de ordine interioară aspecte legate de asistența medicală și promovarea stilului de viață sănătos “.

Familia trebuie să asigure creșterea și educarea copiilor. în baza Codului Familiei, Art. 1 “Drepturile părintești se exercita numai în interesul copiilor” și Art. 101 “Părinții sunt datori sa îngrijească de persoana copilului. Ei sunt obligați să crească copilul, îngrijind de sănătatea si dezvoltarea lui fizica, de educarea, învățătura si pregătirea profesionala a acestuia… “.

În concluzie având în vedere că dreptul la educație și sănătate trebuie asigurat de instituțiile statului împreuna cu familia, înscrierea copiilor în unitățile de învățământ preuniversitar nu este condiționată de vaccinarea acestora.

Cu considerație,

SECRETAR DE STAT,
Vasilica Stefania DUMINICĂ

Eugen Jercan,
Director de proiecte
Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă
Adresa de corespondență: Str. Ion Roată, nr. 10, Sector 4, București
Tel. +40720190081
Email: contact@parintipentrueducatie.ro
Web: www.parintipentrueducatie.ro

bogdan81 13.11.2013 12:36:47

Deja in Siria, unde nu s-au mai vaccinat copiii anti-polio, incep sa apara cazuri noi de poliomielita. Hai ca vine acus si la noi. Sa vedem pe unde scot camasa anti-vaccinistii.
De asta tot zic eu de discernamant si ca avem o problema cu asta.
Incepem sa ne comportam ca o secta.

DragosP 13.11.2013 12:41:21

Pe mâneci, ca de obicei.

AlinB 13.11.2013 12:58:43

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 540134)
Deja in Siria, unde nu s-au mai vaccinat copiii anti-polio, incep sa apara cazuri noi de poliomielita. Hai ca vine acus si la noi. Sa vedem pe unde scot camasa anti-vaccinistii.

Sigur ca o sa apara si la noi, nu vezi cat s-a extins treaba?

Pai tu n-ai ascultat ce zicea ratatul de Vladuca intr-o conferinta din asta?

Daca nu ti-ai vaccinat copilu, se imbolnaveste de boala care putea fi prevenita si moare, nu trebuie sa-ti faci probleme de constiinta.
Asa a vrut Dumnezeu.

Nu cred ca o sa vedem vreun anti-vaccinist pocait prea curand.

catalin2 13.11.2013 13:46:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540139)
Pai tu n-ai ascultat ce zicea ratatul de Vladuca intr-o conferinta din asta?

E gresit sa spui asta, unii sfinti au avut si greseli dogmatice, din nestiinta, nu inseamna ca nu sunt sfinti. Vaccinurile si cipurile nu sunt greseli mari, nici macar nu tin de dogma, chiar daca ar fi gresite sunt greseli mici. Si duhovnici facatori de minuni au afirmat asta, nu inseaman ca sunt rataciti. Ambele tabere exagereaza, dupa parerea mea.
Parintele Vladuca are contributii importante impotriva evolutionismului si ecumenismului, de exemplu. Ceea ce e mult mai important, pentru ca acestea tin de invatatura revelata.

stefan florin 13.11.2013 13:48:25

nu inteleg de ce tot va certati pe tema vaccinurilor! Unele sunt bune, iar altele nu (spre exemplu vaccinul impotriva virusului AH1N1 care contine mercur). Dar nu le putem baga pe toate in aceeasi oala

AlinB 13.11.2013 14:31:41

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 540155)
E gresit sa spui asta, unii sfinti au avut si greseli dogmatice, din nestiinta, nu inseamna ca nu sunt sfinti.

Scuzati, vorbiti de Sfantul Valuca? Eu nu-l cunosc.

Cand smintesti si omori, fie din nestiinta, nu esti vinovat pentru asta?
Cat de jos poti sa te cobori fara sa pierzi aura de sfant care de altfel Vladuca nu o are ca sa nu te mai intreb si cum de ai ajuns sa i-o pui pe cap prin paralela asta neinspirata?

Citat:

Vaccinurile si cipurile nu sunt greseli mari, nici macar nu tin de dogma, chiar daca ar fi gresite sunt greseli mici.
Ca cipofobismul e sectarism ti-am demonstrat pe celalalt topic, ma astept sa-mi raspunzi acolo nu sa incrucisam subiectele pe topicuri diferite.

Dupa ce judeci daca o greseala e mare sau mica?
O "greseala" care pune vieti in pericol este mare, sau mica?

Citat:

Si duhovnici facatori de minuni au afirmat asta, nu inseaman ca sunt rataciti. Ambele tabere exagereaza, dupa parerea mea.
Au afirmat ce?
Si demonstratia ca au dreptate fiind care? Faptul ca sunt considerati "facatori de minuni"?
Citeste ce ai scris chiar tu in deschiderea postarii.

Citat:

Parintele Vladuca are contributii importante impotriva evolutionismului si ecumenismului, de exemplu. Ceea ce e mult mai important, pentru ca acestea tin de invatatura revelata.
Eh, de ce n-ai zis asa? Ce mai conteaza ca omoara cativa copii.
Antiecumenismul sa traieasca, asta e mai important.

Desigur, suntem rautacios ca zicem asta, ce ai scrsi mai sus nu e nici un argument in acest sens.
Desi daca mai citesti de cateva ori ce ai scris, si meditezi nitel, poate poate...
Eu am sperante.

AlinB 13.11.2013 14:34:18

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 540157)
nu inteleg de ce tot va certati pe tema vaccinurilor! Unele sunt bune, iar altele nu (spre exemplu vaccinul impotriva virusului AH1N1 care contine mercur). Dar nu le putem baga pe toate in aceeasi oala

Faptul ca ar "contine mercur" nu-l face rau in sine.
Si pestele care il maninci "contine mercur" si nu doar.

E rau prin faptul ca este inutil, ca nu a fost nici o pandemie si in orice caz virusul n-a fost unul atat de periculos cum s-a facut caz, practic ca o raceala ordinara.

Nu se stie pe viitor insa..

antiecumenism 13.11.2013 18:35:27

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 540134)

-da si acum trebuie sa se vaccineze toata europa ca este in pericol toata populatia si firmele care vand vaccinuri incaseaza iar zeci de milioane de $,astea sunt stiri de marketing

antiecumenism 13.11.2013 18:40:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540166)

Eh, de ce n-ai zis asa? Ce mai conteaza ca omoara cativa copii.
Antiecumenismul sa traieasca, asta e mai important.

Desigur, suntem rautacios ca zicem asta, ce ai scrsi mai sus nu e nici un argument in acest sens.
Desi daca mai citesti de cateva ori ce ai scris, si meditezi nitel, poate poate...
Eu am sperante.

-cum adica daca informeaza oamenii despre efectele vaccinurilor inseamna ca-i omoara ?

-eu ma bucur ca in sfarsit se recunoaste la nivel oficial ca vaccinurile nu sunt obligatorii pt inscrierea copiilor la gradinita,scoala...

antiecumenism 13.11.2013 18:47:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540167)
Faptul ca ar "contine mercur" nu-l face rau in sine.
Si pestele care il maninci "contine mercur" si nu doar.

E rau prin faptul ca este inutil, ca nu a fost nici o pandemie si in orice caz virusul n-a fost unul atat de periculos cum s-a facut caz, practic ca o raceala ordinara.

Nu se stie pe viitor insa..

-Mercurul din peste - ce soiuri alegi si la ce renunti
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa...enunti-1219423

"A manca peste in mod regulat nu este lipsit de riscuri pentru sanatatea noastra, fapt demonstrat de cele mai recente studii, care vorbesc despre prezenta mercurului in acesta.

Un raport comun al Biodiversity Research Institute si Zero mercury working grup, intocmit in urma studierii unor probe prelevate din zone maritime importante destinate pescuitului, trage un nou semnal de alarma in ceea ce priveste mercurul continut in pestele care ajunge pe masa noastra, aflam din Notre-planete.

Consumul pestelui, principala sursa de expunere alimentara a omului la metil-mercur

In apa, mercurul isi schimba structura, devenind metil-mercur. Sub aceasta forma este asimilat de diverse organisme marine si de pesti, patruzand astfel in lantul trofic alimentar si constituind un pericol pentru sanatatea omului, consumatorul final.

"Practic, urme de metil-mercur pot fi identificate astazi in tesuturile fiecarui individ, ceea ce reflecta omniprezenta acestui element in mediu si expunerea crescuta prin consumul de pesti si crustacee", se afirma intr-un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Ghid pentru consumatorii de peste

Biodiversity Research Institute si partenerii sai, pe baza examinarii a aproape 26.000 de probe prelevate din zonele maritime de pescuit din intreaga lume, au intocmit un "ghid pentru consumatorii de peste".

Astfel, tinand cont ca anumite specii contin cele mai mari cantitati de mercur, pestii care nu ar trebui consumati sunt urmatorii: marlin, macroul rege (macrou mare), pestele - spada, tonul rosu. Paradoxal, pentru acesta din urma se platesc sume exorbitante, deoarece din el se pregateste sushi, acel fel de mancare foarte apreciat in restaurantele japoneze.

In categoria pestilor care nu ar trebui consumati decat o data pe luna intra alte specii de ton, cum ar fi cel intalnit in conservele obisnuite, pionul portocaliu, epinefelul, merluciul.

Exista specii recomandate a fi consumate o data pe saptamana, cum sunt hamsia, stavridul, sardinele, si specii care pot fi consumate si de doua ori pe saptamana: macroul, heringul, codul.

In categoria pestilor care pot fi consumati fara restrictie intra eglefinul si somonul.

Necesitatea revizuirii normelor sanitare

Chiar si in concentratii foarte scazute, mercurul este nefast, in special pentru dezvoltarea creierului. Din aceasta cauza, Edward Groth, consilier la OMS, declara ca aceste recomandari in ceea ce priveste restrictionarea consumului la anumite specii de pesti ar trebui tratate cu toata seriozitatea.

De asemenea, acelasi reprezentant recomanda revizuirea normelor actuale ale Agentiilor nationale de siguranta a alimentelor, deoarece "nivelurile de expunere la mercur prezentate ca fiind sigure de catre normele in vigoare cauzeaza de fapt efecte nedorite asupra sanatatii".

-acum revenind la vaccinuri:

-MERCURUL DIN VACCINURI e folosit ca si conservat in vaccinuri,deci un vaccin contine 0,01 % mercur ,poate parea putin dar mercurul de fapt se exprima in parti per miliard deci daca transformam 0,01 % rezulta 100000 (100 de mii) de parti per/miliard din care doar jumatate este mercurul de 50000 de parti/miliard

-in apa potabila concentratia admisa de mercur este de maxim 2 parti per/miliard daca este peste se considera apa infestata

-orice deseu care contine 200 de parti per/miliard este considerat deseu toxic si necesita o evacuare speciala

-ASTAZI COPIILOR DIN ROMANIA LI SE INJECTEAZA VACCIN[ANTI HEPATITA B,DTP...] CARE CONTINE MERCUR : 50000 DE PARTI/MILIARD !!! [DE 250 DE ORI MAI MULT DECAT DESEUL TOXIC!!!] SI MAI E O PROBLEMA CA NU SE ELIMINA DIN ORGANISM SI EXISTA O LEGATURA INTRE AUTISM SI MERCUR !!!

AlinB 13.11.2013 20:08:23

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 540189)
-cum adica daca informeaza oamenii despre efectele vaccinurilor inseamna ca-i omoara ?

Da, daca spune tampenii, ca si despre ecografii de altfel.

Citat:

-eu ma bucur ca in sfarsit se recunoaste la nivel oficial ca vaccinurile nu sunt obligatorii pt inscrierea copiilor la gradinita,scoala...
Bucura-te.
Suntem si mai aproape de o epidemie.
Ce ai sa spui cand o sa se ajunga acolo?
Ai sa te bucuri in continuare?

AlinB 13.11.2013 20:11:24

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 540190)
-Mercurul din peste - ce soiuri alegi si la ce renunti
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa...enunti-1219423

Deci, am aflat si noi ca pestele contine mercur.
Va dati seama, MERCUR!!!!

A, da ...tot il mancam.
Ca sa vezi..

Se mira cineva?
Eu nu.
Antivaccinistii nu sunt renumiti prin consecventa.
Sau coerenta.

Citat:

-MERCURUL DIN VACCINURI e folosit ca si conservat in vaccinuri,deci un vaccin contine 0,01 % mercur ,poate parea putin dar mercurul de fapt se exprima in parti per miliard deci daca transformam 0,01 % rezulta 100000 (100 de mii) de parti per/miliard din care doar jumatate este mercurul de 50000 de parti/miliard

-in apa potabila concentratia admisa de mercur este de maxim 2 parti per/miliard daca este peste se considera apa infestata

-orice deseu care contine 200 de parti per/miliard este considerat deseu toxic si necesita o evacuare speciala

-ASTAZI COPIILOR DIN ROMANIA LI SE INJECTEAZA VACCIN[ANTI HEPATITA B,DTP...] CARE CONTINE MERCUR : 50000 DE PARTI/MILIARD !!! [DE 250 DE ORI MAI MULT DECAT DESEUL TOXIC!!!] SI MAI E O PROBLEMA CA NU SE ELIMINA DIN ORGANISM SI EXISTA O LEGATURA INTRE AUTISM SI MERCUR !!!
[/quote]

Repeti ca papagalul tampeniile lui "doctor" Puscasu, ai procesat in prealabil?

Nu, binenteles ca nu, trebuie niste cunostinte elementare de toxicologie, nu poti pretinde asa ceva unui antivaccinist, care azi da c/p la articole pro-homeopatice, maine la cele anti-homeopatice si chiar si asa, nu se poate abtine sa nu recomande homeopati ca autoritati eminente in materie de vaccinare.

antiecumenism 13.11.2013 21:19:42

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540202)
Deci, am aflat si noi ca pestele contine mercur.
Va dati seama, MERCUR!!!!

A, da ...tot il mancam.
Ca sa vezi..

Se mira cineva?
Eu nu.
Antivaccinistii nu sunt renumiti prin consecventa.
Sau coerenta.

Repeti ca papagalul tampeniile lui "doctor" Puscasu, ai procesat in prealabil?

Nu, binenteles ca nu, trebuie niste cunostinte elementare de toxicologie, nu poti pretinde asa ceva unui antivaccinist, care azi da c/p la articole pro-homeopatice, maine la cele anti-homeopatice si chiar si asa, nu se poate abtine sa nu recomande homeopati ca autoritati eminente in materie de vaccinare.

-deci unii pesti contin mercur si se recomanda sa nu-i mancam,sa-i evitam pe cei care contin mercur asa cum trebuie evitate si vaccinurile cu mercur
-daca zici ca nu inteleg eu cum sta treaba cu mercurul din vaccinuri care se exprima in parti per miliard atunci explica tu care ai studiat ,ai consultat expertii..
-doctorul puscasu nu e homeopat si nici vladuca,nu o mai da atat cu homeopatia ca si eu si ei suntem impotriva homeopatiei

-hai sa discutam cum e cu concentratia de mercur din vaccinuri
-deci un vaccin contine 50000 DE PARTI/MILIARD mercur !!! [DE 250 DE ORI MAI MULT DECAT DESEUL TOXIC!!!]
da sau nu?

raspunsul este da

In anumite vaccinuri cantitatea de mercur este 25mcg la 0.5mL.

Deoarece 1 L apa = 1 kg, cit este concentratia de mercur in ppb (parti per miliard) daca avem 25mcg mercur in 0.5mL?
0.5mL = 0.5g. (vaccin)
25mcg = 0.025mg = 0.000025g. (mercur)
Deci, 0.000025g mercur / 0.5g vaccin = 0.00005, adica, o concentratie de 5 parti din 100000,
sau 50 000 din 1 000 000 000. ADICA 50000 PPB!!!

Cinci zeci de mii de parti per miliard mercur in vaccinuri

Legea zice ca nu e voie ca mercurul sa treaca de 2 ppb (parti per miliard) concentratie, dar vaccinul contine 50000 ppb MERCUR!
Mai mult, MERCURUL SE ACUMULEAZA IN TRUPUL UMAN ASA CUM SE ACUMULEAZA SI IN PESTI!
Sa nu ne miram de unde vin socurile anafilactice si demielinarea celulelor nervoase, autismul, handicapurile si copii defecti la nastere...

http://www.epa.gov/ogwdw000/contamin...n/mercury.html

In statul Alaska, SUA, cel mai curat din toata america de nord, apa potabila se recomanda sa aiba sub 2.0 ppb (ppb=parti per billion = parti pe miliard) de Mercur.
Aceasta recomandare este identica cu recomandarea agentiei nationale de protejarea mediului din SUA, EPA (Environmental Protection Agency).
De asemenea, EPA recomanda ca mercurul din riuri sa nu treaca de 2.4 ppb.

http://pubs.usgs.gov/fs/fs-0072-94/

EPA precizeaza ca atunci cind concentratia de mercur trece de 0.012 ppb, adica mult inainte de limita de 2.0 ppb, deja au loc efecte cronice in vietati acvatice si partile din pesti care se mananca trebuie analizate fiindca mercurul se acumuleaza in pesti, si mercurul din parti care se mananca din pesti trebuie sa nu treaca de 1000 ppb = 1.0 ppm (ppm=parti per milion) din greutatea uda. Daca concentratia de mercur trece de 1.0 ppm atunci FDA interzice comercializarea pestilor!

In statul Massachusetts, SUA, ape uzate menajere deversate in mediu trebuie sa fie analizate in laborator sa aiba sub 1 ppb de Mercur. Iata documentul legal in format doc si htm:

http://www.mass.gov/dep/water/laws/iwwhgguid.doc

antiecumenism 13.11.2013 21:55:01

Care elemente sint in trupul uman? Avem nevoie de mercur si aluminiu?
Ce cantitate de mercur si aluminiu trebuie sa fie prezenta in trup?

Iata lista elementelor esentiale care se gasesc in mod natural in trupul uman si de care trupul nostru are nevoie sa traiasca:
http://en.wikipedia.org/wiki/Trace_minerals

Toate vietatile sint facute din cele 4 elemente de baza, hidrogen(H), carbon(C), nitrogen(N) si oxigen(O) care se gasesc toate in cantitati mari in tot trupul.
Acestea sint cele 4 elemente de baza organice.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen
http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon
http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrogen
http://en.wikipedia.org/wiki/Oxygen

Alte 7 elemente de baza care se gasesc in cantitati semnificative in trup sint
sodiu(Na), magneziu(Mg), fosfor(P), sulfur(S), clor(Cl), potasiu(K), calciu(Ca).

http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnesium
http://en.wikipedia.org/wiki/Phosphorus
http://en.wikipedia.org/wiki/Sulphur
http://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine
http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium
http://en.wikipedia.org/wiki/Calcium

Alte 9 elemente se gasesc in cantitati foarte mici in trupul nostru dar acestea sint absolut esentiale pentru buna functionare a trupului si sanatatea noastra.
Acestea sint mangan(Mn), fier(Fe), cobalt(Co), nickel(Ni), cupru(Cu), zinc(Zn), seleniu(Se), molibdenum(Mo), si iod(I).

http://en.wikipedia.org/wiki/Manganese
http://en.wikipedia.org/wiki/Iron
http://en.wikipedia.org/wiki/Cobalt
http://en.wikipedia.org/wiki/Nickel
http://en.wikipedia.org/wiki/Copper
http://en.wikipedia.org/wiki/Zinc
http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium
http://en.wikipedia.org/wiki/Molybdenum
http://en.wikipedia.org/wiki/Iodine

In afara de acestea, se mai gasesc in trupul nostru inca 3 elemente a caror functie nu este cunoscuta. Acestea sint boron(B), fluor(F) si siliciu(Si).

http://en.wikipedia.org/wiki/Boron
http://en.wikipedia.org/wiki/Fluorine
http://en.wikipedia.org/wiki/Silicon

In mod normal, celelalte elemente, inclusiv aluminiu si mercur, NU SE GASESC IN TRUPUL UMAN.
Trupul uman NU ARE NEVOIE de mercur si nici de aluminiu.
Aceste doua elemente nu au nici o functie biologica si nu fac parte din elementele minerale esentiale, listate toate mai sus.
Aceste doua elemente, mercur si aluminiu, ataca si distrug celulele nervoase din trupul uman!
Cantitatea de mercur si aluminiu care trebuie sa fie prezenta in un trup sanatos este exact ZERO.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aluminum
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_(element)

Nu exista absolut nici un motiv pentru care sa fie introdus vreodata mercur sau aluminiu sub nici o forma, element pur sau molecula, in trupul uman!
Cine a pus mercur sau aluminiu in vaccin a facut acest lucru cu REA INTENTIE!

catalin2 13.11.2013 22:09:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 540166)
Scuzati, vorbiti de Sfantul Valuca? Eu nu-l cunosc.
Cat de jos poti sa te cobori fara sa pierzi aura de sfant care de altfel Vladuca nu o are ca sa nu te mai intreb si cum de ai ajuns sa i-o pui pe cap prin paralela asta neinspirata?

Cred ca nu ai inteles, am spus ca si sfintii au avut greseli, cu atat mai mult cineva care nu e sfant.
Probabil e o greseala propaganda impotriva vaccinurilor, desi zilele tecute am vazut pe cineva care a ramas cu handicap dupa un vaccin.

AlinB 13.11.2013 22:25:03

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 540225)
Cred ca nu ai inteles, am spus ca si sfintii au avut greseli, cu atat mai mult cineva care nu e sfant.

Deci hai sa scuzam orice greseala.
De la "Sfantul cutare a spus, e sfant si deci infailibil" am ajuns si la "Sfintii au mai gresit, deci greseala e ...o nimica toata".

Citat:

Probabil e o greseala propaganda impotriva vaccinurilor, desi zilele tecute am vazut pe cineva care a ramas cu handicap dupa un vaccin.
Serios? De unde stii ca din cauza vaccinarii?
Poate avea deja un handicap si s-a gandit sa dea vina pe vaccinare.

Am vazut o faza din asta pe un forum de mamici, venisa una cu un caz al unui copil cu probleme si alta se chinuia sa-i bage in cap ca problema trebuie sa fie de la vaccinare.

Pe alt forum unde isi facea veacul dna. Todea era una care tot asa, avea un copil cu probleme si gata, erau toate de la vaccinare, mai avea putin si notele mici de la scoala le punea tot in carca vaccinarii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:49:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.