![]() |
Citat:
Citat:
Si explica-mi, cum e mecanismul asta in care "te lasi in mana lui"? Ce presupune? |
Citat:
|
Citat:
iubirea care o impartasesti nu cred ca vine din vena cava iar daca simti ura pt cineva sa nu mi se spuna ca e vorba de o artera obliterata :)) e pur parerea mea personala. |
Citat:
ia-o ca pe o axioma |
Citat:
Daca nici tu nu stii ce inseamna, cum vrei sa intelegem noi? Citat:
Citat:
|
konjiro, in primul rand eu nu dau sfaturi..tu m-ai intrebat 'ce presupune',iar eu ti-am raspuns.
eu stiu ce inseamna sa te lasi in mana Lui,atat..nu incerc sa te conving de nimic sau sa te fac sa intelegi ceva anume..intelege ce vrei tu,ce crezi tu ca e mai bine pt tine prefer sa fiu romantica si sa simt cu inima,decat sa simt cu creierul..daca cumva se 'defecteaza' vreo sinapsa,ce ma fac? am dreptul? :) |
Citat:
Iar in ortodoxie, se sustine ca centrul sufletului omenesc este in... inima. |
Citat:
|
Citat:
|
Si da, ar trebui sa se investeasca si in asa ceva... studii, ca sa se dovedeasca existenta sufletului in om. Dar, nimeni nici macar nu a incercat sa dovedeasca existenta lui Dumnezeu... sau veridicitatea vreunei religii, din punct de vedere stiintific.... decat Dumnezeu.... macar ca si astea sunt probleme care au marcat omenirea de la inceputul ei.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:44:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.