Jonnyw2013 |
25.11.2017 22:42:40 |
Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
(Post 654517)
În prealabil postat de Jonnyw2013
Nu a spus lucrul asta, daca il spunea eu nu cred, ca se mai intamplau lucrurile astea. De aceea spune preotul ,ca daca un singur lucru nu l-ai spus, nici celelalte nu iti sunt iertate si indoita paguba vei avea,tocmai ca sa nu spui jumatati de Adevar. Nu a spovedit lucrul asta de aceea s-a intamplata asta.
Adevarul este unul singur.
|
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
(Post 654517)
Asta(partea boldata) nu poate fi adevarat, dupa parerea mea, fiindca altfel numai spovezile desavarsite ar fi bine primite, ceea ce este in afara iubirii de oameni si a milostivirii lui Dumnezeu.
Oare daca un om la spovada isi recunoaste doua greseli, dar ignora a treia, atunci e o "binecuvantare" sa se dubleze toate trei?
|
Demetrius revin cu intarziere,o vreme nu am mai intrat aici,nu mai reveneam dupa atata timp, dar e bine daca s-a deschis subiectul sa fie lamurit.
http://molitfelnic.ro/slujba-marturisirii/
fragment: "Și eu sunt numai un martor, ca să mărturisesc înaintea Lui toate câte mi vei spune mie; iar de vei ascunde de mine ceva, să știi că toate păcatele îndoite le vei avea; ia seama dar, de vreme ce ai venit la doctor, să nu te întorci nevindecat."
Incerc sa dau un exemplu ca sa fiu inteles.Exemplu eu sa ascund o relatie cu o alta femeie la spovedanie,sau un lucru mare,important din viata mea, cu buna stiinta. Deci "de vei ascunde", spune mai sus daca te uiti atent. Fiindca si mie mi s-a intamplat sa uit chestii, dar nu extrem de importante,si le-am spus data viitoare.
|