![]() |
Citat:
Păi erau insinuări greșite și false ce demonstrau că nu sunteți corect informați și nici nu vă folosiți mintea la informațiile pe care le dețineți și nici nu credeți pe cei ce vă informează corect ci doar vă place să vă distrați cu echipele de mercenari din gura presei care vă dezinformează nonstop și vă păcălesc răstălmăcind totul. Vă ajută ei să aveți grețuri, neplăceri, strâmbări din nas ca să vă oripilați la toate bârfele viclene lansate de ei viceversa... ca să ispismuiți și să vă nemulțumiți înfuriindu-vă încurcat. Nu știați că atât credoolitatea cât și puțina credință este un păcat de moarte împotriva Duhului Sfânt? Iar naivitatea de a vă lăsa întoxicați și hrăniți cu aluatul fariseilor este nu numai neascultare ci e până la urmă lepădare de Dumnezeu... căci o să vă stăpânească păcatul mituindu-vă ca să vă credeți voi stăpâni și mâncând minciuna o să-l faceți pe el, lepădând pe Dumnezeu. Mercenarii cu asta se ocupă, vă 'ajută' ca să osândiți păcătosul din lăcomie în loc să nu mai faceți voi înșivă primii păcatul cel rău văzut la păcătos cu care v-ați molipsit, căci vă ajută ei cică să alegeți păcatul mai mic, însă ăla sigur este întotdeauna cel mai mare căci are cea mai mare doză de viclenie... vă ajută ca să vă credeți ceva închipuindu-vă că știți alege bine... între păcate... mai bine ca Dumnezeu. Deschideți-vă ochii inimii!.. apoi lăsați pe Domnul să privească prin ei și pliniți-I voia Lui. Voi însă vreți mereu viceversa, vreți ca să dănțuiți cu pisicile aristocrate, vai nouă! Nu știați că pisicile și șobolanii care au părăsit corabia nu vă dau nimic bun decât vă iau și ultimul lucru? Dacă nu mai e nimic de furat ni-l iau pe rege sau pe Băsescu sau pe Duda... că atât ne-a mai rămas. Nu-i vedeți deci cum îi iau prerogativele și drepturile și tot ce i-a conferit constituția dacă l-a ales poporul? Nu vedeți cum au planificat să-l suspende când vrea mușchii lor? Păi cina a mai văzut ca poliția sau justițisa să-și planifice să te găsească de infractor când vor ei decât dacă ne aflăm în regim terorist la cheremul nomenclaturii? |
La partea teoretică stai bine. Dar în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.
|
Citat:
Mi-ar fi rușine să fac pe robotul în locul tău... căci ăla e făcut de ingineri nu de USLașii care sunt doar niște tinichele umplute cu paie uscate... exact ca remarcile tale adresate mie. Deci dacă ar fi valabil citatul tău eretic sau eronat măcar eu am cu ce strâmba... deși e clar că e formă de frustrare mută care se autoconvinge cu înălțarea de sine: ''dacă repet precis am dreptate și voi fi făcut colonel de Oprea''. Iată deci cum au încercat să vă mituie pe TV... iar tu sărman coleg de forum ai preluat ca formă de protest decribilzarea sursei prin insinuarea unor minciuni ce planează pe undeva de parcă ar fi fost adevăruri probate... ironii aluzive ce m-ar mustra cică pe drept, când defapt citatul corect și sfânt este :''în mintea strâmbă și lucrul drept se stârmbă'' păr. Arsenie Boca... era vorba de mintea gLumească. Deci nu ține cu mine papagalul! Eu am făcut școala la securitate și am grad de general :))))))))) dar nu la securitatea comunistă ci la aia din ceruri, eu vorbesc și scriu în Taină. |
Citat:
|
Citat:
Deci ăsta e modul jalnic în care exista lege în România și se aplica ea, hoții și mafioții din gașcă dacă cumva erau găsiți vinovați de procurori nebuni gen Panait, atunci existau avocații, dacă trecea de toate etapele atunci exista recursul în anulare, și dacă nu mergea nici așa atunci exista grațierea... deci furați dragii bunicuței, furați și prădați și ucideți și plagiați că bunicuța vă acoperă și vă scapă de răcoare căci e milostivă cu voi, cu toți puii roșii de căpușă gonflabilă și gogonată. Mie însă puțin îmi pasă de legea oamenilor chiar dacă o respect ca prostul, că aia e defapt legea absurdă a celor ce ucid pe Cain când Domnul a spus clar că cine ucide pe Cain va fi de 7 ori blestemat, iar cine ucide pe Lameh de 7 ori câte 7 va fi blestemat... deci cum aș putea să fiu deacord cu o justiție care ucide ucigașii fără judecata lui Dumnezeu? Nu există dinte pentru dinte și ochi pentru ochi făcut de om ci tot cel găsit vinovat trebuia judecat de drepți pe drept după legea Domnului și nu de impostori și nedrepți după legea lor! Deci ce justiție mai este și prostia asta omenească... decât o justiție blestemată a omului care se blesteamă făcând crimă asupra criminalului și pedepsind cu pușcărie, cu confiscare de bunuri... pe nedrept, fără poruncă, fără Cuvânt. Adevărata justiție este aia de sus, când hoțul care strigă hoții cade în groapa săpată de el pentru alții, iar pentru creștin este ca să te rogi pentru păcătos ca să se întoarcă și să ucizi păcatul lui din ochiul tău cel drept ca să nu te molipsești tu, asta doar dacă în prealabil ți-ai scos din ochiul tău bârna telescopică cât stâlpul de telegraf, telfon, radio... tolerându-l și răbdându-l pe păcătos dar mustrându-l pe el de la Dumnezeu și nu de la sine însuți. Voi credeți că Iliescu are milă... păi are și el... însă viceversa... exact așa ca voi, milă de păcat, de scaun, de funcția de stăpân pe nedrept, de minciuni, de păcăleli, de fățarnici și răi și necredincioșii care lucrează fărădelegea. Mie-mi pare rău că Adrian n-a nimerit bine, trebuia să tragă nu după corzile vocale ci după gâtul de lebădă ascuns în gușa proprie și personală... oricum măcar el a încercat să ucidă păcatul căci l-a oprit poliția ca să nu ucidă și păcătosul... căci oare ce ne-am fi făcut noi fără Adrian copilul minune, diplomat de renume mondial? Bine că a scăpat. Însă acum era țara mult mai săracă fără marele vânător dacă, Doamne apără și păzește, ar fi murit, fără marele mentor de drept, fără Munchausen și discipolii care au promis în cor răzbunare exact ca mafia! Nu doresc nici eu moartea păcătosului... a vinovatului... a osânditului, a sinucigașului, a accidentatului, a mafiotului... însă ceva eroare există. Și atunci cine e vinovat de ce s-a întâmplat? Precis Ciuvică... și nu Băsescu, că cică s-a interesat dacă scapă... i s-a făcut până și lui milă, ca să mai ia niște voturi... firește că asta spun mercenarii, că plânge pentru voturi. Da', ne este milă de el așa cum ți-e milă de un copil prost, dar nu ne este milă de păcatele și fărădelegile și vicleniile și păcălelile lui molipsite la scară generală în popor. Mai milă mi-este de Băsescu chiar dacă nu sunt PDList, căci el sărmanul chiar crede că e vina lui... halul și criza în care am ajuns. |
Citat:
Citat:
uite iti mai fac cadou un rand de bilute, de dat pe net: http://forum.softpedia.com/jocuri/jo...-lines-19.html |
Citat:
|
Citat:
...tu ai scos însă din context și ai priceput o falsă demonstrație deci ai înghițit un demon că așa ar fi fost dacă ar fi fost nu o frază ci o propoziție scurtă și neclară așa cum îți place ție ca să insinuezi cu aluzii foarte scurte ce pare că ar ascunde fapte și probe. Defapt te-a păclit propria viclenie lacomă după probe cu care să mă decredibilizezi. Știi tu de la cine ai învățat tehnica! Nicidecum de la sfinți!.. ci de la lansatorii vicleni de bârfe electorale ca să se menținpă cu orice preț la putere pe nedrept. Fraza mea era mai lungă: Citat:
|
vsovivi, nu te-ai prins?:76::107:
|
Citat:
Adiță a vrut să-și puște ultimul neuron care-i mai rămăsese de frică să nu cumva să îl vadă viitorii colegi de celulă... dar polițistul a făcut dreptate: a scăpat neuronul păcătos de la moarte și a pușcat gâtul de lebădă din gușa marelui vânător: Baronul de Munchausen a cărui discipol Pinochio trimite un drept la replică... plin de greșeli. @DragoșP degeaba mă acuzi pe mine că eu nu-s creștin și că i-am dorit să fi nimerit ceva vital căci nu eu am dorit asta ci el însuși căci el e cel ce-și țintise tâmpla... iar polițistul a reușit wsă împuște gâtul de lebădă ce se ascunsese în gușa baronului. Deci poliția română a ucis păcatul lăsând păcătosul în viață. Tu însă zici că eu i-am dorit moartea. Păi nu ți-e rușine? Eu dorisem doar să-l ucidă plutonul de execuție după câte trădări și vânzări de țară și viclenii pusese la cale... dar să se sinucidă și să ajungă în fundul iadului asta sigur nu dorisem. Eu doream să facă măcar 6 luni de pârnaie ca să mai taie Domnul din atâtea fărădelegi de care va avea de dat socoteală... deci eu îi doresc mântuirea și nu pedeapsa veșnică... căci nu sunt eu mai bun ca el. |
o rețetă din Români(c)a
pentru cei care se pricep la gătit :
Tocană cu ciolan Ingrediente: - un popor mare, necopt, fără miez - mult ciolan - 3-4 partide mari și câteva mai mici de diverse culori - o blondă de Pleșcoi - un vârf de boc - o legătură mare de servicii secrete cu urechi fine - o curte constituțională moale și bine frăgezită - câteva cozi de procurori - 2-3 sindicate stafidite Condimente: - apă de ploaie - praf în ochi - gargara măcinată - zeamă de baliverne - tupeu vărsat Mod de preparare: Se taie poporul în 2 părți, una bună și una rea. Apoi fiecare bucată se taie în 2, una bună, una rea, și tot așa până se formează bucățele mici ce pot fi mâncate dintr-o înghițitură. Se separă apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienți, profesorii de studenți, copiii de părinți, grașii de slabi, și se lasă la decantat până se ridică la suprafață uscăturile. Acestea se culeg cu atenție și se pun deoparte într-un recipient călduț. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga și se pune la foc mic, cu zeama de baliverne și cu praf în ochi, să nu se prindă. Se acoperă cu un capac mare ca să nu răsufle și din când în când se stinge cu puțină apă de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu și se întoarce de pe stânga pe dreapta. Apoi se împănează pe toate părțile cu bucățele tăiate din celelalte partide. Se presară deasupra uscături, iar peste se pune vârful de boc și blonda de Pleșcoi cu ciolanul în gură și se lasă la dospit. Celelalte partide se toacă mărunt împreună cu sindicatele și se învelesc cu servicii secrete. Apoi se freacă bine cu cozile de procurori, se trag în țeapă și se păstrează la răcoare. Din când în când se gustă și se reevaluează. Se așează partidele într-un parlament din teflon cu mânere. Cel portocaliu se pune cu grijă în mijloc. Pe lângă el se mai presară 2-3 partide mici și bine frăgezite. Restul de partide se presară după gust. Se dă totul prin curtea constituțională și se învelește cu gargara măcinată. Se așează totul peste poporul deja bine distuit și se dă la copt. Din când în când se strânge caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda și uscăturile de deasupra, iar peste restul se toarnă zeama de baliverne cu tupeul vărsat. Se servește rece, pe stomacul gol, în piață. În caz de probleme digestive sunați la 112. |
Mi se pare mie, ori se sare calul buine de tot in cadrul acestui topic. O lipsa totala de decenta la adresa poporului nostru si a elitelor sale conducatoare.
|
Citat:
O parte o regasesti in lista:http://www.razbointrucuvant.ro/recom...olul/#comments @mirela.t: buna tocana! rasu-plansu! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Uitati-va in jurul vostru, cati dintre ei vi se par urmasii demni ai celor din trecut? Se inghesuie la pupat condurul, arta compromisului a devenit virtute la fel ca minciuna, obedienta. Tendinta de "gășcuire" s-a extins pana la nivelul cel mai de jos, tesuta pe extensiile caracatitei, dirijata si intretinuta de aceasta. Politica majoritatii: sa ne punem bine cu toti, pupam cand in stanga, cand in dreapta, intorsul dupa directia de unde bate vantul.... Coloana vertebrala? Lipsa! Trista imagine poporul nostru.......... |
Citat:
Acuma însă sărmanul Adiță trebuie ca să sufere el pe nedrept bănuiala asta urâtă și sadică a întregului popor asupra sa că cică ar fi înscenat cu keceap și fular toată tărășenia, împreună cu Rus și cu prietenii medici... dar eu știu că glonțul de 9mm a fost real și a trecut de la stânga la dreapta prin gâtul de lebădă ascuns în gușa lui și apoi a trecut tot de la stânga la dreapta prin umărul drept deși el a tras cu mâna dreaptă, grea contorsiune... deci suferința e cât se poate de reală... și firește că este un erou foarte curajos dacă s-a luptat cu polițistul justiției lui Băsescu ca să apese cumva pe trăgaci ca lovitura să-i vie de la stânga la dreapta că de la dreapta dacă era atunci sigur ar fi fost mortală, căci băsescu e nebun și sadic așa cum a zis Nicolaescu, și tătar așa cum a zis ăla cu lobyul în parlamentul european, tot conferențiar sau profesor și ăla. Deci iată cum Năstase 4 case și 4 nivele și 4 bolizi și 4 conace și 4 trofee și 4 ani de guvernare, total 6, a ajuns din cel mai falnic baron de Munchausen și de Cornu... și laptele, a ajuns victima lui Băsescu cu procurorii și cu justiția lui blestemată care chiar i-au numărat ouăle nesimțiții tocmai fostului premier, victima lui Băsescu și procurorii și cu Monica asta Macovei care-i și întrece, procuroarea asta bețivă și nebună la fel ca Panait care se încăpățânează să se creadă un fel de Silvia Conti și Tano Caridi la un loc ca să se lupte ea cu caracatița roșie sau portocolaie sau neagră sau albă cu gât tot de lebădă... adică până și cu medicii și profesorii și chimiștii care nu mint niciodată și toți au doctorate pe bune, dar să se lupte ea cu primul ministru? Nu se poate!.. că ne facem de rușine în toată gLumea. Propunere: Să facă pușcărie numai ăia care n-au fost în PCR, în PSD sau USL, securitate, armată, justiție, ăia care n-au fost informatori sau slugarnici și care n-au făcut afaceri cu noi, cu cei care am făcut revoluția din '89 și am fost bătuți de mineri și celelalte chinuri și opresiuni! |
Știți voi de ce lovesc toți în Băsescu? Păi cum să-i fure ei slava de la oameni, voturile, notorietatea, și cum să-și facă ei alta și mai și decât certându-se cu cel mai mare? Cum îți poți face capital politic altfel decât prin obrăznicie și tupeu la adresa lui... Dumnezeu?
Deci asta e un fel de reclamă mai facilă, ușurătatea asta, adică în loc să muncești pentru renumele tău pe drept, cu doctorate neplagiate, cu efort serios, cu competență și modestie... nu e mai simplu să zici una sau alta după cum sună mai bine de Merkel, de Obama, de rege, de sfinți sau să arunci cu tot felul de amenințări și nerușinări și minciuni și urâciuni la adresa lui Băsescu în timp ce lingușești pe nedrept mulțimea dă băști roșii cu toți parveniții ei pe nedrept, gen Strauss Khan sau Holande, sau Jong Huil al III-lea sau Putin..? Nu e mai simplu deci să te folosești de ăia mari ca certându-te cu ei sau lăudându-i în deșert să pari că ești și tu foarte mare și printre ei ca să obții voturi și notorietate..? Nu e mai simplu deci ca să te superi tocmai pe ei și să rămâi așa foarte îmbufnat și revoltat și furios? Adică nu e mai simplu să fii papagal cu papagal cu faimă de berou național?:71: |
Citat:
citat: “Sîntem atît de mici sufletește, încît să ne extaziem de necazul cumplit al altuia?” |
Citat:
Probabil tu te resimti si acum de pe urma revolutiei pe care ai facut-o...sa nu mai vorbesc de bataia pe care ai luat-o de la mineri.:71: |
Citat:
Păi, precis că voi toți v-ați fi bucurat dacă ar fi nimerit bine, adică direct în c..ul ăla băsist al lui Băsescu sau în ochiul ăla coanciș al lui în timp ce ar fi ieșit de la palatul Cotroceni, (după lozinca: ieși afară javră ordinară)... adică în timp ce ar fi fugit mâncând pământul pentru că nava prezidențială tocmai ia apă la pupa pe tema plagiatelor.:11: Nu v-a zis oare că nu se va ascunde sub birou? Mă, păi tu-mi dai mie lecții cu citate potrivite la cuvintele mele ciuntite și scoase din context ca să-ți iasă insinuarea, că cică eu aș fi sadicu'? Eu aș fi cel ce îndeamnă la violență? De ce mă ispitești deci la violență? Nu ți-e rușine?.. concitadino? Acuma că a scăpat de pârnaie, de moarte, de politicieni, de toți procurorii și judecătorii lui Băsescu, de ce nu-l lăsați și voi în pace? Ce oameni răi la suflet sunteți... 'jigodii' așa cum a zis avocatul ăla de la România Mare, fost, l-a dat afară până și Vadim. De ce sunteți deci atât de răi cu un fost prim ministru? Nu știați oare că numai de Boc aveți voie să vă luați? El e vinovatul de criză și de toate relele, deci lăsați în pace un biet muribund... are și el 62 de ani, a împlinit o vârstă, deci se apropie și moartea aia cândva... vouă chiar nu vă e rușine și chiar vreți să repete gestul din vina voastră? Dacă acuma sare de la etaj sau bea diluant sau își bagă siringa în creier... chiar nu vă e milă de un foarte mare diplomat și de cel mai bun prim ministru al tuturor timpurilor? Eu nu m-aș juca cu focul, cu revolverul... în locul vostru, n-aș gLumi pe seama traumelor unui om bolnav. Să vă fie rușine! |
Citat:
concitadino? ........nimeni nu-i perfect.......... |
Refugiul în prostie.
"cum credeti ca si-a facut averile, prin munca cinstita? Sau prin sms-urile cu care a fraierit populatia sau alte furtisaguri?" o frază standard, parcă trasă la indigo a celor care lupta cu orice pret, împotriva liu Diaconescu.
Victime ale manipulării, pentru că dovezi nu are nimeni în privește "furtul" lui DD. În schimb DD a adus nu numai argumente, dar a venit cu dovezi clare de furt, manipulare și existența oligarhiei în țara asta în care și voi sperați la o viață mai bună. Nu votați Diaconescu pentru că a "furat", ce, nu se știe, dar sprijiniți vânzătorii de țară. "Atunci când născocești ceva, dacă știi să strecori cu dibăcie și un amănunt neobișnuit cu totul excentric, ceva ce se întâmplă foarte rar sau chiar niciodată, minciuna pare mult mai verosimilă." - Dostoievski în Idiotul |
Citat:
Speram la o viata mai bune? Poate... macar pentru cei care vin din urma, tinerii.. dar slaba nadejde sa se realizeze in aceasta viata si cu acesti conducatori. Cu cine dintre cei care ies in fata sa conduca acest popor? Niciunul. Nadejdea noastra nu-i aici! |
Citat:
Ceea ce mă miră însă este credoolitatea ziariștilor și analiștilor care au lansat fabulația că cică justiția a început să devină însfârșit justiție... odată cu condamnarea definitivă a bomb-onanelului ciocolatiu. :) Păi ce justiție poate fi aia în cazul lui Năstase care ca și cap al tuturor răutăților, după Iliescu-Isărescu firește, a primit doar 2 ani care pot așinge să fie maxim 6 luni de concediu la celula selectă, celula serviciilor teroriste, în timp ce executanții care lucrau după planul lui bine ticluit au luat dublu sau triplu? Iar în cazul Vântu, se pare că el n-a putut fi condamnat pentru fraudele la FNI și la sindicatele Petrom decât acuma când a luat pe cocoașe de la prietenii lui de securitate, de la Ghiță care l-a dat în gât, a luat 1 an, adică 3 luni pedeapsă cu reducere pentru bună purtare. Iar culmea culmilor este că Florin Georgescu autorul tuturor devalorizărilor și introducerii de monedă fără acoperire între 1990-96, don Georgio de la BNR, unul din managerii tehnico-economici ai lui Vîntu pe la FNI, căci a lucrat pentru Vântu o vreme, în loc să fie băgat și el la răcoare că a tăinuit frauda căci a cunoscut excrocheria, iată că a fost avansat la BNR și acum e vicepremier bine mersi... dacă a tăcut din gură. Păi despre ce justiție vorbim noi pe aici? Justiția papagalului fricos și papagal care amenință că dărâmă președenția că cică-și bate joc de prietenii liberali când le-a cerut Băsescu ca să dea declarație pe proprie răspundere că nu e plagioator dacă vrea să fie ministru? Păi Puiu a priceput aluzia și s-a conformat zâmbind cu subânțeles, însă papagalul fricos și fumător și cu papagal a început să urle și să amenințe cu suspendarea... ca să-și apere parteneru' plagiator ajuns în capu' guvernului. Pe cine încearcă ei să păcălească prostind ca să credem și noi că cică iată, justiția a devenit independentă și funcționează bine... Păi dacă asta se cheamă justiție, atunci mai bine fără!.. că oricum de Adevăr nu scapă nimeni... adevărul dreptății pe drept... și când vine ăla în viața ta și te găsește n-ai cum să scapi, oricâți medici angajezi ca să te opereze sau să te trateze... gustul cel toxic nu mai iese nici dacă bagi capul în nisip ca struțul și mânci pământ ca râma. |
Citat:
Mai citeste odata ce ai primit de la partid inainte sa scrii.:21: |
Citat:
...însă dacă nu mă crezi, caută și tu pe net și vei găsi! Nu eu primesc de la partid căci nu-s membru la niciunul ci eu dau de scris și de citit la partid, la toate... deci ei iau de la mine textele... și le dau mai departe căci eu nu mă supăr dacă mă plagiază... le dau gratis la toate partidele! :4: Deci carevasăzică voi dacă aflați adevărul, în loc să-l credeți pe El voi decredibilizați sursele?.. păi asta e cea mai clară dovadă că voi lucrați sigur la unul din partide pe care ați pariat din superstiție căci decredibilizați sursele ca să dăinuie minciunile voastre luate drept adevăruri ca să câștigați pe nedrept... sau vă doare că ați susținut mafihoții și i-ați mai și ales cu 88%. Lasă că în toamnă v-a fi viceversa! Păi cine v-a învățat să trageți în pianist în loc să țintiți mândria și păcatul? Năstase? Păi el a tras foarte corect, ajutat de polițistul lui Rus, a lovit gâtul de lebădă aflat în gușe și umărul cu cele două table ca să audă când plouă de la mâna dreaptă cu care a semnat toate potlogăriile păguboase pentru România și benefice numai pentru suicigașca lor de băieți teribili și conflictuali care aurncă toate pe adeversari ca și cum cică ar fi defapt viceversa. Da' vine și vicentoarsa, așa că degeaba se distrează ei ca șobolanii care au părăsit vapoporul român. :49: |
Citat:
P.S: Cred ca Florin Georgescu a fost membru al CA intr-o banca a lui Vantu.Dar n-a avut nici o legatura cu FMI.Asa ca citeste inca o data foile de la partid inainte sa scrii.:1: |
Citat:
Eu m-am lăsat de cafea... alții nu s-au lăsat de prostie! |
Citat:
http://www.gandul.info/financiar/guv...social-9584371 |
Citat:
Nu pricepi că a lucrat don Georgio la FNI și nu la ceva bănci ci la FNI? El însuși a declarat asta și a scos din CV căci a justificat el că a fost vorba de doar câteva luni. Suficient însă ca să pună la cale viclenia sau ca s-o aprobe și să n-o dea în vileag. EL ÎNSUȘI A RECUNOSCUT PE TV, așa că nu te mai face de cacao că tu n-ai aflat și zici mereu că scriu de la ce știu eu ce partid. Dacă scriu de la ce știu eu ce partid, atunci te rog să prezinți dovezi! Dacă n-ai decât bănuieli și insinuări atunci nu mai fă pe deșteptul! Eu am fost sincer cu tine când ți-am spus că nu ei ci eu le dau texte lor! Deci nu mă mai fă mincinos căci eu ți-am zis ce a declarat el întrebat fiind de ziariști de ce nu apare în CV perioada respectivă. Iar că era în ceva consiliu de administrație sau ceva bancă n-are niciorelevanță întrucât banii s-au făcut prin fraierirea investitorilor de la FNI! Deci toate erau legate între ele având aceiași conducere, Sorin Ovidiu Vântu și gașca de mafihoți! Deci foile necitite sunt în mâna ta, căci dacă ai fi citit din ele atunci nu te aruncai cu atâta patimă în ridicol. Repet, el însuși a declarat că a lucrat câteva luni pentru FNI și Sorin Ovidiu Vântu dar și-a scos perioada din CV motivând că fiind o perioadă scurtă ar fi fost irelevant. Defapt e foarte clar de ce a scos din CV respectiva perioadă, pentru ca procurorii să uite că a știut și a tăcut, dacă nu cumva el a pus la cale megaexcrocehria. Iar partidul care mie îmi dă textele poate că este fie UCS (vezi în semnătură, nu-l confunda cu USL) fie cel din ceruri, adică partidul tuturor sfinților și drepților iubitori de Dumnezeu. Boc e primar iar Ungureanu v-a forma alianța partidelor social și liberale și creștine de dreapta! Iar USL de la 88% v-a ajunge sub 6%! A început dezumflarea gogoașei roșii în frunte cu baronul și discipolul său, căci găurile respective de glonț au făcut ca însfârșit căpușa cea mare să piardă combustibil. Deci nu mai dezinforma că cică aș minți sau că primesc texte de la partid. Eu scriu aici sub insuflarea Duhului Sfânt!.. și nu făcând jocuri politice nedrepte pe nedrept. Repetarea ta stupidă e deranjantă nu pentru că ar avea adevăr sau dreptate ci pentru că mă obligă mereu să-ți explic și să justific pârând astfel ridicool căci mă obligi să-ți repet, eu fiind serios și tu mincinos. Dar n-ai decât să repeți la nesfârști minciuna, căci eu cu ocazia asta îți repet adevărul: don Georgio a lucrat la FNI și a scos din CV perioada, motivând că a fost o perioadă irelevantă. Defapt e cea mai relevantă perioadă dacă nu au priceput cum s-a făcut spolierea populației în perioada 90-96 sau țintirea inflației și împrumuturile BNR-ului. Nu te mai distra, el însuși a declarat cu cinism, aroganță, tupeu și nesimțire! Ăștia au furat fără frică și fără rușine! Iar tu te faci apărătorul infractorilor combătând ceea ce voi înșivă ați declarat, deci v-ați încurcat între texte și minciuni! Cu Domnul nu ține... deci n-are sens să vă autopăcăliți insinuând și bănuind că cică eu aș avea vre-un minteres vândut pe bani! Nu te strâdui să devi penibil toot repetând decredibilizarea surselor și învârtoșarrea realităților exact ca papagalul cel fricos însă ajuns un foarte mare papagal cârlan, papagalul alpha, căci nu va fi de râs ci de plâns. |
Citat:
Dar ce am citat nu e jignire, nu? E un mesaj de felicitare, de încurajare creștinească, nu? |
Iată-i cum au preluat TVR, apoi iată cum induc în eroare pe români că cică nu există soluție decât că cei ce au dat lovitură de parlament și de guvern sunt obligați ca să fure prerogativa președintelui, lansând apoi că cică președintele nu a respectat constituția, nemergând să reprezinte România.
Și dacă prin restaurație revin căpușele roșii ca să se răfuiască ei cu poporul român și președintele lor prin propagandă calomnioasă și cenzură și manipulări înseamnă că nu mințea Dragnea: era Năstase 4 case, 4 nivele, 4 bolizi, 4 trofee, 4 salarii egal 6 nu a apus. |
Citat:
Citat:
Mesajul meu era o chemare ca să nu cadă în ridicool... dar tu ciuntind și scoțând mereu din context pricepi mereu ca diavolul securist care stă la pândă să te găsească cu musca pe căciulă în timp ce el are mâța neagră în sac! Așa faci tu... cu mine și apoi zici că cică eu te-am jignit pe tine sau pe alții... oare chiar nu ți-e rușine să tot stai la pândă și bănuială și ironie și reproș? N-ai obosit să tot încerci să ''mă faci'' din textele mele? Dacă n-ai nimic de zis de ce te pui dumneata să faci pe lupul moralizator? De ce decredibilizezi tu sursele încercând să mă scoți ''jignitor''? Simți că pe nedrept l-am jignit dacă l-am jignit? Păi tu nu vezi ce scrie el? Alea ce sunt? Deci eu zic de una iar voi hop atac la persoană, eu iar vă rabd și vă îndrept voi iar hop atac la persoană... Eu când vă jignesc, defapt vă mângâi... căci sunt dulci jigniri prietenești căci știu cu cine am deaface, cu niște copii naivii și foarte creduli. Deci n-am cum să vă jignesc vreodată deadevăratelea... Așa că dacă te-ai supărat și nemulțumit citind textele mele înseamnă că ai partypriuri cu băștile roșii ca să vă dea și vouă căpușea cea mare și roșie ceva de supt sau de ros... o funcție căldicică. Eu n-am de ce să mint sau să jignesc pe cineva... eu mă străduiesc să țin de linia Adevărului pe calea Lui. Voi însă n-aveți decât să faceți viceversa, să mă jigniți, decredibilizați, să-mi dați lecții morale sau juridice... :21: |
Citat:
Florin Georgescu, ministrul de Finante în guvernul Ponta a declarat că nu și-a trecut în CV perioada în care a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii pentru Investiții și Dezvoltare (BID), instituție controlată de Sorin Ovidiu Vîntu, deoarece a ocupat acea funcție doar două luni. "Eu în CV am trecut lucrurile relevante, nu cele pasagere. La BID m-am dus ca specialist. Am stat în Consiliul de Administrație două luni, iar banca a funcționat doi ani", a precizat Georgescu, care este prim-viceguvernator al BNR din anul 2004, conform Gândul. "Nimeni nu a găsit în două luni cât am stat acolo că s-a făcut ceva ilegal", a mai declarat el, precizând că în două luni s-a pus la punct statutul și nu a fost vorba "de plimbat banii, de făcut plasamente". "După două luni am plecat pentru că așa am considerat eu că este bine", a mai precizat el... Deci unde a declarat el despre FNI ? De asta ti-am zis sa te mai uiti odata in hartii pentru ca tu scrii niste minciuni. Daca o faci intentionat nu e chiar asa grav ca sant destui care fac asta.Dar daca chiar crezi ca l-ai auzit pe F. Georgescu spunand ceva despre FNI atunci e grav.:1: In rest sanatate ! |
Citat:
Dacă-mi arăți hârtiile de la partid pe care le tot invoci că eu aș scrie după ele atunci le mănânc, eu nu-s membru de partid, dar dacă nu le poți aduce și arăta în timp ce tu scrii după hârtii roșii, că altfel de unde să vii cu ideea asta absurdă de a scrie cineva după hârtii de partid contra cost, atunci le mănânci dumneata? Adică e gravă problema mea sau problema ta care susții că cică nu l-ai auzit că Vântu și gașca FNI îl angajaseră pe don Georgio pe undeva în imperiul financiar ca să sugă și el de pe undeva și să le asigure prin CEC și PSD spatele cel roșu? Defapt problema e a lor și nu a noastră... așa că nu știu pentru ce mă tot persiflezi?.. și aduci dovezi cu care începi să devi din ce în ce mai ridcool. Adică tu ce ai vrea, ce să fi fost el pe la Vântu-FNI? Păi a fost autorul șmecheriilor financiare prin care băncile și fondurile au fost devaliate prin garantări fictive... Ce trebuia să susțin ca să fi fost corect? A fost suficient câteva luni ca să facă planul, sau să afle și să tacă pentru ca să-și primească răsplata: vice la BNR și vice la guvernul ilegitim, imoral, plagiator și infernal care readuce la putere prigoana torționarilor și era Năstase care n-a apus după cum a afirmat Dragnea PSD. El însuși a declarat pe TV, eu asta am susținut! Iar că ținea de gașca FNI, asta nu mai încape îndoială, căci în megaexcrocheria de atunci era tot imperiul implicat inclusiv televiziunea de propagandă ce avea bani din excrocheria sindicală a lui Liviu Luca și petrom și din banii furați prin FNI și bănci și din împrumuturi. Deci toate astea au lucrat mână în mână, așa că cine e fraierul care trebuie să nu mai scrie după foi? Problema e că justiția lui pește prăjit, a dat 2 ani lui Năstase și 1 an lui Vântu și pe don Georgio l-a pus vicepremier în timp ce ei sunt defapt capo di tutti cappy încă din 90-96 când au devalizat toate economiile și salariile românilor. Executanții plătind câțiva ani în timp ce autorii excrocheriilor au scăpat cu câteva luni... pe care nu vor să le execute... mai bine mor victimizându-se că cică e dosar politic... se dau ei Coposu și deținuții politici băgați la pușcărie pe nedrept. Și voi îi credeți... Asta ce este? Creduilitatea asta sau tăcerea asta indulgentă și pătimașă exact ca a suporterilor pariori superstițioși care au mizat casa ca să câștige și ei la FNI sau la excrocheria lui Stoica... spălătorul de averi ilicite, băgați o minciună și aștepți ca să căpătați 8... Nu vă faceți griji, o să căpătați mult mai multe, de la cei pe care îi susțineți pe nedrept. Voi nu trebuia să fiți cu infractorii ci cu sfinții! Iar de păcătoși să vă fie milă doar dacă se întorc și se pocăiesc... dacă revin ei la calea cea dreaptă! Altfel și voi greșiți împreună cu ei. |
Citat:
In al doilea rand din furtul de la FNI au papat toti inclusiv idolul tau. Televiziunea aia de propaganda a lucrat pentru el ani de zile. Fara banii lui Vantu era demult oale si ulcele.Ca la un moment dat s-au nu s-au mai inteles cum sa imparta banii si a inceput Basescu sa ne spuna ce rau e Vantu asta e partea a doua. Dar toata propaganda basista este numai minciuna. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:12:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.