Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Romania. 18300 de biserici, 425 de spitale . (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10292)

cristian67 26.08.2010 14:41:01

cine are minte sa ia aminte

Citat:

În prealabil postat de Eugen7 (Post 274690)
Medicul trateaza iar Dumnezeu vindeca.

Bolile noastre ca popor sunt in primul rand sufletesti... caci nu respectam poruncile lui Dumnezeu, doar simulam perfect, de aceea vin peste noi pedepsele lui Dumnezeu... doar doar ne-om pocai de pacatele noastre si vom merge la Biserica asa cum trebuie...

corect prietene si nu vedem acest lucru deoarece majoritatea privim lucrurile cu ochii de lut ai trupului,doar se si spune clar ca multi sunt chemati,putini alesi sau alegeti cararea ingusta a vietii ci nu pe cea larga a pierzaniei,dar toate sunt oranduite la timpul lor de Bunul Dumnezeu

cristiboss56 27.08.2010 20:07:35

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 282150)
Excelenta chiar ...
Stii de ce au murit copilasii de la Giulesti?
Pentru ca asistenta era singura pe sectie si nu a avut cine s-o inlocuiasca ... de ce? din cauza lipsei de bani ...
Iar la mine pe strada este o biserica ortodoxa, proaspat construita, ce are 3 preoti, asta in conditiile in care la trei strazi distanta mai exista o biserica unde sunt 4 preoti, plus dascali si alti angajati.
Acestia sunt platiti tot din banii comunitatii.
Sau mai bine zis, sunt platiti din aceeasi oala din care trebuiau platite si a 2a si a 3a asistenta de la maternitatea respectiva.
Dar, situatia este foarte buna, dupa cum ziceai ...

D-ule , dar ca ateu ai informatii foarte "exacte " despre viata bisericeasca din jurul tau ! Sau cumva . . . ? ( sa fie intr-un ceas bun )

ai2 30.08.2010 09:20:26

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 282736)
D-ule , dar ca ateu ai informatii foarte "exacte " despre viata bisericeasca din jurul tau ! Sau cumva . . . ? ( sa fie intr-un ceas bun )

Multi atei cunosc viata bisericeasca sau Biblia mai bine decat multi credinciosi.

Dumitru73 30.08.2010 10:42:59

Citat:

Am o mica rectificare de facut.
La biserica de pe strada mea urmeaza sa vina si al patrulea preot, iar in plus, din cand in cand mai vine si un preot pensionar.

Dumitru73 30.08.2010 11:30:19

Citat:

Nu exista acest "cumva" ...
Sau mai bine zis ... a existat candva, asa cum am scris si in descriere. ;)

arriel 30.08.2010 13:17:28

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 282136)
Si daca mergi la biserica si preotul iti sugereaza sa faci meditatii in particular asa cum am vazut la stiri?

Nu trebuie neaparat sa "faci meditatii" cu preotul,trebuie sa faci meditatii cu tine insuti,sa cobori in adancul sufletului tau si sa vezi ce e acolo,ca de acolo incep toate.Si nu te mai uita la stiri

Pr.Gheorghe 30.08.2010 13:23:27

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 274689)
Romania. 18300 de biserici, 425 de spitale . Ce parere aveti ?

Cam multe biserici... cam multe biserici goale!

Te-as ruga, fii bun si da-ne si numarul de carciumi (bodegi, spelunci, etc), nu de alta, dar este bine sa te uiti in amandoua partile cand traversezi strada.

Pr.Gheorghe 30.08.2010 13:33:05

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 282150)
Excelenta chiar ...
Stii de ce au murit copilasii de la Giulesti?
Pentru ca asistenta era singura pe sectie si nu a avut cine s-o inlocuiasca ... de ce? din cauza lipsei de bani ...
Iar la mine pe strada este o biserica ortodoxa, proaspat construita, ce are 3 preoti, asta in conditiile in care la trei strazi distanta mai exista o biserica unde sunt 4 preoti, plus dascali si alti angajati.
Acestia sunt platiti tot din banii comunitatii.
Sau mai bine zis, sunt platiti din aceeasi oala din care trebuiau platite si a 2a si a 3a asistenta de la maternitatea respectiva.
Dar, situatia este foarte buna, dupa cum ziceai ...

S-ar putea intelege de aici ca vinovati de moartea copiilor de la Maternitatea Giulesti sunt acesti preoti (sau poate toti preotii)! La puscarie cu ei, mama lor de paraziti! Traiasca materialismul dialectic care ne va ridica pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii, in frunte cu conducatorii nostri iubiti, unii, cei drept, putin cam impuscati! Ave, Caesar ca tie se cuvine slava-n veci!
Brrrrr..........!!!!!!

Dumitru73 30.08.2010 13:47:34

Citat:

În prealabil postat de Pr.Gheorghe (Post 283571)
S-ar putea intelege de aici ca vinovati de moartea copiilor de la Maternitatea Giulesti sunt acesti preoti (sau poate toti preotii)! La puscarie cu ei, mama lor de paraziti! Traiasca materialismul dialectic care ne va ridica pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii, in frunte cu conducatorii nostri iubiti, unii, cei drept, putin cam impuscati! Ave, Caesar ca tie se cuvine slava-n veci!
Brrrrr..........!!!!!!

Parinte ... va credeam mai intelept.
Am afirmat eu asa ceva? In sfarsit, fiecare intelege ce vrea din ce am scris.
Dar de ce nu v-ati oripilat si cand s-a scris ca spitalele fura din banii cu care ar trebui sa se construiasca biserici?
Nu incercati sa faceti din mine un antihrist ca nu reusiti ...

Pr.Gheorghe 30.08.2010 13:57:07

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 283577)
Parinte ... va credeam mai intelept.
Am afirmat eu asa ceva? In sfarsit, fiecare intelege ce vrea din ce am scris.
Dar de ce nu v-ati oripilat si cand s-a scris ca spitalele fura din banii cu care ar trebui sa se construiasca biserici?
Nu incercati sa faceti din mine un antihrist ca nu reusiti ...

Recunosc ca mi s-a parut putin in contratimp postarea cu pricina fata de alte postari ale fratiei voastre si poate m-am gandit prea repede la "distinsul" Pavel Corut (Brrrrr........!!!!!, din nou) pe care se parea ca-l citati. Acordati-mi un termen de gratie spre reanalizare si primiti scuzele mele daca am inteles gresit. Dar, va rog sa ma ajutati, nu prea pot sa inteleg legatura dintre preotii aceia, multi (!!!!), si lipsa cadrelor medicale de la maternitate sau din sistemul medical. Nici nu am pretentia ca sunt intelept, dar acum, cu aceasta neintelegere a mea pe deasupra, am cazut serios pe ganduri!

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:14:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.