Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Moaste (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5038)
-   -   moaste,... adevar sau pura traditie!? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1528)

DragosP 23.02.2013 22:08:51

B7ne sfaturi iai dat. Nici o dată nu mia pla cut de el. Se bagăn seamă întruna.
La cui îîi trebie școală? Tu să fi sanatos, s-au macar deai fii!

cezar_ioan 24.02.2013 00:32:05

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 505653)

tuce t bagi?dak vrei skand3l i-os mardiieaș, ce T dai la sor-mea?ce nu poa s fakă omuL mișto cu gagi8a luiși Sari tu?

Miha-anca 24.02.2013 17:46:48

Ce usor uitam ce scriem, si doar este scris si se poate citi:

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 505585)
deci pana la urma erau topite,dar nu erau de om. :)
multumesc ca te ai ostenit pt mn desi nu ma asteptam si nu te am rugat in nici un fel.imi acorzi atata atentie,dar mai bn indreapta ti atentia spre carte.spor la citit!

Ce usor uitam ce scriem, si doar este scris si se poate citi:

Citat:

În prealabil postat de rainrainbow (Post 505509)
nu mai tin minte exact citatul din carte,poti sa cauti.cred ca era altul cuvantul.nici nu mai stiu.
stiu ca nu trebuie topite

Iti multumesc ca mi-ai permis sa caut...
Totusi retine un lucru: nu m-am ostenit doar pentru tine, ci pentru toti care citesc mesajele de pe acest forum.
Multumesc pentru sfat; dar am citit cartea si o recitesc oricand cu bucurie.

Miha-anca 24.02.2013 17:53:24

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 505595)
Mică harababură, te rog încă o dată să lași prostiile când vorbești de cele sfinte. Fanteziile tale au un iz batjocoritor. Ia aminte să nu se întoarcă asupra ta libertatea prostească pe care ți-o asumi.
Dacă vrei să ne întrecem în șmecherii, sunt de acord. Și pe mine mă amuză libertatea pe care ți-o slobozești. Dar aș prefera s-o facem în particular, vedem acolo cât te ține.

Lasă lucrurile sfinte deoparte și nu mai face pe inocenta în văzul tututor, în vreme ce de fapt faci de batjocură oameni și sfinți!

P.S. Bună pereche ți-ai găsit în Miha-Anca! Nici doamna nu are limite și nimic sfânt.
Poate puneți de-un club al feministelor obraznice și snobinete. Aveți stofă cu carul!

Sunt credincioasa si nu iti permit aceasta nerusinare fara limita. Eu nu sunt feminista; de unde ai scos-o?!? Vorbeste gura fara tine, cezar_ioan.

Miha-anca 24.02.2013 18:14:37

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 505653)

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 505673)
tuce t bagi?dak vrei skand3l i-os mardiieaș, ce T dai la sor-mea?ce nu poa s fakă omuL mișto cu gagi8a luiși Sari tu?

Asemenea mesaje isi au locul, - daca au vreun loc! -, doar pe Mesaje Private, nu pe topicul "Moaste... adevar sau pura traditie!?".

rainrainbow 24.02.2013 18:14:54

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 505772)

Iti multumesc ca mi-ai permis sa caut...
Totusi retine un lucru: nu m-am ostenit doar pentru tine, ci pentru toti care citesc mesajele de pe acest forum.
Multumesc pentru sfat; dar am citit cartea si o recitesc oricand cu bucurie.

scuze,dar prin atata cearta fara sens am crezut ca e postarea d-lui cezar.de aia ma miram

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:11:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.