În prealabil postat de haitchi
(Post 287968)
Eu am spus una tu ca de obicei, ai inteles de la nivelul cunoasterii tale. Nu-mi mai bat capul ca nu are rost. Ai auzit oare de fiul omului si de fiul lui Dumnezeu? Adica de posibilitatea de a alege? Ce rezulta din aceasta alegere?
Aberatii spui? Dar ce se intampla azi in lumea noastra sunt tot aberatii? De ce s-a ajuns aici? A fost voia Domnului sau prostia oamenilor? Chiar inca nu faci diferenta dintre cele 2?
Stii ceva? N-ai decat sa ai ce parere vrei. Nu ma intereseaza pentru ca nu-ti voi mai raspunde la nici o provocare pentru ca eu nu vreau sa ma LUPT cu morile de vant!
Spre stiinta ta, SUFELTUL e una iar SPIRITUL e altceva.
Materia e materie? Mai baiete, ai fost la scoala repetent sau n-ai fost deloc? Materia, din punctul de vedere al discutiei noastre, este cel putin de 2 feluri:
materia creata de Dumnezeu si materia creata de om. Tu nu stii istorie? Nu stii ca de cand exista acest pamant "elita" a vrut sa puna stapanire pe el? Stii de ce nu a reusit pana la relolutia industriala acest lucru? Deoarece oamenii au fost foarte legati de materia creata de Dumnezeu, nu de ei! Asadar, oamenii au avut o legatura stransa cu Dumnezeu prin materia creata de Dumnezeu.
"Ocultii" acestei lumi si-au dat seama ca omul poate fi indepartat de Dumnezeu prin producerea in excces de bunuri si servicii urmand ca in final, sa depinda de acestea intr-o proportie foarte mare si suficienta pentru ca ei sa se indeparteze de Dumnezeu. Aceasta e toata teoria lumii materiale care il indeparteaza pe om de cele sfinte.
Vorbeai de IQ si de morala? Eu am sa-ti dau un exemplu din lumea reala si apoi te las pe tine sa hotarasti cum crezi tu pe unde e moralitatea in lumea de astazi.
Exemplu
Exista in Romania, o persoana, de profesie medic imunolog care a descoperit de acum 25 de ani un remediu natural pentru sistemul imunitar. Repet, REMEDIU NATURAL (un produs dintr-o planta), nu un medicament de sinteza.
Aceasta persoana se chinuie pur si simplu de atata vreme si nu reuseste sa il introduca in farmaciile din Romania. Inclusiv Colegiul medicilor este impotriva, sustinand ca acest medicament nu are baza stiintifica si ca, nu-i posibil ca un roman sa faca o asemenea descoperire, ca n-o fi el mai destept decat toata lumea medicala. Morala? IQ?
Doresc sa accentuez faptul ca persoana respectiva nu are nici o legatura cu energii orientale (cum le numiti voi), cu practici oculte sau nu stiu ce fel de organizatii secrete. E un simplu medic ce a ajuns acum la varsta de 73 de ani si mai spera ca doar UE va reusi intr-un final sa o ajute pentru lansarea acestui medicament pe piata.
Care ar fi rezultatele introducerii pe piata a acestui medicament natural? Vindecarea bolilor autoimune (diabet, lupus, hipotiroidita cronica autoimuna, paradontoza, cancerul, artrita, boli cardio-vasculare, paralizii, etc).
Acum spuneti-mi voi, de ce aceasta persoana nu reuseste introducerea pe piata a acestui medicament care, pe de o parte ar vindeca foarte multe boli, iar pe de alta parte pretul este unul modic in comparatie cu celelalte produse de pe piata si mai mult, ar "anula" multe medicamente existente deja care de fapt nu trateaza cauzele bolilor ci doar controleaza simptomele lor.
|