iuliu46 |
20.01.2012 21:29:27 |
Citat:
În prealabil postat de grasu77
(Post 423552)
Credibil, insemana ceva care poate fi crezut. Ori, noi am venit cu argumente care fac credibila "fabulatia adventista" referitoare Mihail si Hristos (asta nu inseamna ca automat devine crezuta). Va rog sa cititi urmatoarele versete profetice:
"si în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocroteste pe fiii poporului tău, si va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele si până în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit si anume oricine va fi găsit scris în carte. si multi dintre cei care dorm în tărâna pământului se vor scula, unii la viată vesnică, iar altii spre ocară si rusine vesnică."(Daniel12:1-2)
Cine este acest Mihail (Cine este ca Dummnezeu) care invie mortii si da rasplata tuturor, mantuindu-i pe credinciosi? Eu zic ca este vorba de Domnul Iisus Hristos. Este credibila afirmatia mea? Sau ramane o "fabulatie adventista"?
|
Grasule de ce nu ar fi vorba intre o lupta intre Mihail si ingerii lui si Satana si ingerii lui ? Eu sincer chiar nu inteleg de unde ati dedus voi ca Mihail este Dumnezeu.E un abuz grosolan a ceea ce scrie in Biblie si al numelui Mihail.Tocmai numele lui inseamna ca nu e nimeni ca Dumnezeu.
Uite aici un verset din Biblie :
Doamne, cine este asemenea ție între dumnezei? Cine este asemenea ție preaslăvit în sfințenie, Minunat întru slavă Și făcător de minuni?
Asa s-ar traduce numele Mihail .
|