![]() |
Citat:
Nu ti se pare hazliu, cel putin? |
Citat:
Unde am ajuns... eu cred ca daca tu vezi o femeie dezbracata faci infarct! ... De ce acolo? De ce in stanga? De ce are chestia aia in dreapta? Parere personala, n'o lua in nume de rau! |
Citat:
Tu stii de ce i se spune design inteligent? Pentru ca se presupune ca respectivul designer a fost inteligent. Sau ai citit si tu ca creationismul explica tot si ai luat-o de buna? Uite, daca chestia cu titele nu ti se pare hazlie, sa te intreb altceva: de ce ADN-ul nostru nu are o secventa de control, orice informatician amarit stie ca asa ceva e indispensabil in transmiterea informatiei. Inteligent? Sa fim seriosi! |
Citat:
De ce n'are o "secventa de control"? Pentru ca n'are nevoie de asa ceva. N'avem nevoie! Si fara acea "secventa de control" noi tot ne-am fii nascut! Pentru Dumnezeu totul e posibil, insa noi nu putem intelege MARETIA LUI! |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Numai dintr-acest punct de vedere, adoptand o pozitie strict pragmatica as crede ca exista un tipar. Asta presupunand ca nu as fi crestin. |
Citat:
Insa tocmai lipsa unei secvente de control permite sa apara mutatiile, care la rindul lor duc la evolutie. Daca cineva ne-ar fi proiectat inteligent, ne-ar fi atasat si o cheie de control, ca sa nu ne defectam |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:55:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.