Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Sfantul si Marele Sinod - anunțuri, stiri si comentarii de ultimă oră (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18523)

simpllu 02.01.2017 21:30:05

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 639643)
P.S. Un student mai special, unul foarte "credincios", aflat, zicea lumea, în "severă ascultare", venea din dulcea Moldovă, avînd binecuvântare taman de la (să fiu iertat de dezvăluire) celebrul și nestăvilitul orator Calistrat. L-am întrebat și pe el ce să înțeleg din lupta asta, mărturisindu-mi neputința de a găsi tâlcul ei... Îmi amintesc că s-a uitat lung la mine (cam cum te uiți, pesemne, la vreun drac bătrân), m-a măsurat bine și ... mi-a întors spatele. Purta sub braț, îmi amintesc, "Cuvintele" sfântului Nil Ascetul.
Nu mi-a mai vorbit niciodată. Nu mi-a mai răspuns la salut. Am aflat mai apoi că avea ascultare de la duhovnic să nu vorbească cu nimeni, vreme de 5 ani, decât cu profesorii când îl întrebau ceva la vreun examen.

...:))) ...:))) Să știi că eu cunosc oameni faini de prin regiunea respectivă, ce-i drept s-au destupat pe aici, pe la noi.

antoniap 02.01.2017 21:40:46

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 639641)
Antonia hai sa-ti zic o "co-medie":
daca incerci intr-o zi sa faci toate slujbele zilnice din Ceaslov, nu mai ai timp
de alte chestii.Idee e ca pt noi, mirenii sa faci randuiala zilnica a slujbelor
si sa mai ai timp si de celelalte (grija casei, piata, curatenie, etc) pur si simplu
nu ai timp sa le faci pe toate.
De aceea noi unii din mireni ne impartim randuiala in doua zile astfel:
Zilele impare:
1)Utrenia+Ceasul I + Ceasul III + Ceasul VI + Obednita,
2)Miezonoptica

Zilele pare:
1)Ceasul IX + Vecernie+Pavecernita Mica
2)Miezonoptica

Timpii pt fiecare slujba sunt de regula urmatorii, (tinand cont de faptul
ca mireanul va canta din Ceaslov fiecare tropar pe glasul specificat inainte
de inceperea troparului):

Utrenia + Ceasul I : 3 ore;
Ceasul III + VI + Obednita: 1 ora si 30 min;
Ceasul IX + Vecernie: 2 ore;
Pavecernita Mica( inclusiv canonul pt fiecare zi randuit, conform glasului de rand din Octoih sau Canoanele Maicii Domnului, atentie ca nu ma refer la Octoihul Mare) : 1 ora si 30 min
Miezonoptica: 1 ora si 30 min (exceptie sambata unde dureaza 45 de min)

Asa cum se stie daca ai participat la Sfanta Liturghie atunci nu mai trebuie
sa faci acasa Obednita.

Ia incearca sa te tii de programul asta, la care sa adaugi si job si menajul casei si sa vezi cum nu mai timp de tampeniile lui saccisiv & Co.

Uite de exemplu pe mine ma doare la basca de sinoduri si alte chestii.Eu am alte probleme acum.De multe ori mi se intampla ca atunci cand citesc tropare pe glasul II, o dau fara sa vreau pe glasul IV.

Cand mintea imi sta preocupata la Dumnezeu, dracul nu mai are loc si atunci ramane pe afara.

Ideea nu e rea. Cand imi pica cu tronc Ceaslovul. Mie imi place sa ma rog cu bucurie. Duhovnicii mei in general ma lasa sa-mi aleg canonul de rugaciune si eu chiar asta fac. Pe langa canonul ales pentru perioade scurte de timp, imi place sa spun adesea: ,,Doamne, Iisuse Hristoase, iarta-ma si ma miluieste!" Aceasta rugaciune ma odihneste.

antoniap 02.01.2017 21:42:52

Citat:

În prealabil postat de sofiaiuga (Post 639672)
Ascultarea merge numai pina la erezie.atit!de aci intra in functie liberul arbitru .

Si eu cred la fel.

antoniap 02.01.2017 22:25:14

Inger Rus: Otroc Veaceslav Filmul 1 seria 1

https://www.youtube.com/watch?v=K4brBd_D7ks

catalin2 02.01.2017 22:25:50

Sinodul BO a Georgiei a adoptat o hotarare cu privire la Sinodul din Creta: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...cumentelor-si/

"Sinodul din Creta nu este un Sinod panortodox, de vreme ce patru biserici nu au participat;

Deciziile Sinodului din Creta nu sunt obligatorii pentru Biserica Georgiei, de vreme ce Sinodul din Creta a abolit principiul consensului;

Documentele Sinodului din Creta nu reflecta criticile importante facute de bisericile locale, ceea ce inseamna ca este necesara corectarea lor, iar, in unele cazuri, inlocuirea lor completa;"

gpalama 02.01.2017 23:27:10

Nu o sa se obtina in vecii vecilor consens pe subiectul 'dialogul si comuniunea cu alte confesiuni'. Cam asta e problema. Si poate de aici si faptul ca Sinodul a continuat fara restul. Stia cineva de ce sa continue lucrarile fara restul.

De aici ruptura majora intre cei 'iubitorii ingaduitori' si 'fundamentalisti'. Cei care sunt mai ingaduitori si mai 'iubitori' si cei mai stricti in ceea ce priveste comuniunea cu altii.

ioan67 02.01.2017 23:52:11

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639691)
Duhovnicii mei ....

Sunteți bogată, soră!....:)

AlinB 03.01.2017 03:32:07

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 639713)
Nu o sa se obtina in vecii vecilor consens pe subiectul 'dialogul si comuniunea cu alte confesiuni'. Cam asta e problema. Si poate de aici si faptul ca Sinodul a continuat fara restul. Stia cineva de ce sa continue lucrarile fara restul.

De aici ruptura majora intre cei 'iubitorii ingaduitori' si 'fundamentalisti'. Cei care sunt mai ingaduitori si mai 'iubitori' si cei mai stricti in ceea ce priveste comuniunea cu altii.

Pai daca asteaptau sa treaca mofturile la "restul", probabil mai trebuia amanat cateva decenii. Si atunci le-ar fi venit altora.

Nu mai fa asumtii despre pozitia celor care nu s-au prezentat, daca ar fi avut un punct de vedere pertinent, s-ar fi prezentat cu el, ca asa a e frumos.
Nici un razboi nu s-a castigat prin neprezentare.

AlinB 03.01.2017 03:34:30

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639691)
Ideea nu e rea. Cand imi pica cu tronc Ceaslovul. Mie imi place sa ma rog cu bucurie. Duhovnicii mei in general ma lasa sa-mi aleg canonul de rugaciune si eu chiar asta fac. Pe langa canonul ales pentru perioade scurte de timp, imi place sa spun adesea: ,,Doamne, Iisuse Hristoase, iarta-ma si ma miluieste!" Aceasta rugaciune ma odihneste.

Dintre duhovnicii tai...este vreo unul in viata sau ... spiritism, alea alea.. ?
Nu de alta dar mi-ar fi greu sa cred ca exista mai mult de unul care sa aprobe smintelile tale, in cazul in care stiu de ele..

AlinB 03.01.2017 03:35:48

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 639680)
Să înțeleg că revenim la cipuri când mai trece valul Sinodului?

Pai cum sa nu, mereu se gasest ceva, ca dracu' liniste nu are si nici smintitii.

AlinB 03.01.2017 03:36:20

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639638)
Care e modalitatea de lupta pentru păstrarea dreptei credințe pana la un viitor sinod? Ascultarea oarba? Pumnul în gura? De ce sa ni se ia și credința ortodoxa? Oricâte cozi de topor vor exista, Ortodoxia va rămâne.

E mai ortodoxa coada de la matura decat tine.

Si daca matura si prin biserica, face un serviciu mai mare ortodoxiei decat tu cu vorbaria ta stricata.

antoniap 03.01.2017 08:18:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 639736)
E mai ortodoxa coada de la matura decat tine.

Si daca matura si prin biserica, face un serviciu mai mare ortodoxiei decat tu cu vorbaria ta stricata.

Fără sa vrei mă ajuți sa devin mai smerită, însă ce faci pentru sufletul tău, că scriu îngerii și ce spui tu și ce scriu eu. Succes la trecerea prin vămile văzduhului, ortodoxule!

antoniap 03.01.2017 08:22:33

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 639734)
Dintre duhovnicii tai...este vreo unul in viata sau ... spiritism, alea alea.. ?
Nu de alta dar mi-ar fi greu sa cred ca exista mai mult de unul care sa aprobe smintelile tale, in cazul in care stiu de ele..

Intr-o viata de om, unii duhovnici trec la cele veșnice, alții le iau locul. Nu e nimic anormal. Spiritismul nu mă interesează.

antoniap 03.01.2017 08:27:05

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 639680)
Să înțeleg că revenim la cipuri când mai trece valul Sinodului?

Aceste valuri vor merge împreună. O sa-ți piară cheful de ironii după ce vezi pe pielea ta efectele cipului implantat.
Citeste mai mult pe această temă.

AlinB 03.01.2017 10:32:28

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639739)
Aceste valuri vor merge împreună. O sa-ți piară cheful de ironii după ce vezi pe pielea ta efectele cipului implantat.

Da. am citit postarile tale si am ras cu totii.

AlinB 03.01.2017 10:54:31

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639737)
Fără sa vrei mă ajuți sa devin mai smerită, însă ce faci pentru sufletul tău, că scriu îngerii și ce spui tu și ce scriu eu. Succes la trecerea prin vămile văzduhului, ortodoxule!

Sa inteleg ca tu te-ai impacat cu ideea ca ai sa te opresti la cea a sectarismului?

AlinB 03.01.2017 10:55:11

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639738)
Intr-o viata de om, unii duhovnici trec la cele veșnice, alții le iau locul. Nu e nimic anormal. Spiritismul nu mă interesează.

Aha, am inteles, tu ai doar din aia morti.. :)
Nici unul in viata, sanatos la cap, n-ar aproba prostiile care le scrii.

simpllu 03.01.2017 11:51:19

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639739)

Mai mult decât să-mi însușesc catehismul ortodox, nu cred că am nevoie pentru sesiza ridicolul în interpretări legate de cipuri.
Cum se face că actele cu cip nu mai constituie lepădare? Nu ai învățat nimic din greșeala făcută?

antoniap 03.01.2017 17:43:38

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 639751)
Mai mult decât să-mi însușesc catehismul ortodox, nu cred că am nevoie pentru sesiza ridicolul în interpretări legate de cipuri.
Cum se face că actele cu cip nu mai constituie lepădare? Nu ai învățat nimic din greșeala făcută?

Crezi ca fabulez și e problema ta. Despre pecetea antihristului scrie în Apocalipsa, cap. 13-15. Despre actele cu cip s-a spus ca reprezintă o etapă premergătoare lepădarii finale, deoarece conțin număr în locul numelui de botez care apare în plus, pentru decor. Însă, pentru calculator, tu ești un număr al cărui semn este 666.

Dacă acest număr devine semnul tău, prin implantarea cipului, te-ai ars. Ia-ți adio de la mântuire! Capeți însușiri drăcești și devii din ce în ce mai insensibil fata de aproapele și fata de Dumnezeu.

Acest număr este o ofensa adusa lui Dumnezeu. Cei care iau documentele cu cip primesc niște influente demonice. Iar cei care iau și cip implantat se aseamănă deja cu necuratii. Cum sa se mai mântuiască? Pe fondul slăbirii credinței, se vor găsi destui care sa ia în ras pe cei care se opun.

Dacă tu te superi pe cei care te înjură, oare Dumnezeu nu se va supara pe cei care se însemnează cu pecetea antihristului? Hristos S-a răstignit ca sa ne mântuiască, nu ca sa ne arunce în iad. Dar cine îl urmează pe Antihrist în așa hal încât renunta la Botez si-și pune semn de recunoaștere pentru alt stăpân este lăsat cu stăpânul pe care și l-a ales.

Despre actele cu cip s-a scris destul. Cine a avut urechi a auzit.

antoniap 03.01.2017 17:47:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 639743)
Da. am citit postarile tale si am ras cu totii.

Care toți? Numai ecumenistii și satanistii ar fi putut rade. Dar tu ești ortodox, deci te excluzi dintre acestia.

suslik 03.01.2017 18:18:06

Antonia, ce fumezi? Sint curios; poate legalizeaza noul guvern si ce folositi tu, Zisis, si restul.

catalin2 03.01.2017 20:59:20

Sinodul BO a Bulgariei considera ca „Sinodul din Creta nu este nici Mare, nici Sfânt, nici Pan-Ortodox”.
De asemenea, spune ca "După atente cercetări ale documentelor adoptate de Sinodul din Creta, Sfântul Sinod a ajuns la concluzia că acestea conțin devieri de la tradiția Ortodoxă, tradiția dogmatică și canonică a Bisericii și de la spiritul și litera Sinoadelor Ecumenice și Locale."
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...strarea-comun/

antoniap 03.01.2017 21:49:57

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 639769)
Antonia, ce fumezi? Sint curios; poate legalizeaza noul guvern si ce folositi tu, Zisis, si restul.

Ce intrebare e asta?

suslik 03.01.2017 22:12:32

Catalin, indiferent de parerea asupra Sinodului din Creta, toti sintem si trebuie sa raminem in Biserica. Ori, aici incepe sminteala adusa de ultrazeloti.
Avem dreptul la o parere, ca fiinte umane si mireni. Evident ca nu e "mare si sfint", titulatura asta bombastica e doar aiureala politica a Fanarului, care cu disperare incearca sa faca ceva sa care sa ii depaseasca conditia de "fost-ai lele cit ai fost", legind un sinod ortodox, eventual ecumenic, de termeni impusi de patriarhul din Istanbul. Dar asta e una, insa sa foloseasca cineva dispute asupra unei simple sinaxe de ierarhi, tinute intr-o academie teologica dintr-un ostrov, asta e deja crima impotriva Bisericii.

AlinB 04.01.2017 00:16:15

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639766)
Care toți? Numai ecumenistii și satanistii ar fi putut rade. Dar tu ești ortodox, deci te excluzi dintre acestia.

Nu, toti oamenii normali de pe forumul asta.

Sigur, ai o definitie inversata a normalitatii ca deh, traim vremurile in care orice nebun este si sfant, nu-i asa?

AlinB 04.01.2017 00:17:32

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639764)
Crezi ca fabulez și e problema ta. Despre pecetea antihristului scrie în Apocalipsa, cap. 13-15. Despre actele cu cip s-a spus ca reprezintă o etapă premergătoare lepădarii finale, deoarece conțin număr în locul numelui de botez care apare în plus, pentru decor. Însă, pentru calculator, tu ești un număr al cărui semn este 666.

S-a spus de sectari si cativa rataciti, contaminati cu acelasi sectarism si totusi pretentii de ortodocsi.

ioan67 04.01.2017 02:34:04

Citat:

Despre actele cu cip s-a spus ca reprezintă o etapă premergătoare lepădarii finale, deoarece conțin număr în locul numelui de botez care apare în plus, pentru decor. Însă, pentru calculator, tu ești un număr al cărui semn este 666.

Dacă acest număr devine semnul tău, prin implantarea cipului, te-ai ars. Ia-ți adio de la mântuire! Capeți însușiri drăcești și devii din ce în ce mai insensibil fata de aproapele și fata de Dumnezeu.

Acest număr este o ofensa adusa lui Dumnezeu. Cei care iau documentele cu cip primesc niște influente demonice. Iar cei care iau și cip implantat se aseamănă deja cu necuratii. Cum sa se mai mântuiască?

La prima vedere, textul ăsta e o glumă.
La a doua vedere, o copilărie.
Dacă ne încumetăm să mai privim o dată... Hîm... Hai să zicem, totuși, că e doar o neînțelegere, sistematic cultivată.
Toate cele bune!

AlinB 04.01.2017 10:47:33

Si de cate ori trebuie sa te uiti ca sa vezi ca e o prostie crunta?

antoniap 04.01.2017 13:28:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 639799)
Nu, toti oamenii normali de pe forumul asta.

Sigur, ai o definitie inversata a normalitatii ca deh, traim vremurile in care orice nebun este si sfant, nu-i asa?

Tu ești sigur ca definiția ta e buna? Mă întreb cum poti fi atat de...,, smerit".

antoniap 04.01.2017 13:39:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 639816)
Si de cate ori trebuie sa te uiti ca sa vezi ca e o prostie crunta?

Tot ce nu e politic corect e prostie curata și gata. Cu trei cuvinte poți susține o conversație corecta politic. ,,Nebunie"", ,,prostie" , ,,sectă".....

Dar sa trăiești o mie de ani! Ti-am învățat repertoriul, așa ca nu reușești sa mă enervezi.

AlinB 04.01.2017 13:59:49

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639831)
Tu ești sigur ca definiția ta e buna? Mă întreb cum poti fi atat de...,, smerit".

Pai e simplu, atat cat nu sar ca tine sa musc din pastori...mai e loc de speranta :)

AlinB 04.01.2017 14:00:20

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639832)
Tot ce nu e politic corect e prostie curata și gata. Cu trei cuvinte poți susține o conversație corecta politic. ,,Nebunie"", ,,prostie" , ,,sectă".....

Dar sa trăiești o mie de ani! Ti-am învățat repertoriul, așa ca nu reușești sa mă enervezi.

Repertoriul tau e si mai redus: "corect politic" si atat :21:

abaaaabbbb63 04.01.2017 14:43:20

Citat:

Acest număr este o ofensa adusa lui Dumnezeu. Cei care iau documentele cu cip primesc niște influente demonice. Iar cei care iau și cip implantat se aseamănă deja cu necuratii. Cum sa se mai mântuiască? Pe fondul slăbirii credinței, se vor găsi destui care sa ia în ras pe cei care se opun.

Dacă tu te superi pe cei care te înjură, oare Dumnezeu nu se va supara pe cei care se însemnează cu pecetea antihristului? Hristos S-a răstignit ca sa ne mântuiască, nu ca sa ne arunce în iad. Dar cine îl urmează pe Antihrist în așa hal încât renunta la Botez si-și pune semn de recunoaștere pentru alt stăpân este lăsat cu stăpânul pe care și l-a ales.

Despre actele cu cip s-a scris destul. Cine a avut urechi a auzit.

Tot nu inteleg care este legatura intre o bucata de silicon si cupru, si chestiile pe care le insirui tu.

CristianR 04.01.2017 15:04:25

Păi odată ce ți se instalează pe placa de bază, îți deschide anumite porturi pe placa de rețea, prin care Marele Hacker (Ucigă-l antivirusul) te va controla total și te va transforma într-o unealtă a răului, făcându-te să afișezi întruna, ca un monitor defect, 666666666...

abaaaabbbb63 04.01.2017 15:11:22

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 639842)
Păi odată ce ți se instalează pe placa de bază, îți deschide anumite porturi pe placa de rețea, prin care Marele Hacker (Ucigă-l antivirusul) te va controla total și te va transforma într-o unealtă a răului, făcându-te să afișezi întruna, ca un monitor defect, 666666666...

Marele Hacker... adica 4chan? :))

CristianR 04.01.2017 15:16:34

Nu știu cine-i 4chan, dar ăsta de care zic e cel mai mare în domeniu.

AlinB 04.01.2017 15:56:56

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 639844)
Marele Hacker... adica 4chan? :))

Ideea e simpla, oamenii in era digitala se nasc cu firewall spiritual la purtator, fiind incoruptibil prin metodele clasice, de genul ispita cu gandul sau privirea.

Asa ca diavolul a venit cu o idee geniala, sa implementeze un nou port de comunicatie via DMZ folosind documentatia upgadata cu un cip electronic care ascunde rutinele de firewall piercing iar in cazuri extreme cipuri implantate in maselute sub pretext de plombe dentare, cate doua odata chiar (pentru backup).

Omul desi avea pana la momentul luarii pasaportului sau cardului cu cip, respectiv implant dentar, doar ganduri angelice si mantuitoare, brusc va simti aparitia unui flux de date care contin blasfemii la adresa lui Dumnezeu, ispite trupesti, si placere pentru pacat dar nestiind de aceasta gaura in firewall, le va lua drept bune, ca fiind noul standard spiritual si uite asa isi va pierde mantuirea.

Destept, nu?

antoniap 04.01.2017 23:32:15

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plans:

http://www.aidrom.ro/proiecte/saptam...une-ecumenica/

Ce mai e si asta? Mda! Daca exista mai multe biserici in Romania,... atunci sigla nu e buna. Trebuie mai multe corăbii!!!
http://www.aidrom.ro/wp-content/uplo...drom-logo1.png

Si trebuie dat in cap ortodoxului care care indrazneste sa mai spună:

Cred intru Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul,
Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
Si intru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
Unul-Nascut, Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.
Lumina din Lumina,
Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iara nu facut;
Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut;
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire
S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,
Si S-a facut om;
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat;
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
Si S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui;
Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii,
A caruia imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata Facatorul,
Carele de la Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit,
Carele a grait prin prooroci.
Intru Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica;
Marturisesc Un Botez, spre iertarea pacatelor;
Astept invierea mortilor;
Si viata veacului ce va sa vie.
Amin!

Pai cum e treaba? Ori exista o biserica mantuitoare, ori sunt mai multe! Sau nu mai e importanta mantuirea...

Sursa:
http://www.crestinortodox.ro/credint...zul-79213.html
Intrati pe acest site si veti vedea un ...curcubeu! Nici cruce, nici icoana! Si niste vacute cu niste coarne... Coarne si iar coarne peste tot! Sa tot spui Crezul cand le vezi!
,,Curcubeul cel de sus
Oare ce-o avea de spus?

Dar cornitele de jos
Cu ce rost? Cu ce folos?"

AlinB 05.01.2017 01:13:07

E pagina pentru copii, bre.

Iar daca nu poti intelege de ce vaca are coarne..n-are sens sa-ti explice cineva.

abaaaabbbb63 05.01.2017 10:11:07

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 639865)
Cu ce rost? Cu ce folos?

Pai prima organizatie, daca te uiti un pic, este o asociatie de binefacere (uite-te la sectiunea "proiecte in derulare"). Ce, consideri ca daca un crestin ortodox si un crestin evanghelic se pun impreuna sa ajute niste victime ale traficului de persoane, este gresit ce fac?

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:52:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.