Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   cea mai buna religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14620)

Doriana 09.03.2012 12:03:17

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433942)
Ceea ce fac eu, nu interesează pe nimeni. Sau n-ar trebui să intereseze..

Aha. Deci numai pe tine ar trebui sa te intereseze ce face altul, anume ca arunca doar vorbe si atat. Ce faci tu nu e treaba nimanui. Bine de stiut...
Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433942)
Voi aveți de unde învăța, nu trebuie să vă spun eu: Sfânta Scriptură, Sfânta Tradiție e suficient.

Si ce te face sa crezi ca nu am cauta sa invatam din aceste lucruri? Si poate unii np o fac mai mult ca tine...
Dar din moment ce spui ca unul aduce numai vorbe frumoase si numai atat, deja ai judecat fara sa stii. Mai ales ca tu nu aduci nici macar vorbe frumoase, ci numai te contrazici doar asa, ca sa arati ca existi si ca esti contra...

osutafaraunu 09.03.2012 12:04:47

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433947)
"coerent" și "deslușit" din punct de vedere gramatical.
Nu din punct de vedere al informațiilor așa zis împărtășite.

Care din informațiile respective ți se par incoerente și nedeslușite, mai ales că erau solid ancorate în învățătura Bibliei?

DragosP 09.03.2012 12:16:38

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 433949)
Aha. Deci numai pe tine ar trebui sa te intereseze ce face altul, anume ca arunca doar vorbe si atat. Ce faci tu nu e treaba nimanui. Bine de stiut...

Si ce te face sa crezi ca nu am cauta sa invatam din aceste lucruri? Si poate unii np o fac mai mult ca tine...

Pe mine nu mă interesează că aruncă cu vorbe. Mă interesează că aruncă cu vorbe ce contrazic ortodoxia. Sunt convins că unii caută și fac mai multe ca mine în ceea ce privește trăirea ortodoxă. Eu sunt un nimeni.

Citat:

Dar din moment ce spui ca unul aduce numai vorbe frumoase si numai atat, deja ai judecat fara sa stii. Mai ales ca tu nu aduci nici macar vorbe frumoase, ci numai te contrazici doar asa, ca sa arati ca existi si ca esti contra...
Te rog să mă ignori, din tot sufletul te rog să o faci.
Apropos de "a judeca": dacă eu constat că tu scrii versuri când nimic nu ai a spune, nu înseamnă că te judec, sora mea.

DragosP 09.03.2012 12:17:14

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 433950)
Care din informațiile respective ți se par incoerente și nedeslușite, mai ales că erau solid ancorate în învățătura Bibliei?

Ancore solide rupte din context.

osutafaraunu 09.03.2012 12:21:45

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433952)
Ancore solide rupte din context.

Iartă-mă că insist, dar ce anume e rupt din context? Care din idei ți se par a fi deviate din contextul Scripturii (în care spuneam eu că sunt ancorate)?
Mie (care nu sunt nici ortodox, nici penticostal), mi s-a părut o postare deosebit de coerentă și mai ales cristocentrică. Orice ortodox ar putea fi de acord cu ea.

Doriana 09.03.2012 12:23:15

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 433951)
Te rog să mă ignori, din tot sufletul te rog să o faci.
Apropos de "a judeca": dacă eu constat că tu scrii versuri când nimic nu ai a spune, nu înseamnă că te judec, sora mea.

Bine, fratele meu, cum vrei tu... Te voi ignora... deocamdata... :)

anita 09.03.2012 12:56:08

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 433940)
Fa si tu macar atat. Si dupa aceea si restul, ca sa avem de unde invata si noi. Arata ca poti oferi ceva mai bun, doar ai credinta adevarata. Hai, copacel!

Credinta se traieste ,nu se invata ,asa e la ortodocsi.
Parca am fi la concurs " Arata ca poti oferi ceva mai bun" .Hristos nu obliga pe nimeni ,numai voi sunteti pisalogi si nu tineti seama de poruncile lui
Vad ca ai mai mult de 2000 de postari aici ,ai ravna pt a enerva si dezbina.
Daca ai la fel de multe postari si la site-ul penticostal cand mai muncesti ?

TunsDiana 09.03.2012 13:07:22

Citat:

În prealabil postat de roxanapopa70 (Post 433925)
de ce nu este un singur partid politic si sint mai multe,de ce nu este o singura firma de telefonie si sint mai multe etc.ia zi ca vrei sa te abonezi la o firma de telefonie si vei sta de vorba cu un reprezentant orange,cu unul vodafone ,cu unul rds,cu unul romtelecom,etc.fiecare incearca sa te convinga sa faci abonament la firma lui.daca vb de religii si vei sta de vorba cu un preot ortodox,cu unul catolic,cu un rabin,cu un conducator spiritual budist,cu un pastor adventist,un pastor evanghelist,etc oare ce crezi ca-ti vor spune ?:):):) recomandarea e sa deschizi ochii (valabil si pt telefonie si pt biserici) atentie la firmele/bisericile care te jumulesc de bani

De ce trivializati Biserica comparand-o cu partidele si firmele de telefonie?

penticostalul 09.03.2012 13:42:50

Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte.

Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente”

TunsDiana 09.03.2012 13:52:14

Citat:

În prealabil postat de penticostalul (Post 433960)
Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte.

Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente”

Biserica nu e o firma! Nu activeaza in domeniul economic. Dar cine intre preoti defaimeaza alte biserici?
Eu nu am cunoscut in biserica mea ortodoxa asa ceva.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:11:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.