![]() |
Mulțumim că ne înveți să scriem în limba română:6:
|
Citat:
|
Citat:
Hahaha :) pune doua virgule :D |
Bravo!
Citat:
Mi-a plăcut o chestie pe care am citit-o la Valeriu Anania, după ce copilul lui M. Eliade a fost bătut fiindcă a răs de limba altui copil, el i-a zis că limba se apără și cu pumnii.:21: Trăiască limba română! |
Nu înțeleg de ce și cum ar trebui să supere cineva fiindcă i se atrage atenția cu privire la anumite "scăpări" de ortografie, gramatică în general... Oare câte corecturi gramaticale au suportat lucrările lui Marin Preda înainte de a fi trimise tiparului? Nu prea cred că s-a supărat prea tare când i se atrăgea atenția că îi cam lipseau sau erau în plus virgulele (e reală faza cu virgulele lui Marin Preda).
Cât despre faptul că trebuie să ne corectăm între noi pe forum... Subscriu fără rezerve: s-o facem tot timpul, dar cu mult bun simț, fără a crede că suntem grozavi pentru asta, suntem, cel mult, ceva mai atenți. Sunt destui care scriu pe aici în grabă, pripit, și care greșesc nu din neștiință, ci pentru că "se mai întâmplă și la case mai mari". Chiar nu merită să ne agităm prea mult pentru asta:20:. |
Citat:
|
Intru totul de acord cu voi ! :53:
|
DIT: scz :p
|
Citat:
Asa e : sa traiasca minunata noastra limba romana! :53: |
Citat:
Dar mai conteaza foarte mult si cate carti a citit fiecare la viata lui. Daca, in loc de jocuri pe comp si filme copiii ar citi macar o carte pe an, atunci ar invata mai bine regulile gramaticale. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:28:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.