ovidiu b. |
26.11.2012 19:05:30 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 484308)
Nu functioneaza la orice boala.
Nu functioneaza la oricine.
Nu au la baza nici un studiu serios.
|
Ha, ha...mă faci să râd. Nu funcționează că spui tu? Păi normal că nu sunt studii...ce e bun e demontat în fel și chip de mai marii care "conduc". Studiul China poate îți sună cunoscut.
Citat:
(Post 484308)
Cu substante/plante luate la intamplare in ideea ca POATE au un efect asupra sistemului imunitar.
|
Nimeni nu spune să iei substanțe/plante la întâmplare.
Citat:
(Post 484308)
Cand afli daca au avut (si probabil in multe cazuri nu) poate sa fie prea tarziu.
|
Pe ce te bazezi în afirmația asta? Păi dacă noi am avea o alimentație mereu preventivă...nu crezi că boala nu ar avea de a face cu tine? E greu de înțeles? Sau chiar refuzi să pricepi? Nimeni nu spune când ai o boală să te bazezi numai pe calea naturală, mai ales când ai de a face cu o boală serioasă. De asta sunt medicii să ne ajute...dar de ce să iau medicamnete, când am atâtea medicamente în natură? Doar pentru că tu nu ești de acord?
Nu-ți imagina că ocolesc medicii, dar ceea ce pot face eu, de ce să las rezolvarea problemei, a bolii, în seama medicului? Spre exemplu o carie nu ai cum să o vindeci pe cale naturală...ci numai medicul stomatolog o poate rezolva. Dar pe viitor pot să mă informez care sunt sursele naturale de calciu și cum se asimilează ele corect...și astfel să previn pe cât posibil o nouă carie. La fel cu colesterolul, triglceridele din sânge...de ce să iau medicamente pentru scăderea colesterolului când pot foarte ușor și sigur să reduc acest nivel prin reducerea grăsimilor din alimentație? Eu am trecut print-un asemenea experiment, când medicul mi-a recomondat medicamente pentru scăderea colesterolului, și mi-a spus că oricât aș mânca eu de corect tot nu o să reușesc să scad colesterolul. Eu nu am luat nici un medicament și i-am demonstrat că teoria lui nu stă în picioare și că e o teorie oarbă.
|