Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Tendinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7160)

glykys 06.10.2009 19:09:06

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 171413)
Uite si o maimuta cheala, si nu e una proaspat rasa :)
http://media.ebaumsworld.com/picture...bald-ape06.jpg

Dar un om cu blana nu postezi, Topcat? :)))))

topcat 06.10.2009 20:27:18

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 171579)
Topcat...nu a existat nicio evolutie, este doar o inventie de 0 lei a unui om care trebuia sa vina si el cu ceva inedit pentru a ramane in istorie. Nu exista niciun argument, de nici un fel.

Cam ce argument ai dori tu sa ai in sprijinul evolutiei?

topcat 06.10.2009 20:27:51

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 171583)
Dar un om cu blana nu postezi, Topcat? :)))))

Din pacate pentru ei si familiile lor, sint destui :(

glykys 06.10.2009 20:35:14

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 171600)
Cam ce argument ai dori tu sa ai in sprijinul evolutiei?

Dar ce argumente ar dori un ateu in favoarea crestinismului? Sa nu imi spui ca "un imens papagal rosu :)

topcat 06.10.2009 20:53:55

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 171606)
Dar ce argumente ar dori un ateu in favoarea crestinismului? Sa nu imi spui ca "un imens papagal rosu :)

Orice masurabil :)

glykys 06.10.2009 22:15:42

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 171616)
Orice masurabil :)

Hm... Uite ca unii au masurat 21 de grame de suflet!

heaven 07.10.2009 05:54:15

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 171632)

Da,dar nu este recunoscuta stiintific descoperirea,din ceea ce stiu eu.
Desi,daca stam sa ne gandim in urma si chiar si in prezent,multe au fost si sunt contestate de oamenii de stiinta.
Si psihologia pana acum ceva timp nu era recunoscuta din acest punct de vedere.
Dar,vorbind de evolutie,banuiesc ca si din acest punct de vedere trebuie sa existe niste etape.
Oricum,ce nu am inteles niciodata la unii dintre cei se ocupa de stiinta,este scepticismul exagerat si ironiile neavenite atunci cand discutam despre un univers atat de vast,despre care mai avem de descoperit si invatat atat de multe.
Poate,tocmai de la ei m-as fi asteptat sa fie mai deschisi, macar din punct de vedere rational.
Desi Topcat o sa imi spuna ca el nu crede in teoria conspiratiei,eu consider ca unii astfel de oameni de stiinta au cunostinta despre mult mai multe decat vor sau pot sa spuna,insa ei nu ajung sa fie decat niste simple instrumente in mainile celor care ii utilizeaza.E o parere de-a mea...

metanoia2 07.10.2009 08:33:38

In sfarsit ai atins problema exact cum banuiesc de mult ca este.

topcat 07.10.2009 08:53:24

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 171632)

Tu ai avut curiozitatea sa vezi cum a fost facut experimentul respectiv sau doar ai vazut filmul si ai tras niste concluzii?

topcat 07.10.2009 09:09:48

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 171658)
Da,dar nu este recunoscuta stiintific descoperirea,din ceea ce stiu eu.
Desi,daca stam sa ne gandim in urma si chiar si in prezent,multe au fost si sunt contestate de oamenii de stiinta.
Si psihologia pana acum ceva timp nu era recunoscuta din acest punct de vedere.
Dar,vorbind de evolutie,banuiesc ca si din acest punct de vedere trebuie sa existe niste etape.
Oricum,ce nu am inteles niciodata la unii dintre cei se ocupa de stiinta,este scepticismul exagerat si ironiile neavenite atunci cand discutam despre un univers atat de vast,despre care mai avem de descoperit si invatat atat de multe.
Poate,tocmai de la ei m-as fi asteptat sa fie mai deschisi, macar din punct de vedere rational.
Desi Topcat o sa imi spuna ca el nu crede in teoria conspiratiei,eu consider ca unii astfel de oameni de stiinta au cunostinta despre mult mai multe decat vor sau pot sa spuna,insa ei nu ajung sa fie decat niste simple instrumente in mainile celor care ii utilizeaza.E o parere de-a mea...

Normal ca nu e recunoscuta, pentru ca nu a fost facuta in baza unui experiment stiintific (ca o curiozitate, au fost "masurati" 6 oameni, doua masuratori au fost date la o parte ca neconcludente (!), greutatea lipsa nu era aceeasi si varia in timp (!), nu au fost luate masuri de precautie pentru a se da la o parte cazurile de flatulatie, transpiratie etc).
Numai dintr-un asemenea experiment de jucarie nu se poate trage o concluzie atit de importanta cum e existenta sufletului.
Psihologia nu a fost recunoscuta pentru ca nu avea baze stiintifice. Ea s-a schimbat enorm de cind are baze evolutioniste.
Scepticismul nu este exagerat, are niste baze logice, fara de care stiinta nu ar putea progresa. Oricum, oameni mai inventivi si mai deschisi catre idei noi (se vede clar din ceea ce ei genereaza) mai rar, nu inteleg de ce ai aceasta idee despre ei. Doar pentru ca nu accepta o idee care nu are absolut nici un suport stiintific?
O fi existind vreo conspiratie, dar ea nu este decit punctuala, nu ai nici o baza pentru generalizare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:43:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.