Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Atacurile din "interior" la adresa Bisericii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1785)

cozia 17.06.2007 20:31:22

Citat:

În prealabil postat de calator
simti tu asa de la o posta ca cei 5000 + au o anumita opinie si va inconjoara cu iubire dar ca din smerenie nu o exprima?? esti un maestru al presupunerilor...

:D:D:D , da,imagineaza-ti ca unii inca mai simt. Pina si ridiculizarea acestui verb A SIMTI este o imitare a felului de gindire Apusean(in sens negativ, ca mai au si ei citeva lucruri bune).:)

calator 17.06.2007 20:41:18

faptul ca folosesti acest cuvant ca sa sustii niste banuieli e o dovada a respectului si valorii pe care o acorzi acestui verb

Mirean 18.06.2007 11:03:16

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Spuneam ca ierarhii adevarat ortodocsi si aparatori ai credintei au fost cenzurati sa atace ecumenismul.De aceea apar multe site-uri,care nu sunt neaparat ale calugarilor,cum se spunea pe aici,din motiv ca fie nu au cunostiinte de asa ceva,fie nu au timp,misiunea lor fiind alta acolo unde sunt,dar din cauza pumnului in gura,n-au gasit alta forma de a se exprima si a nu tacea in fata acestui mare pericol.Totusi,exista cel putin un preot simplu,care nu ii este frica sa spuna lucrurilor pe nume si sa-L marturiseasca pe Hristos.Este vorba de parintele Gheorghe,ce a si spus intr-o predica faptul ca nu-l intereseaza nici daca dau zece episcopi anatema asupra lui si-l caterisesc,el va spune adevarul pana la capat.Asa da preot ortodox,daca am avea macar si un mitropolit ca el alta ar fi situatia.

P.S.Si am uitat sa-ti spun ceva domnule MIREAN.Vezi ca in regulamentul acestui forum ortodox exista o regula ce spune clar ca este interzisa orice forma de propaganda ecumenista,pe care tu o faci cu succes de ceva vreme.Asa ca ai grija ca s-ar putea sa primesti un ban pe IP daca mai continui cu asta.

Prietene, eu nu fac propaganda ecumenista....asta nu ai inteles. Iti ceream sa argumentezi atacurile la persoane, nu atacurile tale "la baioneta" impotriva ecumenismului. Problema ecumenista ma lasa rece, cu atat mai mult cu cat tu si altii ati dovedit ca nu stiti despre ce este vorba. De altfel, atitudinea voastra dovedeste si ce buni "crestini" sunteti.

De altfel, este este un forum public. In ce ma priveste nu exista motive de "ban".

Mirean 18.06.2007 11:04:48

Citat:

Tu chiar nu stii ce vorbesti.Cum adica ce pericol e o religie comuna?Nu-ti dai seama ca e o religie satanica,a antihristului?Va fi un nou Babilon.Doamne fereste.
Eu nu atac B.O.R. ca institutie,ci invataturile gresite promovate prin ecumenism.Vezi ca am explicat undeva de ce poate fi B.O.R. considerata schismatica de celelalte biserici ortodoxe ce nu s-au implicat in ecumenism,ci doar la dialog ecumenic,ceea ce e altceva,si la care ar putea sa si renunte,dupa cum a afirmat Biserica rusa.Atentie ca diavolul e inselator si ia multe forme in ziua de azi,fiecare "mai buna" decat alta.

"Religie comuna"? ma faci sa rad... Cine a vorbit de asa ceva? "Mentorul" tau?

Mirean 18.06.2007 11:06:37

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Din toate discutiile pe care le poarta Calator si Mirean cu cei care SUSTIN CREDINTA ORTODOXA CURATA,Marius_Daniel,cred ca ai inteles si tu acelasi lucru ca si mine:NU SE MAI MERITA SA ITI BATI CAPUL CU EI.Sunt greu de cap,sa ma ierte,sau DIN REA VOINTA fac atata TULBURARE,ca sa nu ne folosim cu nimic din BINECUVANTARILE ce le primim de la SF.BISERICA ORTODOXA.

Da, Sylvie...tu zici "sa nu ne folosim cu nimic din BINECUVANTARILE ce le primim de la SF.BISERICA ORTODOXA".

Pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa Romana!

Mirean 18.06.2007 11:09:48

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Din toate discutiile pe care le poarta Calator si Mirean cu cei care SUSTIN CREDINTA ORTODOXA CURATA,Marius_Daniel,cred ca ai inteles si tu acelasi lucru ca si mine:NU SE MAI MERITA SA ITI BATI CAPUL CU EI.Sunt greu de cap,sa ma ierte,sau DIN REA VOINTA fac atata TULBURARE,ca sa nu ne folosim cu nimic din BINECUVANTARILE ce le primim de la SF.BISERICA ORTODOXA.

Sylvie, partea buna a lucrurilor este ca din 5000+ de inregistrati doar trei joaca rolul de Gica Contra, deci privind situatia global nu este prea rau.:D
Bucura-te Sylvie!:D suntem inconjurati de iubire desi lumea este rezervata si din smerenie nu o exprima.

Din cei peste 5000 de inregistrati, mai bine de 4950 sunt inactivi (doar citesc sau nu au mai postat de mult timp, ceea ce ma face sa cred ca au renuntat...).

MARIUS_DANIEL 18.06.2007 15:40:02

MIREAN

Nu faci propaganda ecumenista,doar le iei apararea ecumenistilor si ereziilor lor,doar ata,in rest nimic.Cum adica te lasa rece?De aceea te-ai contrazis cu mine atat,fiindca te lasa rece?Chestia cu religie comuna era pentru CALATOR.Si pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa,NU romana!

CALATOR

Si ce daca e numai o saptamana pe an de rugaciuni comune?Sminteala si hula impotriva lui Dumnezeu tot aceeasi este.Dar asta e doar inceputul,in vremea antihristului se va face asta in toate bisericile...in fiecare duminica.Asta e problema?Asta e ca si cand un sot ar avea voie sa-si insele sotia o data pe an,ca nu este infidelitate.Nu onteaza numarul,conteaza fapta in sine.

Mirean 18.06.2007 15:56:38

Citat:

MIREAN

Nu faci propaganda ecumenista,doar le iei apararea ecumenistilor si ereziilor lor,doar ata,in rest nimic.Cum adica te lasa rece?De aceea te-ai contrazis cu mine atat,fiindca te lasa rece?Chestia cu religie comuna era pentru CALATOR.Si pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa,NU romana!

CALATOR

Si ce daca e numai o saptamana pe an de rugaciuni comune?Sminteala si hula impotriva lui Dumnezeu tot aceeasi este.Dar asta e doar inceputul,in vremea antihristului se va face asta in toate bisericile...in fiecare duminica.Asta e problema?Asta e ca si cand un sot ar avea voie sa-si insele sotia o data pe an,ca nu este infidelitate.Nu onteaza numarul,conteaza fapta in sine.

Si pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa,NU romana! - Prietene, cu acesta afirmatie ai ratat cine esti si pe ce pozitii te situezi. Imi pare rau sa constat ca am avut dreptate in ce te priveste. :(

calator 18.06.2007 15:59:04

de la rugaciunea in comun (intr-un anumit context) pana la erezie, schimbarea invataturii de credinta e distanta mare.

Mirean 18.06.2007 15:59:41

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Si pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa,NU romana!

Prietene, cu acesta afirmatie ai aratat cine esti cu adevarat si pe ce pozitii te situezi. Imi pare rau sa constat ca am avut dreptate in ce te priveste. :(

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:06:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.