Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Eu cu cine votez? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7272)

vsovivi 12.06.2012 10:09:18

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 452227)
Iar ai încurcat cutiuțele cu buline?

Iar ai încurcat cutiuțele cu buline!:40::24:

Cheia distracției este cuvântul IAR!.. în ideea iarnambani.:64:

vsovivi 12.06.2012 10:46:34

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452085)
amice partial ai dreptate. Nu toti PDL-istii au facut rau cum nu toti PSD-istii si PNL-istii au facut la randul lor rau tarii. Unii dintre ei chiar sunt oameni onesti si de buna credinta. Dar astia sunt pe cale de disparitie. Chiar la mine in localitate este un consilier local de la PNL care este un profesor de folozofie foarte onest. Nu toti USL-istii sunt o apa si un pamant asa cum crezi tu, la fel cum nu toti PDL-istii sunt "sfinti" (asa cum iti doresti tu ca noi sa credem)
PS-in legatura cu acele taieri de salarii ale lui Boc, iti dau dreptate. ERAU NECESARE (precizez ca si eu sunt bugetar), chiar daca trebuiau aplicate proportional cu venitul fiecaruia. Aici a gresit PDL iar acum plateste

Păi dacă e profesor de filozofie (iubirea de înțelepciune) și se află în USL, oricât de onest și de bună credință ar părea că are sau arată, el slujește defapt antichristului căci prin filozofia lui practică el nu poate sluji decât fie banului individualist PNList prădător, fie raționalismului comunist antichrist impostor și populist...

...deci iată cum singur recunoști că ești păcălit de persoane ce par joviale și de bună credință, drăgălașe gen marionetele Ponta, Antonescu, Constantin, neobservând că teoriile lor și faptele lor slujesc vremelniciei, deșertăciunii, morții și antichrismului...

Deci este vorba exact depre aluatul fariseilor și saducheilor despre care ați fost povățuiți să nu mâncați, să nu priviți, să nu râvniți căci e plin de neghină văruită ca să nu se vadă în făină... deci este toxic!

Tu însă amice, n-ai decât să confunzi neghina cu grâul sau să-i bagi pe toți în aceiași oală și să te saturi mâncându-i... și lăudându-i... și votându-i... și credibilizându-i prin repetarea bârfelor viclene cu care te-au ademenit și mituit să te înalți pe nedrept.

Mai înainte deci de a-mi da dreptate parțial scoate bârna din ochii tăi ca să nu te mai ademenească persoanele joviale cu: hai na bâr-na și votează cu sata-na...

Jos dictatura și teroarea roșie care a reacoperit toată țara cu mici excepții!

stefan florin 12.06.2012 11:54:14

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452234)
Păi dacă e profesor de filozofie (iubirea de înțelepciune) și se află în USL, oricât de onest și de bună credință ar părea că are sau arată, el slujește defapt antichristului căci prin filozofia lui practică el nu poate sluji decât fie banului individualist PNList prădător, fie raționalismului comunist antichrist impostor și populist...

...deci iată cum singur recunoști că ești păcălit de persoane ce par joviale și de bună credință, drăgălașe gen marionetele Ponta, Antonescu, Constantin, neobservând că teoriile lor și faptele lor slujesc vremelniciei, deșertăciunii, morții și antichrismului...

Deci este vorba exact depre aluatul fariseilor și saducheilor despre care ați fost povățuiți să nu mâncați, să nu priviți, să nu râvniți căci e plin de neghină văruită ca să nu se vadă în făină... deci este toxic!

Tu însă amice, n-ai decât să confunzi neghina cu grâul sau să-i bagi pe toți în aceiași oală și să te saturi mâncându-i... și lăudându-i... și votându-i... și credibilizându-i prin repetarea bârfelor viclene cu care te-au ademenit și mituit să te înalți pe nedrept.

Mai înainte deci de a-mi da dreptate parțial scoate bârna din ochii tăi ca să nu te mai ademenească persoanele joviale cu: hai na bâr-na și votează cu sata-na...

Jos dictatura și teroarea roșie care a reacoperit toată țara cu mici excepții!

amice nu fi ipocrit. Nu PDL-ul "sfant" al tau a facut alianta cu PSD-ul diabolic in 2009? De asta de ce nu pomenesti? Nu toti acesti "sfinti" erau si atunci? Ce Boc, Blaga sau Videanu (ce om de mare caracter) nu erau tot ei la butoanele partidului in 2009? Erau altii atunci? De ce s-au aliat atunci cu capusele rosii? Asa ca lasa ipocrizia.
PS: profesorul de care am pomenit chiar e un om onest chiar daca e in USL (PNL). Nu cauta ca ceilalti imbogatirea prin politica. Valorile lui sunt altele decat a celorlalti colegi din USL (NISTE IMBUIBATI)

vsovivi 12.06.2012 15:02:14

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452250)
amice nu fi ipocrit. Nu PDL-ul "sfant" al tau a facut alianta cu PSD-ul diabolic in 2009? De asta de ce nu pomenesti? Nu toti acesti "sfinti" erau si atunci? Ce Boc, Blaga sau Videanu (ce om de mare caracter) nu erau tot ei la butoanele partidului in 2009? Erau altii atunci? De ce s-au aliat atunci cu capusele rosii? Asa ca lasa ipocrizia.
PS: profesorul de care am pomenit chiar e un om onest chiar daca e in USL (PNL). Nu cauta ca ceilalti imbogatirea prin politica. Valorile lui sunt altele decat a celorlalti colegi din USL (NISTE IMBUIBATI)

PDL-ul nu-i al meu, ci dacă ai fi citit la semnătură ai fi priceput că al meu este UCS!.. sper să apară curând ca să nu mai votați cu USL.

Eu vorbeam însă de o regulă de bază când susțineam PDL tangențial, nu pe toți ci valorile autentice, pietrele care rămân, pușca și cureaua lată, Boc a mai ieșit odată, regula de aur a democrației: nu sunt toți o apă și-un pământ, afară de USLașii trădători, firește...

...iar ironiile tale ridicole punându-mă să mă tot dezvinovățesc sau să retractez ceea ce nu-mi aparține... mă lasă rece... sunt complet puerile și stupide... sunt ispite naive ce aparțin puilor de muscă, iar dumneata ca fraierul te-ai molipsit, pricepând mereu mult mai mult decât spun eu, și asta pentru că ai exces de zer în a te autoîndreptății pe nedrept dovedindu-te că nu știi citi ce scriu, căci altă explicație nu există la prea multa pricepere anapoda a domniei tale venită din toxinfecția cu aluat de la farisei.

Dar să lăsăm vrăjeala și să încercăm să vedem cum babornița începe deja să lanseze pe piață lepădarea PSD-ului de cârlan, ca să-și consolideze ei în toamnă poziția câștigată prin urletele cretine și ironice și răsturnătoare de realitate și dreptate ale cârlanului amator și prin diversiunile și bârfele viclene profesioniste ale căpușelor roșii, fiind sprijiniți cu toții în lupta lor superstițioasă pe pariu de ienicerii motanului Felix de pe antene ca să-i arunci pe toți în groapa cu lei și cu șerpi.

La președenție cum ar putea sprijini puterea de atunci PSD-UNPR-minorități pe liderul opoziției de atunci Antonescu?.. sau nu se știe oare cât de importantă este președenția și TVR-ul pentru țară? Candidatul lor va fi ales între Oprescu, Năstase, poate chiar Geoană, și Ponta care va avea deja 2-3 ani de guvernare populistă și electorală... iar cârlanul se va dezumfla încet venind cu coada între picioare la inițiativa lui Ungureanu după ce împreună cu USLul a distrus dreapta... ca să-i primească și pe ei, pe Crin și Orban în noua convenție democratică. PNL va avea deci în toamnă cam 15%, PSD 60% și restul de 25% va fi opoziția la PSD... dar tot degeaba e.

Adriana Cluj 12.06.2012 17:18:53

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452283)
când susțineam PDL tangențial,

si perpendicular...
Eu te-as premia, pentru constanța si perseverența.
http://dmitry.baranovskiy.com/work/lines/

stefan florin 12.06.2012 20:09:04

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452283)
PDL-ul nu-i al meu, ci dacă ai fi citit la semnătură ai fi priceput că al meu este UCS!.. sper să apară curând ca să nu mai votați cu USL.

Eu vorbeam însă de o regulă de bază când susțineam PDL tangențial, nu pe toți ci valorile autentice, pietrele care rămân, pușca și cureaua lată, Boc a mai ieșit odată, regula de aur a democrației: nu sunt toți o apă și-un pământ, afară de USLașii trădători, firește...

...iar ironiile tale ridicole punându-mă să mă tot dezvinovățesc sau să retractez ceea ce nu-mi aparține... mă lasă rece... sunt complet puerile și stupide... sunt ispite naive ce aparțin puilor de muscă, iar dumneata ca fraierul te-ai molipsit, pricepând mereu mult mai mult decât spun eu, și asta pentru că ai exces de zer în a te autoîndreptății pe nedrept dovedindu-te că nu știi citi ce scriu, căci altă explicație nu există la prea multa pricepere anapoda a domniei tale venită din toxinfecția cu aluat de la farisei.

Dar să lăsăm vrăjeala și să încercăm să vedem cum babornița începe deja să lanseze pe piață lepădarea PSD-ului de cârlan, ca să-și consolideze ei în toamnă poziția câștigată prin urletele cretine și ironice și răsturnătoare de realitate și dreptate ale cârlanului amator și prin diversiunile și bârfele viclene profesioniste ale căpușelor roșii, fiind sprijiniți cu toții în lupta lor superstițioasă pe pariu de ienicerii motanului Felix de pe antene ca să-i arunci pe toți în groapa cu lei și cu șerpi.

La președenție cum ar putea sprijini puterea de atunci PSD-UNPR-minorități pe liderul opoziției de atunci Antonescu?.. sau nu se știe oare cât de importantă este președenția și TVR-ul pentru țară? Candidatul lor va fi ales între Oprescu, Năstase, poate chiar Geoană, și Ponta care va avea deja 2-3 ani de guvernare populistă și electorală... iar cârlanul se va dezumfla încet venind cu coada între picioare la inițiativa lui Ungureanu după ce împreună cu USLul a distrus dreapta... ca să-i primească și pe ei, pe Crin și Orban în noua convenție democratică. PNL va avea deci în toamnă cam 15%, PSD 60% și restul de 25% va fi opoziția la PSD... dar tot degeaba e.

amice DE CE TOT VORBESTI LA PLURAL zicand "ATI VOTAT CU..."? De unde sti tu ca eu am votat cu USL? Te rog sa nu m-ai bati campii! Cine nu e cu mine e impotriva mea nu? Asta e deviza ta din cate vad eu. Curat crerstineste. De Duda nu m-ai zici nimic? El cum de nu a candidat la primaria capitalei?
PS: ce insemna UCS?

vsovivi 13.06.2012 11:48:09

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 452301)
si perpendicular...
Eu te-as premia, pentru constanța si perseverența.
http://dmitry.baranovskiy.com/work/lines/

Da, mi-e cam perpendicular de orice partid de pe pământ afară de UCS care este în ceruri.
M-am jucat un pic cu premiul tău, n-am reușit să trec de 400 și nu mai văd bine... deci ferește-te de greci și când îți fac daruri sau îți dau premii... ca să nu-ți ia ochii, să nu pățești ca Samson. Precis de aia vorbea @DragosP de cutiuțe și buline... o fi jucat prea mult și a dat vina pe mine că cică din pricina mea i-a intrat păr în ochi și i s-a incurcat mintea... iar.

Citat:

În prealabil postat de stefan florin
amice DE CE TOT VORBESTI LA PLURAL zicand "ATI VOTAT CU..."? De unde sti tu ca eu am votat cu USL? Te rog sa nu m-ai bati campii! Cine nu e cu mine e impotriva mea nu? Asta e deviza ta din cate vad eu. Curat crerstineste. De Duda nu m-ai zici nimic? El cum de nu a candidat la primaria capitalei?
PS: ce insemna UCS?

Păi cu cine să discut, nu cu Dumnezeu și cu voi? Sau tu ai vrea să discut numai cu tine frumosule......... răule... păi e frumos așa ceva?

Stiu cu cine votați voi din ce susțineți voi, imediat vă cunosc ce poame păcălite sunteți... păi pe toți v-a vrăjit cârlanu' și pontaju' că-s mari jmecheri, da' voi chiar nu pricepeți că-s marionetele proxeneților și a diavolului care-i trage pe sfoară?

Păi ce sunt câmpii tăi ca să-mi atragi mie atenția? Sunt ai mei... și-i bat dacă mă-nervează! :)

Nu e așa dragul meu, ci deviza mea este alta: ''Cine nu este cu Mine e împotriva lui Dumnezeu!'' dar nu trebuie să omorâți păcătosul ci scuturați-vă praful de pe sandale ca să le fie lor drept mărturie că nu s-au pocăit de păcate ca să fie plăcuți gLumii.

Principele Duda nu se coboară la astfel de mitocănii, iar UCS este un partid cu care aș vota... (credeam că ai avut bunăvoința să citești la semnătură, iar dacă ai citit și mă mai și întrebi, atunci e clar că te informezi doar de la flașnetarii roșii care îți dau aluat ca să te documentezi... vai ție rătăcitule rătăcitor, chiar nu simți gustul de otravă amară cum te pișcă la suflețel, nu te ustură pâroiul viclean?)

stefan florin 13.06.2012 11:54:15

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452576)
Da, mi-e cam perpendicular de orice partid de pe pământ afară de UCS.
M-am jucat un pic cu premiul, n-am reușit să trec de 400 și nu mai văd bine... deci ferește-te de greci și când îți fac daruri sau îți dau premii... ca să nu-ți ia ochii. Precis de aia vorbea @DragosP de cutiuțe și buline... o fi jucat prea mult și a dat vina pe mine.

Păi cu cine discut, nu cu Dumnezeu și cu voi? Sau tu ai vrea să discut numai cu tine... răule... păi e frumos?

Stiu cu cine votați din ce susțineți voi, imediat vă cunosc ce poame sunteți... păi pe toți v-a vrăjit cârlanu' și pontaju' că-s jmecheri, da' voi chiar nu pricepeți că-s marionetele proxeneților și a diavolului care-i trage pe sfoară?

Păi ce sunt câmpii tăi ca să-mi atragi atenția? Sunt ai mei! :)

Nu e așa dragul meu, ci deviza mea este alta: ''Cine nu e cu Mine e împotriva lui Dumnezeu!'' dar nu trebuie să omorâți păcătosul ci scuturați-vă praful de pe sandale ca să le fie lor drept mărturie.

Principele Duda nu se coboară la astfel de mitocănii, iar UCS este un viitor partid cu care aș vota... (credeam că ai bunăvoința să citești la semnătură)

1. Nu stii cu cine am votat (cu USL in nici intr-un caz)
2. Ce inseamna UCS?

vsovivi 13.06.2012 12:04:40

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452579)
1. Nu stii cu cine am votat (cu USL in nici intr-un caz)
2. Ce inseamna UCS?

1. Ba stiu...
2. Uniunea Creștin Socială și nu Uniunea Social Liberală...
3. La fel ca la 1.

stefan florin 13.06.2012 12:12:56

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452582)
1. Ba stiu...
2. Uniunea Creștin Socială și nu Uniunea Social Liberală...
3. La fel ca la 1.

1. Niet...ba Nu stii...
2. Pune mana si infiinteaza-ti noul partid, UCS-ul asta ca sa poti prinde alegerile parlamentare din toamna si apoi sa-l pui pe Raducu king of Romania

DragosP 13.06.2012 12:16:12

Ba eu îl vreau pe Șarls.

sad story 13.06.2012 13:02:39

http://uploadimage.ro/images/03937241692678652794.jpg

M-a distrat punctul in care spune ca statul va construi 200.000 locuinte, daca o locuinta va fi pentru, sa zicem, in medie 2-3 persoane ar rezulta ~500.000 oameni cu domiciliu stabil, adica cat populatia unui judet mare din Romania!

stefan florin 13.06.2012 13:40:08

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 452596)

M-a distrat punctul in care spune ca statul va construi 200.000 locuinte, daca o locuinta va fi pentru, sa zicem, in medie 2-3 persoane ar rezulta ~500.000 oameni cu domiciliu stabil, adica cat populatia unui judet mare din Romania!

si ce e rau in asta?

stefan florin 13.06.2012 13:41:19

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 452588)
Ba eu îl vreau pe Șarls.

ok! Dar mai intai trebuie ca si Sarls sa vrea

DragosP 13.06.2012 13:46:31

Eu zic să NU-l întrebăm.

stefan florin 13.06.2012 14:19:11

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 452606)
Eu zic să NU-l întrebăm.

desi cred ca nu i-ar surade ideea daca i s-ar propune...si nu ar fi un lucru rau (parerea mea)

sad story 13.06.2012 14:27:09

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452602)
si ce e rau in asta?

nu am zis ca ar fi rau, insa nu este realizabil, deci e o minciuna politica.

stefan florin 13.06.2012 14:29:26

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 452614)
nu am zis ca ar fi rau, insa nu este realizabil, deci e o minciuna politica.

de unde stii asta? Pana la proba contrarie nu putem spune ca nu e realizabil. Daca s-ar vrea s-ar face mult mai multe locuinte

DragosP 13.06.2012 14:30:07

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452611)
desi cred ca nu i-ar surade ideea daca i s-ar propune...si nu ar fi un lucru rau (parerea mea)

Ba eu cred că i-ar surâde, șanse prea mari să mai fie rege în UK nu prea mai are.
Și cred că s-ar mulțumi și cu un regat mai micuț.

stefan florin 13.06.2012 14:32:03

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 452617)
Ba eu cred că i-ar surâde, șanse prea mari să mai fie rege în UK nu prea mai are.
Și cred că s-ar mulțumi și cu un regat mai micuț.

si cu Mihai sau cu "regele Duda" ce facem?

sad story 13.06.2012 14:33:07

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 452616)
de unde stii asta? Pana la proba contrarie nu putem spune ca nu e realizabil. Daca s-ar vrea s-ar face mult mai multe locuinte

Nu sunt bani pentru pensii si salarii, de unde atatea fonduri pentru a construi un judet?

Adriana Cluj 13.06.2012 14:41:13

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 452576)
M-am jucat un pic cu premiul tău, n-am reușit să trec de 400 și nu mai văd bine... deci ferește-te de greci și când îți fac daruri sau îți dau premii...

Mai incearca. Ca doar esti perseverent.
Pe de alta parte, ce ne facem noi fara tine, daca te prinde jocul? :39:

Adriana Cluj 13.06.2012 14:42:00

Citat:

Ba eu îl vreau pe Șarls.

Draga Olteanu i-ar fi zis Șarlă!

stefan florin 13.06.2012 15:10:42

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 452620)
Nu sunt bani pentru pensii si salarii, de unde atatea fonduri pentru a construi un judet?

dar bani pentru deplasarile guvernatilor in tara si in strainatate, pentru campanii electorale, pentru salariile lor, pentru pensii nesimtite, pentru salarii uriase cu il are tatal Robertei Anastase, pentru cazarile lor la hotel de 5 stele cum sunt?

eodor nastasa 13.06.2012 16:00:49

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 452596)

Bre, va distrati cand unia va vor binele ?! Fara comentarii...Parintii lu voi au construit o Romanie, nu 200.000 de locuinte. Hm, ce vi se pare asa de greu de realizat ? A ? V-au 'spalat' pe creierii lu voi ? A ? Ei, comedie...Poate da mama lu' procesu' verbal sa nu votati la 'par(lamentare)' pe pp-dd-direct-si-aenzational, ca...nu stiu ce va fac !
Auzi bre, si de 'moaca' li se pare scump !
Hm...:4:

maria40 13.06.2012 21:49:11

Citat:

Ba eu îl vreau pe Șarls.

No, iara esti Gica Contra! Zi si tu ca vsovivi, ca sa fie si sufletul lui multumit ca a reusit pana la urma sa ne deschida mintile ca eram incuiati rau di tat.

vsovivi 14.06.2012 10:48:37

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 452712)
No, iara esti Gica Contra! Zi si tu ca vsovivi, ca sa fie si sufletul lui multumit ca a reusit pana la urma sa ne deschida mintile ca eram incuiati rau di tat.

Draga mea, mințile vi se deschid abea atunci când cu chiu cu vai, având milă de Domnul, auziți ceea ce vrea El de la voi prin sfinți, adică abea atunci când chiar aveți urechi de auzit... cu toată inima, când le cresc ochi și urechi și aripi mâinilor voastre și inimii voastre.

Altfel vi se deschid iar doar ochii minții, ai minciunii și mintereselor ca să vă luați voi tot felul de drepturi pe nedrept, și mai ales dreptul de a știi voi mai bine ca alții și ca Dumnezeu ca să dați lecții... pe nedrept și viclene și pline de otrava răutății văzută și nevăzută... iar pentru toți ăștia a întrebat Domnul:

''Cum puteți?''.. căci din preplinul inimii vorbește gura... deci voi cum puteți să vă deșertificați la nesfârșit fără să vă pese de voi, unde veți ajunge, urmând la ca nebunii științifici toată învățătura gLumii pentru aluatul fariseilor și saducheilor care vă face să vă socotiți mari și tari ca ieșire din frică prin mândria pe nedrept.

Deci până nu vi se deschide vouă inima, mintea chiar dacă vi se deschide este în deșert căci nu spre bănuieli viclene și superstițios rele și pătimașe de pariori politici și credooli în bârfe viclene și electoral-lacome trebuie să vi se deschidă ca să strecurați țânțarul în timp ce înghițiți camila... ci mintea cea bună este aia care murind pentru sine învie pentru Dumnezeu... ascultând ca să-l iubească pe Domnul și iubindu-L ca să-L asculte... cu credință și fidelitate... căci altfel e frecție la piciorul de lemn... ăla al lui prigoană.

Da-Da, Mihail de România rege acum iar principii Duda și Margareta după... ''asta este pohta ce am pohtit-o Eu''... și unirea sub rege a Basarabiei și Bucovinei cu România Mamă... și Tată, căci și Tatăl ceresc este cu noi, însă trebuie ca asta să decidă poporul prin referendum.

stefan florin 14.06.2012 11:46:47

Citat:

=vsovivi;452789

Da-Da, Mihail de România rege acum iar principii Duda și Margareta după... ''asta este pohta ce am pohtit-o Eu''... și unirea sub rege a Basarabiei și Bucovinei cu România Mamă... și Tată, căci și Tatăl ceresc este cu noi, însă trebuie ca asta să decidă poporul prin referendum.
numai ca pohta asta a ta trebuie sa o vrem si noi, poporul roman, iar poporul asta nu-i chiar atat de naiv sa-l vrea pe securistul de Duda la butoanele tarii

DragosP 14.06.2012 12:21:37

Da, dar nici tu nu ești 'poporul'

eodor nastasa 14.06.2012 14:28:20

Diversitate...de opinii, asta-mi place Bre. Unu' hais s'altu cea, unu'i regalios pohticios, altu'i colhozist brigaderist, io mi's cu capu'n bidon...sh uite asa trece timpu', sh ma trec sh io(vorba lu' singhelu')...Bre, ii clar , dupa cele'nsiruite aicisa, treba'i serioasa, hm, se dezbate "canii latra, caravana trece", sh noi ne'mbatam cu apa rece, de izvor, si mancam peste oceanic, si nici in 'ceva' nu te'mpedici, nici de 'ceva' nu'ti'e dor..
Babiloneala ! :39:
Mai, trezirea, mai ! Dumnezeu v'a dat o tara, voi ce faceti cu Ea ? A ?
Ba o dati lu' regisorul Mihail, ba o dati la rusi, ba la americani, mai ii timpu' sa va luati tarisoara inapoi, sa va ridicati copacei, sa va faceti o cruce cat China de mare, si, sa puneti mana sa claditi in inima, in cuget, da' s'in piatra, pentru voi, pentru copii vostri, si pentru copiii copiilor vostri, in veac.(vorba lu' badia Stefan, ce va fost baci pana'a'nchis lumina lu' ochiu' lu' El)
Am zis.:4:

Adriana Cluj 15.06.2012 20:25:16

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 450674)
Cred ca n-are el nici o treaba....

Ntt, are o treaba, si-i importanta: se da cu bila pe net!

Citat:

În prealabil postat de ucenic (Post 444451)
O scurta intrebare si nu mai deranjez. Dumneata ce profesezi?

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444453)
Mă dau cu bila :)))) pe net!

vsovivi 18.06.2012 11:43:58

Păi voi sunteți încurcați rău de satana și vreți mereu să vă dați deștepți că cică vă știți voi descurca singuri...votând băștile roșii... la nesfârșit cu toate că vedeți bine că ei sunt pedofili, proxeneți, mafioți, mincinoși, răi, plini de toate fărădelegile, impostori, trădători, lași, fricoși, urâți, și tot ce mai vreți voi acuzând ca să se dezvinovățească cu toată istoria gLumii pentru viitorul glumii... că cică o să vă dea și vouă din ce au furat ei; Nici de lucru pe nimic n-o să vă dea.

Ca să vă descurcați trebuie să aveți un plan primit de sus și să-l respectați cu strictețe... dacă vreți să ajungeți la liniștire patriotică... și să nu vă enervați ca niște furioși încurcați care se leapădă acuzând viceversa ca să se înalțe pe nedrept... vicentoarsa ca porcii care sfărâmă și rup după ce au călcat toate mărgăritarele voastre aruncate înaintea lor.

Deci trebuie să vă faceți un plan bun și să-l puneți în practică riguros, exact ca inginerii... care știu să citească presa și toate ziarele ca deștepții și nu ca proștii ăia care vă bagă in gura presei viceversa vicentoarsa...

Învățați deci cum dau paginile la ziar inginerii ca să nu vă amăgească și păcălească satana care și-a scos mercenari în audiovizual și în presă ca să vă toooot păcălească și să vă ducă cu zăhărelul și ratingul gLumii.

vsovivi 18.06.2012 14:36:54

După 22 de ani și sute de pagini... tot comuniști ați rămas; Se vede asta după cum s-a înroșit țara la locale.

Și dacă Franța și Italia s-au făcut și ele roșii, ce credeți voi că va urma în economie?

Vai de noi din pricina guvernului ilegitim și gLumeț și electoral că s-a autorestaurat la putere, guvern impostor și hoț care aduce canicula și uscăciunea și deșertificarea României, după ce în prealabil a adus potopul... la locale prin marionetele misogine foarte furioase și radicale și ironice... haiducii României, iau de la cinstiți și nevinovați și dau la hoți și criminali... cică serveau ceai la mainfestanți, vai câtă milă și câtâ grijă de cetățeni... că-mi vine să... vărs.

FSN=PSD=USL= aceiași mizerie sau mazerie!

DragosP 18.06.2012 14:40:15

Canicula și potopul sunt aduse de puțina noastră credință moncher, nu de cei care vremelnic ne conduc (zic ei).

vsovivi 18.06.2012 15:06:04

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 453449)
Canicula și potopul sunt aduse de puțina noastră credință moncher, nu de cei care vremelnic ne conduc (zic ei).

Tu îi mai și aperi?.. adică tot noi suntem de vină? Da suntem... Păi dacă-i votați mereu... ce să vă fac!? Ajungem și noi exact ca ei, dăm din cap ca omizile căpiate, că cică Băsescu-i de vină, da,da, el e de vină.

DragosP 18.06.2012 15:48:35

Am zis eu că apăr pe cineva? Sau ți se aplică și ție "în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă!"?

vsovivi 18.06.2012 16:40:08

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 453460)
Am zis eu că apăr pe cineva? Sau ți se aplică și ție "în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă!"?

Pe mine mă întrebi? Păi nu tu ai zis că nu e vina celor care vremelnic ne conduc? Eu am zis drept că ei ne-au adus potopul și acum deșertificarea caniculară... iar tu ai dat vina pe noi, că cică suntem prea puțin credincioși... și că de aia se stârnește furtuna și vrea dracool să bage corabia Românikaa la fund. Eu ziceam că peștele de la cap și de la marionetele USLașe și trădătoare se împute, tu nu și nu ci încă insinuezi că cică io-s ăla cu mintea strâmbă în care se strâmbă cele drepte...

Deci da, tu ai toooooot zis că îi aperi!..

Dar eu nu pe ei i-am acuzat ca să-i urâți pe ei ci năravurile lor ca să vedeți voi păcatele lor pentru ca să nu le faceți și voi sau ca nu cumva să le aprobați... tacit sau prin vot... căci Dumnezeu iubește pe păcătosul care se întoarce însă urăște toate păcatele... de dragul omului le urăște, ca să nu moară, căci de la Adam și Eva urmașul omului tot moare și nu se mai oprește din murit și din întunecat veșnicia... veșnicia lui proprie, prin fapte și gânduri și sentimente rele, căci omul e om și atât și vrea să fie ca omul și nu vrea să fie ca Dumnezeu, iar Dumnezeu nu moare, și nici omul n-ar mai muri dacă ar fi ca Dumnezeu, dar omul vrea să fie ca omul sau ca gLumea, iar gLumea moare căci e mincinoasă și păcătoasă și rea, și în mintea ei totul se strâmbă oricât ar fi de drept.

vsovivi 19.06.2012 11:16:19

Și dacă am vorbit de năravuri grele atunci iată că vedem însfârșit năravul cel mai ipocrit al primului ministru, care a tot acuzat-o pe Roberta Anastase că e hoață și taică-său are salar prea mare de consilier, că e vinovată ea că nu a numărat bine ouăle la legea pensiilor... când ei părăsiseră atunci brusc ședința și deși era sarcina lor ca să numere puterea rămasă în sală, Voicu PNL i-a pasat sarcina lor la Roberta ca puterea să se autosuspende singură. Era cutumă, adică regulă parlamentară, ca opoziția să se sesizeze și să numere puterea dacă era lipsă de cvorum și să ceară numărarea, deci ea a fost cinstită necălcând cutuma și nenumărând fără sesizare și atunci au scos-o mercenarii din presă și audiovizual ca ea fiind hoață că cică nu a numărat corect și că nu era cvorum, și au ținut-o tot așa deși a douazi s-a reluat votul când era cvorum...

Păi ea nici nu putea număra decât dacă ar fi fost sesizată corect și niciodată nu ea numără ci VoicuPNL, iar fiindcă nu fusese sesizată corect atunci n-a numărat deloc ci a rostit cifra de pe foaie, a rostit numărul celor care fuseseră numărați la începutul ședinței. Ea nu numără niciodată cvorumul sau prezența ci vede diferența de pentru-contra!

Deci iată cum ipocritul nedrept, mincinos, impostor, și plagiator era defapt adevăratul hoț care strigă hoții pe nedrept și care ilegitim s-a cocoțat împreună cu prietenii de furăciuni și terorisme pe funcția cea mai înaltă și cică vrea să ne și reprezinte la consiliul european, el pe noi. Rușine!

Aici nu e vorba doar de un plagiat ordinar, de furtul de a copia ca la școală, căci cine e cel ce nu a copiat și nu a plagiat însușindu-și vorbele și cunoștințele altcuiva să arunce primul cu piatra, sau ce credeți că nu-mi aduc aminte de mine cum aveam fițuici în liceu sau facultate, sau cum mi se șoptea, sau cum aveam teze gata făcute, sau cum am luat de pe net niște informații și mi le-am băgat într-o lucrare prin care mi s-a mărit salariul? Deci da, și eu recunosc că sunt hoț și plagiator... și ca mine foarte mulți.

Însă aici e vorba de altceva, e vorba de năravul și metehnele comuniste ale torționarilor de la putere, e vorba de statul aservit criminalilor, hoților, impostorilor.

Sau voi ce puteți înțelege când Ponta declară că respectivul profesor din a cărui carte a copiat peste 50% fără să citeze și a băgat în teza proprie de doctorat, ce credeți voi se poate înțelege când declară că ăla i-ar fi scris lui prefața?

Deci vă rog frumos să pricepeți corect:

Năstase era primul ministru și conducătorul de doctorat, proful plagiat i-a scris lui prefața, și era vorba de o teză de doctorat tocmai la drept.

De ce credeți voi că Băsescu a râs ironizându-l cu apelativul italienesc DOTORE?

Dacă nu vreți să pricepeți, atunci vă explic:

În epoca de aur a comunismului, pentru a deveni de exemplu medic primar, dacă erai bine văzut în PCR (pile, relații și cunoștințe) sau în securitate erai bine ajutat să obți examenul sau să-ți faci lucrarea sau teza, erau toate aranjate să iasă... exact așa cum lui Elena Ceaușescu i se făceau cărțile și tezele de renume mondial de către Ursu tot așa era până jos, în toate domeniile.

Deci maimuțica utomobilista degeaba se distra ea jucăușe la interviul de pe aeroport promițând că el merge la consiliul europei, căci el nu este un simplu hoț sau un simplu plagiator ci din datele culese era vorba de anul 2003 când era șeful cancelariei primului ministru care îi era îndrumător de doctorat iar profesorul speriat și obedient i-a scris până și prefața la o lucrare plagiată după el în proporție de peste 50%. Deci e vorba de serviciul care i s-a făcut și de aranjamentul de care a beneficiat.

Deci despre ce vorbim? Despre un banal plagiat? Un banal copy-paste făcut de elevi sau studenți?

E vorba de mafia comunistă care își dădea diplome, își dădea doctorate, premii, sporuri, merite, deci era vorba de statul corupt care era foarte împuțit în chiar miezul capului (Iliescu, Năstase, Isărescu, Georgescu, Ursache, Dragnea, Iacubov, Patriciu, Tender, Haisam, Nica, Vanghelie, Mazăre, Oprișan, Rus, Voicu PSD, Vântu a cărui contabil la FNI a fost florin georgescu și a tăcut, și toate femeile lor Rovana, Stănoiu, Androneasca, Hildegard Puvak și toți ceilalți care au vândut flota, Romtelecom, Petrom, Oțelul Galați, Alumina, CFR, au concesionat apele maritime, Delta, Marea Neagră, Vama Veche și alte zone cumpărate de Chevron de la niște firme speciale ale PSDului care 'primiseră de pomană', și care tot ei, acum vor să fure hidrocentralele și centralele atomice, poșta, sarea, cuprul, și toate conturile românilor prin devalorizări sau risipirea împrumuturilor prin țintirea inflației... leu care scade față de euro care scade față de dolar care scade față de aur.

Ei sunt, aceiași băieți buni care au îmbogățit pe Bechtel și pe turci și pe arabi și pe greci și austrieci și pe toți străinii și mafihoții români autohtoni, lăsându-ne pe noi în ''c... gol'', pentru o mită grasă din poziție de ministru sau secretar de stat sau ceva pe acolo sau cedând la șantaj și o pensie sau un salar preferențial.

Deci pricepeți voi despre ce este vorba?

Nu este o greșală de copil sau de copilot care prin Grăjdean a întors serviciul, s-a achitat de datorii, serviciu contra serviciu, ci Pinochio, orbitorul lucitor discipol al marelui Munchausen mare vânător și pescar, a ajuns să ne conducă împreună cu cealaltă marionetă din parlament, șarpele hienă, pupila lui Patriciu, care minte și urlă pe nedrept împotriva ca să-și scape pielea și să recredibilizeze gașca tuturor fărădelegilor, și cei doi, împreună cu pisicu' ăla micu pus acolo ca să-l împroprietărească pe motanul bătrân și să-l scape de procesele cu statul, formează împreună echipa de tineri păcălici marionete care au vrăjit și învrăjbit populația cu 'textele lor' fiind puși acolo ca să aducă restaurația comunistă, pe toți torționarii și toată nomenclatura, miliția, securitatea, armata, justiția lor, târându-ne într-un stat mafiot cu o teroare generalizată mult mai vicleană și mai hrăpăreață decât pe vremea împușcaților.

Însă voi nu vreți să vedeți realitatea!.. asta e!

De 66 de ani și în ultimii 22 suntem sclavii statului mafiot comunist-mason care a prădat tot ce era de prădat și pentru două scurte perioade s-au retras de la guvernare căci nu mai era nimic de furat și datoriile și distrugerile lăsate de ei erau immense și venea criza generalizată așa că au fugit de frică în opoziție ca să urle contra și să se distreze aruncând vina pe cei ce se chinuiau să redreseze economia, i-au lăsat deci pe ăilalți să iasă la urne, ca să mimeze democrația deși ei dețineau toate pârghiile puterii juridice, polițienești, teritoriale, aveau în mână procurori, avocați, senatori, curte constituțională, BNR, tiparniță de bani, toate legile, sporurile, salariile, pensiile, și tot teritoriul baronal, totul era și este stăpânit de ei prin impozite, taxe, și mafii interlopo-polițienești iar fraierii din Convenția Democratică sau din alianța DA ce a ținut doi ani, sau din PDL rămas singur, au crezut sărmanii naivi și fraieri că au obținut ei puterea în anii 96-2000 și 2004-2006 și 2010-2012 și că am scăpat de comunismul terorist... dar asta a fost doar ca să păcălească populația cu alternanța la putere și ca să poată da vina pe fraieri, că cică e vina lor atunci când încep să iasă la lumină nenorocirile, că cică ei au fost la putere, că cică e vina incompetenților și a hoților de regaliști care nu știu guverna, și scot ei prin propaganda și mercenariatul din presă și audiovizual ca și cum ăștialalți ar fi furat, adică cei puși de noi: Ciorbea, Mureșan, Remeș, Băsescu, Roberta, Videanu, Udrea, Falcă... BOC sau alții…

Deci hoțul a strigat foarte tare împreună cu corul lor prindeți hoții aruncând vina pe cei ce s-au sacrificat și au scos țara de două ori din dezastru!... odată în 1996-1998 și apoi în 2010-2012, nu prin sacrificiul lor ci prin sacrificiul întregului popor roman, ca să nu ajungem ca grecii, la mintea românului cea de pe urmă mult prea târziu.

Poate acum vedeți însfârșit luminița de la capătul tunelului oranj, vorba lui Nichita Stănescu!

Astea fiind faptele de 66 de ani, nu pot să strig decât: Jos impostorii ipocriți ilegitimi și mafioți cocoțați în capul statului, ieși afară javră ordinară, plecați cu toții la consiliul europei și lăsați-ne în pace, și să vină regale Mihai, principii Duda și Margareta și să aresteze toți trădătorii de neam și de țară și toți USLașii și FSN-iștii PDLiști, curve ușor de cumpărat.

Deci iată cum PCR=FSN=USL=PDL aripa imbuibații și trădătorii = PNTCD aripile nepoților trădători = aceiași mizerie sau mazărie!

Ca să scăpăm de ciuma roșie votați în toamnă cu partidul poporului, cu PPDD și alianța partidelor de dreapta și să-i băgăm pe toți la pușcărie! Să vină dreptatea poporului român ca să confiște tot și să-i bage la pușcărie pe toți torționarii și prădătorii României în frunte cu securistul Oprescu și cu hiena Antonescu.

stefan florin 19.06.2012 11:22:17

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 453617)

Deci iată cum PCR=FSN=USL=PDL aripa imbuibații și trădătorii = PNTCD aripile nepoților trădători = aceiași mizerie sau mazărie!

aici iti dau dreptate amice. Cred ca pentru prima oara!

vsovivi 19.06.2012 14:22:25

''Sărmanul'' Ponta încearcă să inducă gLumea în eroare, susținând că Băsescu i-a zis dottore pentru că știa că o să-i însceneze plagiatul... susține că e răzbunare și luptă politică... și iată că e o victimă, victima lui Băsescu...

...și acuma repede iată-l cum se ascunde sub pulpana lui Androneasca, aia care și-a dat ei fonduri exact ca Puvak, o propune ministră abea acum ca să miorlăie pisica asta sus și tare pentru al scoate pe el scufiță curată... din aia roșie, firește, că cică ducea merinde la bunicuța bătrână, la iliescu... și își făcea și lecțiile, doar că uitase ghilimelele dar a dat autorii la final... păi cine a mai văzut să citezi 130 de pagini într-o lucrare de 300? E clar deci că lucrarea de doctorat a lui Ponta consta defapt în lucrarea altuia, și că nu e vorba de o citare ci o plagiere nerușinată făcută sub oblăduirea îndrumătorului și obediența profesorului fricos sau mafihoț și el care i-a scris cică și prefața, deci au aranjat ei împreună ca să aibă discipolul lui Munchausen tot ce trebuie ca să ocupe pe viitor funcții pe nedrept.... Să fie doctor în drept pe nedrept!!!

Păi Băsescu îl ironizase știind cum și-a obținut titlul de doctor sub îndrumarea lui Năstase, și l-a ironizat nu pentru plagiat ci pentru prostia de a confunda consiliul europei cu consiliul uniunii europene... l-a ironizat pe marele jurist care habar nu avea de cele mai elementare noțiuni dar voia să meargă să ne reprezinte pe noi, de aia i-a zis dottore.

Între timp însă altcineva descoperise plagiatul... și a ieșit la lumină că dottore Ponta era și plagiator și nu numai incompetent care nu avea noțiunile elementare. Dar nu e un plagiator ordinar ci este un terorist, un mafiot care împreună cu îndrumătorul și profesorul au aranjat totul. E dovada clară a statului corupt și mafiot care acționa la comandă și-și crea noile unelete și marionete pe care urma să le folosească și să le șantajeze.

Deci nu-i mai rămâne altceva decât: DEMISIA!

Dar să nu-l confundăm cu BOC... căci el nu se va lăsa până nu ne va convige că e victima lui Băsescu... și iată deci motiv de suspendare... că cică Băsescu a pus la cale acuzațiile cu plagiatul când de fapt Băsescu îi ironizase competența, căci nu știa că la consiliul europei, merg doar reprezentanții statului și nu primii miniștrii... iar constituția României îi arogă președintelui dreptul de reprezentare a țării întrucât este ales direct de popor.

Deci dottore Ponta nu este numai incompetent și plagiator ci este marioneta formată special pentru a continua fărădelegile statului terorist și impostor la școala lui Munchausen cel bleumarin devenit roșu.

Pinochio DEMISIA!.. și du-te și te joacă cu mașinuțele... că guvernarea nu e de tine și de cei de teapa ta!
I-al cu tine și pe Antonescu și Constantin și dați-vă pe mare cu pluta... vă face rost măzărică pe banii lui Dragnea furați de la proiectele ue.

Jos mascarada roșie!

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:53:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.