| 

| Raoul | 28.09.2012 21:08:44 |  

Citat: 

| 

În prealabil postat de UNNOOM
					(Post 472943)
				 Deci ai fi de acord cu stergerea statului Israel de pe harta! Nu stiu cum e mai bine: cu sau fara el! 
 |  Cu ei sau fara ei... mie imi e totuna. Mai bine totusi daca i-ar starpi cineva.

Citat: 

| 

(Post 472943)
				  Nu evreii conduc lumea! 
 |  Nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii! Ei conduc lumea!

Citat: 

| 

(Post 472943)
				  Iar daca intr-adevar evreii conduc lumea, stergerea de pe harta a Israelului ii va sterge de pe harta pe cei care conduc lumea? Din cate stiu eu... marii conducatori ai acestei lumi stau in locuri sigure. 
 |  Da dar si acei oameni au familii,plus ca sunt nationalisti,extrem de nationalisti. Jidanii vor si sa faca al treilea templu cu orice pret. Doar sti cine va fi incoronat acolo,nu?

Citat: 

| 

(Post 472943)
				 Te simti subjugat de jidani? 
 |  DA!
http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs 
	Citat: 

| 

(Post 472943)
				 Evreii au bomba atomica dar nu au folosit-o. Iranul insa a amenintat Israelul. Sa ne permitem riscul de a lasa Iranul sa aiba arma nucleara? 
 |  Si Pakistan are bomba atomica (tot musulmani) si nu au folosit-o. Crezi ca Iranul ar face-o daca nu ar fi provocati si nu ar avea motive intemeiate? Ma indoiesc!

Citat: 

| 

(Post 472943)
				 Nu vreau ca Israelul sa fie atacat cu arme nucleare si nu vreau nici ca Israelul sa atace cu arme nucleare. 
 |  Atunci sa puna mana jidanii sa-si vada de treaba lor!

Citat: 

| 

(Post 472943)
				  E mai bun razboi preventiv nenuclear decat unul nuclear mai devastator. 
 |  Deci pana la urma iti doresti ca jidanii sa atace. Si tu ai o conceptie diferita,distorsionata asupra realitatii.

Citat: 

| 

(Post 472945)
				 Este in joc viitorul lumii! Imagineaza-ti ce inseamna o scumpire prea mare a petrolului. Imagineaza-ti ce se intampla cu schimburile comerciale dintre Asia si Europa care trebuie sa traverseze oceanul Indian. Uniunea Europeana va fi direct afectata.

|  Stiu!

Citat: 

| 

(Post 472945)
				 Israelul se afla pe un teritoriu considerat sfant de 3 religii. Consideri ca interesele celor 3 religii in zona vor fi mai bine gestionate sub o administrare islamista? 
 |  Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra?? |