Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Noi atentate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18199)

GMihai 19.07.2016 16:59:13

Nu cred că s-a urcat în tren, în scopul de a cerși, cu un topor și un cuțit la el.

În altă ordine de idei, cunosc oameni din zona respectivă, foarte vocali în ce privește drepturile "refugiaților".

În iarnă, în gările din Munchen și Nuremberg nu încăpeai de cetățenii țărilor calde.Cei câțiva țigănuși de-ai noștri pe care am apucat să-i văd păreau absolut copleșiți. Aproape că mi-a părut râu de ei.

Romowe 19.07.2016 17:12:57

Pai cea mai vocala e chiar cancelara, aducatoarea "calamitatis regni", d-na Merkel. Britanicii au avut creier si vointa sa iasa din...chestia asta bruxelliana. Pe de alta parte, in problema refugiatilor, cu atit mai mult rasismul fascistoid al PEGIDA nu este o solutie.

AlinB 19.07.2016 17:20:44

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 626188)
Nu cred că s-a urcat în tren, în scopul de a cerși, cu un topor și un cuțit la el.

Autoaparere, omule.
Ce, nu stii ce nationalisti sunt nemtii?

Mai ales cu atatia imigranti care nu respecta protocolul, vor sex cu femeile inainte sa le imbete bine :)

Ca o paranteza, imi povestea cineva ca tiganii de prin zona lui, s-au fript cu furatul prin Germania.

Au incercat cativa si au venit acasa la cutie.
Apucau de puneau mana, fugeau putin si de neunde aparea o echipa de motociclisti, doua gloante in cap si gata. Crima cu autor necunoscut.

Acum s-ar duce oriunde la furat, dar nu in Germania..

Romowe 19.07.2016 17:40:55

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626191)
Autoaparere, omule.
Ce, nu stii ce nationalisti sunt nemtii?

Mai ales cu atatia imigranti care nu respecta protocolul, vor sex cu femeile inainte sa le imbete bine :)

Ca o paranteza, imi povestea cineva ca tiganii de prin zona lui, s-au fript cu furatul prin Germania.

Au incercat cativa si au venit acasa la cutie.
Apucau de puneau mana, fugeau putin si de neunde aparea o echipa de motociclisti, doua gloante in cap si gata. Crima cu autor necunoscut.

Acum s-ar duce oriunde la furat, dar nu in Germania..

Alin, terorismul nu intra la "autoaparare", ci la "omor deosebit de grav". Intreaba-l pe Mihai paragraful si alineatul respectiv din CP, dar sint sigur ca asa este.

AlinB 19.07.2016 17:42:44

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 626192)
Alin, terorismul nu intra la "autoaparare", ci la "omor deosebit de grav". Intreaba-l pe Mihai paragraful si alineatul respectiv din CP, dar sint sigur ca asa este.

N-as avea atat de mare incredere in "dreapta jjudecata" a celor care ar clasifica gestul respectiv ca atare.

Daca striga inainte "Le dieu e grande" sau ceva de genu' tot terorist era?

Mihnea Dragomir 19.07.2016 22:02:30

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626193)

Daca striga inainte "Le dieu e grande"

Am aflat cum se spune pe tiganeste: "Hristos baros!"

Florinvs 20.07.2016 08:05:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626193)
N-as avea atat de mare incredere in "dreapta jjudecata" a celor care ar clasifica gestul respectiv ca atare.

Daca striga inainte "Le dieu e grande" sau ceva de genu' tot terorist era?

Evident ca si daca striga Le dieu e grande (si comitea acceiasi fapta), tot terorist era!

Nimic nu poate scuza uciderea unor oameni nevinovati, care nu ti-au facut un rau deosebit de grav (iar prin rau deosebit de grav, facut unei persoane, inteleg mutilare, viol, uciderea sau violarea persoanelor foarte apropiate de aceea persoana- copii, sot/sotie, iubit/iubita, parinti, frati/surori, alte rude. Doar in aceste cazuri extreme o razbunare- omeneste vorbind- poate fi inteleasa).

Pur si simplu nu pot intelege cum un om poate ucide sau agresa alti oameni, datorita faptului ca acesti alti oameni au alta religie, alte conceptii si convingeri politice, sociale, filozofice, etc!

Iar pentru fapte antisociale si infractiuni deosebit de grave, precum crima (exceptând legitima aparare sau o razbunare in sensul celor de mai sus), viol, proxenetism, tradare de tara, terorism, furturi din instalatiile de siguranta a circulatiei in transporturi, doar organele statului ar trebui sa aplice (in urma unei hotarari judecatoresti) pedeapsa cu moartea.

AlinB 20.07.2016 09:18:37

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 626237)
Pur si simplu nu pot intelege cum un om poate ucide sau agresa alti oameni, datorita faptului ca acesti alti oameni au alta religie, alte conceptii si convingeri politice, sociale, filozofice, etc!

Da' comunistii cum au putut? Si se pare ca nu doar ii intelegi, ci ii si iubesti? :33:

GMihai 22.07.2016 21:40:14

Munchen: cel putin trei morti; identitatea atacatorilor este inca necunoscuta.

Ion Pop 22.07.2016 23:05:51

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 626407)
Munchen: cel putin trei morti; identitatea atacatorilor este inca necunoscuta.

Politia spune de 7 morti, iar politia spune ca nu pare un atac Terorist, si nici islamist.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:26:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.