Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ceausescu-ura sau lacrimi?26 ianuarie se naste un mit (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12014)

dianagroza 05.02.2011 19:06:17

Contest comunismul, fiind o ingradire a credintei, o pata neagra din acest punct de vedere.
Contest democratia, care nu a produs decat o societate depravata, care si-a ingradit singura credinta. Pe motiv de libertate si democratie, se accepta si se promoveaza prostitutia directa si mascata, homosexualitatea si lipsa de bun simt.

calator prin ploaie 05.02.2011 19:13:00

Contestam, contestam....dar nimic noi nu schimbam....Oops incep sa scriu in versuri....

Dumitru73 05.02.2011 19:18:30

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333593)
Cel putin acum se recunoaste ca uneori copii se "joaca" de-a mama si tata muult prea curand...si sunt invatati despre mijloacele de anticonceptie....iar daca totusi ajung sa ramana insarcinate, pot termina scoala ....Apoi nu mai mor atatea femei care isi provocau avorturi singure sau cu felceri inchipuiti...In plus se gasesc la liber prezervative si alte tabletele....pt cazul cand.....Si sa nu vina nimeni sa spuna ca in regimul odiosului nu nasteau fetite , la 12-16 ani....Erau chiar destule cazuri...Dar atunci traiam in teroare continua, acum depinde de fiecare care are copii cum ii educa....
ps. ades fetitele o patesc....si nu se culca decat cu un baietel...dar vai cate nu sunt care ....la fel ca in trecut...

eu am avut o colega ce a ramas insarcinata in clasa a 8a. a nascut in vacanta de vara, pana sa inceapa liceul. se intampla prin '85-86.
dar astefel de cazuri nu se faceau publice.

dianagroza 05.02.2011 19:21:32

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333606)
Contestam, contestam....dar nimic noi nu schimbam....Oops incep sa scriu in versuri....

Au incercat altii sa schimbe comunismul si nu au reusit decat sa-si atarne deasupra capului statutul de "erou"... deci? Nu am auzit nici un revolutionar sa salte in sus de fericire ca asteptarile sale au fost atinse.
Sa fac ce? Pentru ce si contra cui?

calator prin ploaie 05.02.2011 19:25:04

Nu vb de tine ca persoana.....ci de NOI, noi toti....Latram, muscam, expunem teorii, dar...practic poate face cineva ceva? Cand vor trece toti astia din vechea generatie, dornici sa tot roada oase.....poate va fi o schimbare....Important este insa, oare cat timp mai avem?

dianagroza 05.02.2011 19:28:26

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333619)
Nu vb de tine ca persoana.....ci de NOI, noi toti....Latram, muscam, expunem teorii, dar...practic poate face cineva ceva? Cand vor trece toti astia din vechea generatie, dornici sa tot roada oase.....poate va fi o schimbare....Important este insa, oare cat timp mai avem?

Indiferent, Biserica nu cred ca aproba aceste proteste de strada. Ca sa nu uitam pe ce forum suntem.
"Vechea generatie"? Uita-te la "noua generatie", ce idei si obiective promoveaza si dupa sa ne uitam la paiul din ochiul celor "vechi"...

calator prin ploaie 05.02.2011 19:32:33

Mda.....cam trist dar extrem de adevarat deocamdata, trebuie sa recunosc!

iulyaan 05.02.2011 19:34:06

EEEE,DA!MAI SUNT OAMENI CARE VORBESC DIN REALITATE SI NU DIN CARTI SI FILME.....ESTE USOR SA CITEZI DIN NU STIU CE TITLURI.....bravo dianagroza.....foarte frumos spus....dar cine sa vada?
dragul meu,calatori in ploaie,tatal meu este mdic chiar din timpul lui ceusescu dar,atatea crime cate se fac acum...nici macar nu se compara cu ce era in timpul lui ceausescu,da?si aici ma refer la avorturi)si tu vi si-mi spui mie pe acest forum despre Dumnezeucand tu sari in sus de bucurie ca sunt la cherem prezervative....?din filozofia care o citesti ai luat ideile astea?si nu mai pange femeile care isi faceau singure avortul.......placerea costa.

calator prin ploaie 05.02.2011 19:43:26

...placerea costa? woow stimabile...dar oare si-a provocat=o snigura?....
ps. "Dumnezeu se ascunde in....amanunte"....

calator prin ploaie 05.02.2011 19:44:39

ps. si sa stii Iulyaane..ca nu e usor sa citezi din carti...stii de ce? pt trebuia sa le fi citit inainte.....deh...

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:02:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.