Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

Copacel 06.02.2017 01:10:32

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 642839)
Tot din culisele gigi, un manifenstant de la Cotroceni: "eu nu țin cu PSD, eu țin cu dreptatea", altul: "eu nu sunt pesedist, nici nu am votat cu PSD, or fi greșit și ăștia, dar nu sunt de acord cu manifestările din piața Victoriei"... :))

https://i.imgflip.com/1j1gkv.jpg

iuliu46 06.02.2017 01:39:10

Uite Cristi 60K in Piata Constitutiei (care e mult mai mare), la Robbie Williams.

Deci ori romanii sunt blatisti si au fost pe putin un sfert de milion la concert, ori televiziunile astea sau ma rog, aia care le dau cifre, au un interes sa spuna ca in piata sunt mai multi oameni decat sunt in realitate.

http://www.academiacatavencu.info/im...Info_47710.jpg

iuliu46 06.02.2017 01:46:04

:)

[IMG]http://photo-host.org/images/2017/02/05/cCzOVt9A.jpg[/IMG]

Copacel 06.02.2017 07:34:37

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642814)
Daca n-ar exista ticalosii n-am avea nici noi împotriva cui sa manifestam.

Ba da, manifestati impotriva voastra, si apoi va canibalizati singuri. :46:
Citat:

Ticalosii și acțiunile lor sunt catalizatorul fără voie al acestor momente; după cum spunea cineva, infractorul Dragnea a reușit ceva de care orice conducător al României ar fi fost mândru: sa facă Timisoara sa scandeze "București, lupta București !!!"
Nu te mai lua de dl Dragnea ca nu-l cunosti.Eu nu inteleg cum poti sa urasti un om pe care nu-l cunosti.
Citat:

poporul român renaște prin ceea ce face acum. Du-te în piață și ai sa vezi, ai sa simți.
Nu-i nici un popor roman.Sunteti o mana de max 10.000 de oameni, anarhisti
care vreti sa dati lovitura de stat, care nu va convine ca la 11 Decembrie adevaratul poporul roman, si-a spus cuvantul:35:

GMihai 06.02.2017 07:47:49

Hai băieți, luați o pauza, respirați și spuneți după mine:

Cea mai mare manifestatie populara din istoria României, împotriva lui Dragnea si a ciumei roșii.

Nu ne place, nu ne convine, ni se pare ca e un vis urat, dar asta e, e realitatea.

Sute de mii de oameni stau în strada, în mei toate orașele tarii, și în multe ale lumii, de la Munchen pana la Tokio.

Asta e, nu ne place, nu ne convine, am vrea sa fie un vis urat, dar e o realitate.

Grindeanu a abrogat ordonanta, judecata corupților merge înainte, nu ne place, asta e.

Avem vise umede, ne imaginam milioane de susținători ai infractorilor, în strada, dar nu sunt decat 1500. Asta e, e un fapt. Groaznic, neplăcut, dar asta e.

Ne facem datoria, aruncam cu laturi, dar nu ne mai crede nimeni, nici pe noi, nici pe infractorul Dragnea, asta e, ne-am făcut datoria fata de partid.

iuliu46 06.02.2017 08:53:07

Nu-i mai mare bre decat alea pe care le facea Ceausescu ca sa condamne imperialismul. Asta daca vorbim despre "miting de protest".

Daca vorbim despre manifestare populara, a facut Ilici un miting in 1990 in Bucuresti la care au participat si simpatizantii aia 2-3 ai partidelor istorice, nu doar fesenistii. Voi habar nu aveti ce vorbiti. :71:

CristianR 06.02.2017 08:53:10

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 642798)
Concluzia e una creștinească și 100% în spiritul Evangheliei: digi e bun, rtv e rău, tefeliștii e deștepți și mai superiori ca hodorogii de la Cotroceni. Votul e kk, #strada e baza.
Heil.

E o concluzie cam forțată, zic eu; reducționistă, fără nuanțe. Am niște preferințe, nu idoli. Dar bine că Dumnezeu nu judecă în alb și negru, deși e adevărat că o limita între rău și bun va fi clară și imposibil de trecut.

CristianR 06.02.2017 08:57:03

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 642805)
CristianR, ce fumezi?! Cartarescu?! Holy shit...Ai vazut modul in care se exprima poetul asta prooccidental la modul fanatic despre votantii PSD?

Cred că trebuia să-l pun ultimul pe listă pentru că în el mă regăsesc cel mai puțin.
Dar nici ție să nu-ți fie cu supărare, la stil aduci adesea cu el în sensul ăsta. :)

iuliu46 06.02.2017 09:01:06

Pai Adrian are macar talent literar. E posibil sa ia Nobelul inaintea poetului nepereche. :)

CristianR 06.02.2017 09:18:18

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642842)
Uite Cristi 60K in Piata Constitutiei (care e mult mai mare), la Robbie Williams.

Dacă cineva ar vrea să fie obiectiv n-ar fi prea greu să calculeze cu destulă precizie câți oameni sunt acolo. Sunt imagini clare, din drone, din care se poate afla densitatea medie pe mp, iar aria o poate calcula și un elev de clasa a 8-a.

Lancelot 06.02.2017 09:23:07

iar minte securistul pensionar, mitingul iubitului sau iliescu din 90, de la academia militara, cel cu "iliescu apare soarele rasare" a fost de mica anvergura, jumatate din oameni fiind adusi din tara. ca de obicei, cu sandvisul si banutii de buzunar primiti.

e posibil ca in 28 ianuarie 90, la marsul partidelor istorice, cel cu "sula-n coaste", sa fi fost mai multi participanti decat zilele astea. atunci a inceput nebunia in bucuresti, cu venirea grupului de interlopi ai lui dan iosif in piata in apararea lui iliescu, apoi au oprit schimbul doi la majoritatea fabricilor bucurestene si au adus oamenii in piata.

si atunci ne-au tradat penelistii, cand a fost greu am ramas numai taranistii acolo.

Lancelot 06.02.2017 09:24:25

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642850)
Dacă cineva ar vrea să fie obiectiv n-ar fi prea greu să calculeze cu destulă precizie câți oameni sunt acolo. Sunt imagini clare, din drone, din care se poate afla densitatea medie pe mp, iar aria o poate calcula și un elev de clasa a 8-a.

nu am gasit nicaieri suprafata pietii. sunt doua surse, dar nu-s credibile pe de-a intregul.

iuliu46 06.02.2017 09:29:05

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642850)

Pai a scris cineva despre asta da nu vreau sa-i dau share ca e un ziarist mizerabil. E clar ca-s foarte multi oameni dar e la fel de clar ca exista un interes ca sa credem ca sunt de 3 ori mai multi decat sunt in realitate. :)

DragosP 06.02.2017 09:36:03

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642847)
E o concluzie cam forțată, zic eu; reducționistă, fără nuanțe. Am niște preferințe, nu idoli.

Concluzia e trasă citind pe aici și aiurea pe diverse site-uri de socializare.
Inclusiv despre tine e vorba.

CristianR 06.02.2017 09:58:04

Probabil așa reiese din ce am scris. Deși recunosc că sunt partizan, îi prețuiesc și pe cei care au alte păreri decât mine, inclusiv pe cei care au manifestat la Cotroceni. Nu sunt maniheist.

Copacel 06.02.2017 10:09:54

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642852)
nu am gasit nicaieri suprafata pietii. sunt doua surse, dar nu-s credibile pe de-a intregul.

Scurt curs de matematica, clasa II-a primara.
Sa incepem:
te duci pe goagal earth/maps.Localizezi piata victoriei, sa ai o imagine de sus.
Apoi din toolboxul oferit de google, folosesti rigla ( dooh).
Apoi masuri permietrul poligonului delimitat de guvern , BRD Soc Gen,statiile de metru victoriei.
Apoi folosind teorema de calcul al ariei unui poligon(pe care o stii din clasa III-a) calculezi aria poligonului. Apoi inmultesti acea aria cu o inaltime de maxim 2 m(cat poate sa aiba un om ? dooh...) si afli volumul(metrii cub).
Apoi cati pe net cat volum in metrii cubi ocupa un om.SI imparti volumul de mai sus la volumul ocupat de un om .Rezultatului obtinut ii faci parte intreaga (vezi clasa IV-a).Si ce rezulta este un numar natural nenul care reprezinta numarul total de oameni, inghesuiti ca pe conserve in acel perimetru.

hai ca daca un retard mental poate sa rezove o astfel de problema de matematica , atunci si tu poti sau nu(daca ai trecut prin scoala ca bashina prin apa).:29:

iuliu46 06.02.2017 10:12:43

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642856)
Scurt curs de matematica, clasa II-a primara.
Sa incepem:
te duci pe goagal earth/maps.Localizezi piata victoriei, sa ai o imagine de sus.
Apoi din toolboxul oferit de google, folosesti rigla ( dooh).
Apoi masuri permietrul poligonului delimitat de guvern , BRD Soc Gen,statiile de metru victoriei.
Apoi folosind teorema de calcul al ariei unui poligon(pe care o stii din clasa III-a) calculezi aria poligonului. Apoi inmultesti acea aria cu o inaltime de maxim 2 m(cat poate sa aiba un om ? dooh...) si afli volumul(metrii cub).
Apoi cati pe net cat volum in metrii cubi ocupa un om.SI imparti volumul de mai sus la volumul ocupat de un oameni .Rezultatului obtinut ii faci parte intreaga (vezi clasa IV-a).Si ce rezulta este un numar natural nenul care reprezinta numarul total de om, inghesuiti ca pe conserve in acel perimetru.

hai ca daca un retard mental poate sa rezove o astfel de problema de matematica , atunci si tu poti sau nu(daca ai trecut prin scoala ca bashina prin apa).:29:

Cam asa... ca Minune o fi fost la Cotroceni. :)
Dar totusi de ce trebuie volumul ? Exista documente de la jandarmerie care arata cati sunt pe mp la proteste. Si daca stii aria, stii si cati sunt.

iuliu46 06.02.2017 10:13:41

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642855)
Probabil așa reiese din ce am scris. Deși recunosc că sunt partizan, îi prețuiesc și pe cei care au alte păreri decât mine, inclusiv pe cei care au manifestat la Cotroceni. Nu sunt maniheist.

Deci recunosti ca si aia de la ghitatv au talent ? Cred ca te uiti la Cretuleasca si te oftici ca nu-i de partea buna a luptei. :71:

Copacel 06.02.2017 10:13:46

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642851)
iar minte securistul pensionar,

mai degraba ca un securist pensionar chiar si la pierdere decat ca un destept ca tine chiar si la castig.:24:

Lancelot 06.02.2017 10:14:46

copacele, ai scris ca un fin psiholog, teica!

am facut chestia inca de aseara, dar rezultatul nu e corect, pentru ca spre deosebire de tine, dar si de altii, eu am un punct de referinta, am controlat acolo si rezultatul e gresit.

si inca ceva, legat de un mesaj anterior al tau, ia zi-ne, mosule, de unde cunosti tu atat de bine ce face si ce intentii are dracu'? ai vreo intelegere cu el? pe bune...

GMihai 06.02.2017 10:14:55

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642852)

Nu au fost doar în piață, ci și pe bulevardele laterale; în plus, numărul de oameni fluctuează. Sunt oameni care sosesc mai devreme, sa zicem la ora 7, și de asemenea pleacă mai devreme, sa zicem la 8, în condițiile în care grosul se aduna după ora 9.

Ideea este ca, dincolo de cifra în sine, ceea ce ar trebuie sa fie evident pentru orice persoana cu un minim de bun simt și inteligenta este ca protestatarii sunt MULTI, FOARTE, FOARTE, FOARTE MULTI.

Și sunt, în primul rand, MULT mai mulți, si mai hotarati, decât i-ar conveni infractorului Dragnea sa fie.

Copacel 06.02.2017 10:15:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642857)
Cam asa... ca Minune o fi fost la Cotroceni. :)
Dar totusi de ce trebuie volumul ? Exista documente de la jandarmerie care arata cati sunt pe mp la proteste. Si daca stii aria, stii si cati sunt.

Pai pt cei care nu cred nici un fel de documente si vor sa se convinga singuri.

Lancelot 06.02.2017 10:17:29

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 642861)
Nu au fost doar în piață, ci și pe bulevardele laterale; în plus, numărul de oameni fluctuează. Sunt oameni care sosesc mai devreme, sa zicem la ora 7, și de asemenea pleacă mai devreme, sa zicem la 8, în condițiile în care grosul se aduna după ora 9.

Ideea este ca, dincolo de cifra în sine, ceea ce ar trebuie sa fie evident pentru orice persoana cu un minim de bun simt și inteligenta este ca protestatarii sunt MULTI, FOARTE, FOARTE, FOARTE MULTI.

Și sunt, în primul rand, MULT mai mulți, si mai hotarati, decât i-ar conveni infractorului Dragnea sa fie.

evident, dar pentru astia conteaza, nu vezi?

iuliu46 06.02.2017 10:19:32

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642859)
mai degraba ca un securist pensionar chiar si la pierdere decat ca un destept ca tine chiar si la castig.:24:

Asta crede ca daca l-au trecut pe el in rezerva, toata lumea a iesit la pensie. Unii mai suntem si activi bre. :)
Tipul clasic al omului care l-a sustinut pe Basescu - M10 - USR. Apucaturi comuniste mai rele decat ale lui Ilici dar se bate cu comunistii inca din 90. Ca si aia de-i simpatizeaza Cristian. :71:

Copacel 06.02.2017 10:24:18

Citat:

De aceea avem in matematica, media artimetica ca rezultat al unei interpolari liniare.Atunci cand avem un set de date experimentale care fluctueaza continuu, atunci la intervale regulate de timp se fac citiri de date experimentale pe un esantion (fie acesta denumit ca buffer) dupa care se interpoleaza liniar pt a elimina erorile de masurare datorita abaterii patratice medii care apare in procesul de masurare a oricarui flux de date din acest univers.Iar in acest caz rezultatul se da ca numarul natural obtibnut plus/minus abaterea patratica medie. Amiiinnn.

Copacel 06.02.2017 10:25:52

Citat:

Excelenta, daca matale ai o problema (personala se pare) cu Dragnea, de ce trebuie sa avem si noi aceiasi problema ?:37:

PS: corectie. Numar natural obtinut plus/minus radical din abaterea patratica medie.Unde numarul natural este rezultatul din media aritmetica rotunjita la parte intreaga.

Si o sa vezi ca nicidecum nu pici pe 280.000 de oameni.Max 10.000 plus/minus sigma.Unde sigma=radical din abaterea patratica medie(sau dispersia distributii normale gaussiene dpdv al statisticii).

Lancelot 06.02.2017 10:27:54

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642865)
De aceea avem in matematica, media artimetica ca rezultat al unei interpolari liniare.Atunci cand avem un set de date experimentale care fluctueaza continuu, atunci la intervale regulate de timp se fac citiri de date experimentale pe un esantion (fie acesta denumit ca buffer) dupa care se interpoleaza liniar pt a elimina erorile de masurare datorita abaterii patratice medii care apare in procesul de masurare a oricarui flux de date din acest univers.Iar in acest caz rezultatul se da ca numarul natural obtibnut plus/minus abaterea patratica medie. Amiiinnn.

mai degraba aferim!

iuliu46 06.02.2017 10:29:47

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642866)
Excelenta, daca matale ai o problema (personala se pare) cu Dragnea, de ce trebuie sa avem si noi aceiasi problema ?:37:

PS: corectie. Numar natural obtinut plus/minus radical din abaterea patratica medie.Unde numarul natural este rezultatul din media aritmetica rotujita la parte intreaga.

Si o sa vezi ca nicidecum nu pici pe 280.000 de oameni.Max 10.000 plus/minus sigma.Unde sigma=radical din abaterea patratica medie.

10.000 daca ii aduni pe aia din fiecare zi. :)

iuliu46 06.02.2017 10:31:14

Spre deosebire de Cotroceni unde tot poporul a strigat intr-un glas sloganuri mobilizatoare la adresa presedintelui si a cucuvelei. :)

Lancelot 06.02.2017 10:36:26

"NewMoney a făcut o estimare pe baza mai multor modele de calcul privind numărul manifestanților din Piața Victoriei, în contextul în care protestul de miercuri este considerat cel mai mare de după Revoluție.

Potrivit estimărilor vehiculate în media, în București s-au strâns circa 150.000 de protestatari, adică 8% din populația Capitalei. Tot pe atâți oameni au ieșit în stradă și în alte orașe din țară, în semn de protest față de decizia guvernului de a aproba Ordonanțele de Urgență privind amnistia și grațierea.

Piața Victoriei din București are aproape 32.000 de metri pătrați, potrivit unei măsurători realizate cu ajutorul site-ului daftologic.com și a aplicației Google Maps. Dacă în fiecare metru pătrat se adună câte trei oameni, cum s-a putut observa la protestele de miercuri seară, rezultă că în Piața Victoriei s-au strâns, într-adevăr, peste 90.000 de oameni, ținând cont că zona era plină.

Însă, măsurătoarea NewMoney acoperă doar spațiul propriu-zis al pieței, nu și bulevardele și străzile din jur, unde s-au mai adunat alte câteva mii de persoane.
Ce spun specialiștii

Sociologii confirmă aceste modele de calcul, însă spun că marjele de eroare pot ajunge și până la plus/minus 20%. Cu siguranță, formula corectă de calcul a mulțimilor este cunoscută de forțele de ordine, însă este greu de crezut că o vor face și publică, dat fiind că dimensiunea efectivului de intervenție este calculată în funcție de numărul estimat al participanților.

Așa că rămâne să testăm teoriile specialiștilor. Una ia în calcul densitatea pe metrul pătrat. „Pentru aria respectivă se ia, de obicei, un metru pătrat pentru un participant”, spune sociologul Alfred Bulai. El spune că este o estimare pentru că și spațiul în care se desfășoară evenimentul poate avea unele particularități. „Spațiul de la Piața Unirii este cel mai mare. Dar arhitecții lui Ceaușescu s-au gândit și au proiectat fântânile pe mijloc. Nu poți participa la un eveniment cu picioarele în fântână”, exemplifică Bulai.
El spune că organizatorii de evenimente consideră că cel mai mare spațiu din București pentru adunarea mulțimilor este Piața Constituției cu o capacitate estimată la 500.000 de participanți. În comparație, Piața Universității cu cele două laturi dinspre Intercontinental și Colțea poate găzdui 50.000 de persoane. Însă „estimările au eroare destul de mare, pană la plus/minus 20%”, clarifică Alfred Bulai. În ceea ce privește Piața Victoriei, capacitatea acesteia este mai mare ca la Universitate, însă nu s-a făcut niciodată o estimare pentru acest spațiu pentru că aici nu au prea fost organizate evenimente.
Metoda lui Jacobs

Jurnalistul Herbert Jacobs a studiat mulțimile adunate la manifestații și a propus o metodă de măsurare a numărului de participanți.
Jacobs a ajuns la concluzia că, în funcție de densitatea de oameni a mulțimilor, estimările se pot face în funcție de trei măsurători prealabile: fie un om dispune de un spațiu de mișcare a corpului de zece picioare pătrate (puțin sub un metru pătrat), fie dispune de 4,5 picioare pătrate (circa 0,4 metri pătrați), fie de 2,5 picioare pătrate (o tremie de metru pătrat).

Altfel spus, în prima variantă un om ocupă puțin sub un metru pătrat, în al doilea caz intră cam doi oameni într-un metru pătrat, iar în al treilea caz – trei. În primul caz, mulțimea este aerisită, iar participanții au un spațiu de mișcare înainte-înapoi și stânga-dreapta de un pas. La polul opus, în cazul al treilea din teoria lui Jacobs, mulțimea este foarte compactă, iar persoanele stau lipite unele de altele."

cam asta ar fi cel mai corect, daca luam ca sigur cati incap in piata universitatii si inmultim cu 2, sau 3 chiar, putem face o estimare. toti cei care au folosit google au cifre diferite.

CristianR 06.02.2017 10:39:36

Aria ar putea fi asta:
https://i.imgur.com/IUgcbfr.jpg

adică 66580 mp.

Dacă sunteți de acord că e corespunzătoare imaginii de mai jos:

http://media.hotnews.ro/media_server...umina-copy.jpg

iuliu46 06.02.2017 10:41:46

Pai hai bre sa fim seriosi. 250.000 ? Eu nu am zis ca nu au fost multi, dar nu se poate sa fim rezonabili ? Ca poate or fi existat si nebuni care ziceau ca la Cotroceni acolo s-au dus 10.000. :71:
Eu am scris pe fb ca au fost 8 milioane de bucuresteni la Cotroceni. M-am consultat cu Rares si cred ca e o estimare exacta. :)

iuliu46 06.02.2017 10:52:33

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642871)
Aria ar putea fi asta:

adică 66580 mp.

Dacă sunteți de acord că e corespunzătoare imaginii de mai jos:

Nu-s de acord. Se vede ca e inverzit un spatiu mult mai mare, ca sa traga ala spre 200.000.

Apoi trebuie sa te uiti ca sunt si goluri mari in multime. Nu mai vorbim despre faptul ca unii se duc acolo cu caini, deci oamenii stau lejer. Daca vrei parerea mea au fost probabil in jur de 100k la protest dupa ce se vede in imagine. Foarte multi, e o multime impresionanta. Dar nu-s asa de multi cum vor unii sa ne faca sa credem. Si inteleg de ce, ba s-ar putea sa aiba si succes la cat de cretini sunt aia de la PSD ( cu blat sau pentru ca asa or fi ei ). Dar eu am mai spus, si daca raman singur, si in fata plutonului de executie vorba stim noi cui, eu o sa spun ce cred eu. Si daca gresesc, e mai bine sa persist in greseala decat sa dau dreptate dusmanului de clasa. :71:

Lancelot 06.02.2017 10:58:15

8 ani ne-a chinuit ceausescu ca sa plateasca 7 miliarde de dolari, asta era romania ceausista, asta era "averea" plansa a tarii. romania de astazi, asa cum e ea, corupta si condusa de grupuri de interese, s-ar descurca lejer cu o datorie de 10-15 ori mai mare si populatia nu ar resimti niciun efect.
ii doare-n dosuri pe ticalosi de ce s-ar intampla daca, asa deodata, am fi lasati de capul nostru? fara ue, fara nato, doar noi cu ai nostri? s-or gandi alde copacel si securistu' batran cum ne-am descurca? nope, nu le deranjeaza nimic falnicele dosuri, stau si baga strambe pe forumuri.

Copacel 06.02.2017 11:11:51

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642875)
i pe ticalosi de ce s-ar intampla daca, asa deodata, am fi lasati de capul nostru? fara ue, fara nato, doar noi cu ai nostri? s-or gandi alde copacel si securistu' batran cum ne-am descurca? i.

Ne-am descurca foarte bine.Ne-a lasat bunul Dumnezeu , o tzara cu toate cele necesare.Am fi o adevarata amenintare pt UE. Suntem poporul care a dat lumii aviatia, insulina, cibernatica.Daca suntem lasati liberi suntem o adevarata amenintare pentru UE.

Auzi bre Lancelot-not-thinking-a-lot, bre MCV-ul este o tutela proletara a UE bah.Excelenta, bah stii de ce nu esti in spatiul Schengen ?Pentru ca Olanda vrea sa puna mana pe portul Constanta(ea avand si Rotterdam ca port).

Te practic te intrebi ce ar face un organism daca ar fi curatit de parazitii ue/nato ? Pai s-ar insanatosii.

Excelenta, bah, stii ce este nato ? Este piata armamentului bah atata tot.
Excelenta, bah stii ce este UE ? Al treilea reich deghizat.
Excelenta, bah stii de ce Anglia s-a retras din UE ? Ca nu vrea ca niste straini cu ochi de peste mort sa le flegmeze in ciorba dupa care sa-i oblige s-o manance.
Excelenta, bah ce boala poti sa ai sa crezi pt o secunda "ce s-ar intampla daca am fi lasati de capul nostru " ? Matale esti normal ? Ai toate suruburile bine stranse ? Cum poti sa-ti pui astfel de intrebari ?

Il si vad pe Stefan Cel Mare spunand : "Ce ne-am face daca am fi de capul nostru ? Hai mai bine la turci sa -i rugam sa trecem in uniunea otomana, ca daca cumva ramanem pe dinafara ..." :37:

Lancelot 06.02.2017 11:16:08

copacele, delirezi tata... daca nu ti-o fi soptit ala, atunci te inteleg.
edit."si-am fost in tara turcului si-am descapatanat 10 000 de oameni ai turcului si-am facut o stiva mare din capetele lor", stefan cel mare facut sfant de bor, catre papa. ca fapt divers, era in zona brailei si aia 10 000 erau valahi...

Copacel 06.02.2017 11:17:30

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642877)
copacele, delirezi tata... daca nu ti-o fi soptit ala, atunci te inteleg.

nu delirez tata deloc.Esti extrem de ignorant si extrem de naiv. :48:

Lancelot 06.02.2017 11:21:55

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 642878)
nu delirez tata deloc.Esti extrem de ignorant si extrem de naiv. :48:

pai tu, ca fin psiholog, nu stii ca problema e nasoala atunci cand n-o recunosti? crezi ca asteptam sa iti dai seama?

Copacel 06.02.2017 11:30:46

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642879)
pai tu, ca fin psiholog, nu stii ca problema e nasoala atunci cand n-o recunosti? crezi ca asteptam sa iti dai seama?

Mai taticule ia aici:
Ioan Cantacuzino = descoperitor al holerei, tifosului, tuberculozei si scarlatinei
Nicolae Paulescu = descoperitor al insulinei
Victor Babes = descoperitor al ANTIOBIOTICULUI (1885) ( precursor al penicilinei)
Traian Chirila = inventator al cornei artificiale AlphaCor.
Henri Coanda = invetator si descoperitor al efectului Coanda, fara de care nici un avion curent n-ar putea zbura
Stefan Odobleja = parintele ciberneticii(disciplina de baza a informaticii si IT-ului)
Dumitru Vasilescu = invetator al primului automobil pe abur FUNCTIONAL.
Train Vuia = primul aviator din lume
Herman Oberth (nascut la Sibiu) = inventator al primei rachete cu motor diesel.

Si mai cauta-ti si singur ,excelenta ca sa nu treci asa prin viata naiv !:48:

Noi romanii avem nevoie doar de Dumnezeu, ca in rest le avem pe toate. Nu ne trebuie UE/NATO sau alte aliante care sunt mastii pt adevarate sugative de interese financiare si de opresoare ale adevartei libertati.

iuliu46 06.02.2017 11:55:35

Nu am auzit ceva mai cretin in viata mea. 0% cati ies in strada in fiecare seara, se cred mai legitimi ca aia de la PSD ca aia au luat doar vreo 18% cica din voturile romanilor. :21:
Adica in strada e poporul in timp ce PSD e doar o minoritate care a ajuns la putere pentru ca poporul a dormit si nu a iesit la vot. Bre inteleg ca e buna propaganda dar cine crede asta ? Pai daca nu votau aia care-s acum in strada nu intra nici PNL in parlament, nu mai vorbim despre USR. Cred ca lua mai putine voturi decat a luat MM. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:21:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.