![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
21. Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig. 22. Dacă însă a viețui în trup înseamnă a da roadă lucrului meu, nu știu ce voi alege. 23. Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine; Filip 1 |
Citat:
In toata aiureala asta, Dumnezeu nu a avut nici un amestec. EL a binecuvantat si sfintit, inca de la facerea lumii, o singura zi din saptamana: ziua a saptea. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Voi ziceti ca sarbatoriti sabatul ca Dumenzeu a binecuvantat sambata si a sfintit-o...si s-a odihnit aunci. Voi acum de ce il mai sarbatoriti in fiecare saptamana? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu sarbatoriti nici o inviere. De altfel, invierea Domnului Iisus Hristos nu are nici o semnificatie pentru voi. Va credeti "nemuritori" si nu aveti nevoie de inviere. Invierea a devenit doar un pretext pentru a pazi ceea ce Dumnezeu nu a randuit. Cautati astfel sa-L faceti partas pe Mantuitorul la ceva ce EL nu a hotarat. Totusi, sa admitem ca sarbatoriti invierea, in prima zi asaptamanii. Foarte bine. Dar, cine va impiedica sa respectati ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si sfintit? Adica,sa paziti ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului. |
Citat:
Mai citeste si tu Noul Testament din cand in cand |
Citat:
Tu pui in schimb ceva ce Dumnezeu nu a binecuvantat, nu a sfintit si nu a poruncit. Ma refer la ziua intaia. "Caci dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui."(1 Ioan 5:3- este din Noul Testament). |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ioan 5:18 Deci pentru aceasta căutau mai mult iudeii să-L omoare, nu numai pentru că dezlega sâmbăta, ci și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său, făcându-Se pe Sine deopotrivă cu Dumnezeu. Ioan 9:16 Deci ziceau unii dintre farisei: Acest om nu este de la Dumnezeu, fiindcă nu ține sâmbăta. Iar alții ziceau: Cum poate un om păcătos să facă asemenea minuni? Și era dezbinare între ei. Matei 12:1 În vremea aceea, mergea Iisus, într-o zi de sâmbătă, printre semănături, iar ucenicii Lui au flămânzit și au început să smulgă spice și să mănânce. |
Citat:
|
Singura zi a saptea care este in deplinatate a zilei a saptea este duminica.
|
Citat:
|
Citat:
Am mai discutat aceste probleme de multe ori. Domnul Iisus Hristos a dezlegat (nu desfiintat) si pazit ziua sambetei, intr-un mod care nu placea iudeilor si fariseilor. La fel pazim si noi aceasta zi. Si acest lucru nu place "fariseilor" din zilele noastre. |
Citat:
Hristos a desfiintat sambata , ca de altfel toate umbrele.Sambata era o umbra a duminicii.Sambata reprezinta eliberarea dintr-o robia Egiptului (pamanteasca) umbra eliberarii din robia(spirituala) a pacatului si a mortii, care este duminica.Hristos a desfiintat sambata ia mai citeste pentru a o suta oara Evrei 4:7 DUMNEZEU HOTARESTE DIN NOU O ZI.Deschide ochii, traiesti intr-o deziluzie si o secta imputita. |
Citat:
"Dupa ce a trecut sâmbata, când se lumina de ziua întâi a saptamânii (Duminica), au venit Maria Magdalena si cealalta Marie, ca sa vada mormântul."(Matei 28:1) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
si mai spui ca nu mai folosesti alcool |
Citat:
|
Citeam lungile voastre comentarii cu privire la tot felul de probleme teologice, eu personal am ajuns sa cred ca odata ajunsi in imparatia lui Dumnezeu, parerile acestea teologice se mai pot schimba pentru ca il vom avea acolo pe insusi Domnul care sa ne lamureasca cu privire la unele aspecte, insa caracterul este ceva ce nu se mai schimba fiind un domeniu in care nici Dumnezeu nu-si permite sa intervina, lasandu-l pe om sa decida cum vrea sa traiasca. Putem trai frumos unii cu altii chair avand conceptii diferite, trebuie numai sa vezi atitudinea Mantuitorului in lucrarea Sa si vom ajunge cu totii la aceeasi concluzie
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:22:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.