![]() |
Citat:
|
Citat:
Altfel, nu este credinta crestina. |
Citat:
Citat:
Cum adică "nu lipsește de la nici o slujbă", faptul că e pusă pe altar, ori că se recită câteva fragmente? Scriptura nu lipsește nici de pe măsuța ghicitoarelor, alături de globul de cristal... |
Citat:
Ignoranta, obraznicie si batjocura adusa Bisericii Ortodoxe, tipic neo-protestantilor, am crezut la un momendat ca ai mai invatat cate ceva de pe acest forum si ai scapat de unele stereotipuri dar se pare ca am fost naiv, defapt ati ramas cu totii in preconceptiile caracterisitice |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
sti si tu la ce se referea Alin cand a zis ca Biserica a dat Scriptura asa ca nush de ce in orice discutie despre spiritualitate faceti pe prostii intentionat, incepand de la cei de pe strada care au nesimtirea sa strige dupa noi ca l-am inlocuit pe Dumnezeu cu Maria |
Sf Scriptură a fost încredințată de Dumnezeu profetesei White, care, după întruparea ei în urmă cu 100 de ani, a predat-o adventiștilor. În primele 19 secole de după Cristos, Biserica Lui a evoluat incognito, iar astăzi este la lumina zilei la Adventiștii de Ziua a Șaptea, din cauză că Mileniul se apropie.
Despre asta, am să vă mai spun sâmbăta viitoare. La sinagogă. |
Citat:
Am o întrebare: un ortodox/catolic nepracticant, care bineînțeles a fost botezat ca prunc, va fi mântuit? Că am văzut azi un procent (oferit de un ortodox) care m-a îngrozit: 10% ortodocși practicanți în România! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:25:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.