Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

ioanna 24.01.2013 21:24:31

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 497859)
Dar de unde să începem ? Ah, e simplu: penibilul e omniprezent. Totul la acest film este penibil.

Mai degraba tragic ...

Miha-anca 24.01.2013 21:24:33

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 497875)
I sure do.

Multumesc pentru confirmare!

ovidiu b. 24.01.2013 21:25:41

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497850)
Oooo, e smerit, mandruletul!

Ce o mai fi și asta numai tu știi.

Citat:

Dar cum sa aducem noi argumente mai credibile decat cele aduse, unui om cu aproape doua doctorate! Tu te auzi ce spui, Ovidiu? Tu esti cel, care stii mai multe si care ai argumentele.

Nu am terminat Teologia! Nu știu de unde ai ajuns tu concluziile astea. :71:
Citește cu atenție mesajele. Se pare că suntem orbiți și nu mai vedem altceva decât lupta, lupta oarbă cu frustrările din noi.

Citat:

Dar in lipsa argumentelor tale, uite ca Antonia si altii isi pierd timpul pe acest forum, ca sa ne lumineze; iar noi dam cu pietre in ea.

Cu ce să ne lumineze? Cu îngeri de lumină și surse sectare? Cu interpretări propii?

Citat:

Nu-i nimic; vede Dumnezeu ravna ei si reticenta noastra.
La ce bun doctorate peste doctorate, daca atunci cand e cazul, nu folosesc ceea ce stiu si ma dau mai degraba in laturi.

Nu am nici un doctorat, sunt un simplu mirean și nimic mai mult. :1:

ovidiu b. 24.01.2013 21:28:16

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 497870)
Penibila e atitudinea ta, daca in calitate de ortodox, ai preferat sa stai deoparte in loc sa cauti solutii mai rezonabile. Pe atei ii inteleg, dar de la tine am oarece pretentii.

Mulțumesc de complimente. Nu e prima dată, mai ai atecedente. Când nu mai avem argumente atacăm persoana? Cică tu aperi dreapta credință? Toată lumea trebuie să fie de acord cu ideile tale?

Miha-anca 24.01.2013 21:29:03

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 497879)

Nu am terminat Teologia! Nu știu de unde ai ajuns tu concluziile astea. :71:

Ai uitat? Mi-ai scris pe privat. Vrei sa dau mesajul?

MihaiG 24.01.2013 21:33:53

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497877)
Multumesc pentru confirmare!

Dar ați uitat să arătați că avocații, bieții de ei, nu sunt mincinoși din născare. Ei sunt primele victime ale dictaturii cipoide: care cum depune jurământul la Barou, HAȚ!! i se implantează un cip care nu îi mai lasă să spună adevărul. Păi, nu vă pare rău de noi ? Ce să mai facem, săracii de noi ?

ovidiu b. 24.01.2013 21:35:27

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 497882)
Ai uitat? Mi-ai scris pe privat. Vrei sa dau mesajul?

Măi să fie!!!!!!! Ce invenții or mai fi și astea? Dă-mi și mie pe privat să văd. Apropo, o discuție pe privat, rămăne o discuție privat, dar până una alta dă-mi să văd.

MihaiG 24.01.2013 21:37:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 497876)
Mai degraba tragic ...

Este tragic. Știți ce este tragic ? Este tragic că există oameni, unii dintre ei atei, care, poate, la un moment dat sunt interesați, fie și cât de puțin, de Biserică, și care, căutând ceva informații, nimeresc peste asemenea surse, sau peste apologeticum, saccsiv etc.

AlinB 24.01.2013 21:44:53

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 497852)
Ah, priceless:

Miha-Anca: "Hai, Ovidiu, apără-ne, că tu ai doctorat !"

Ovidiu: "Da, am două doctorate și tot nu cred că aveți dreptate !"

Miha-Anca: "Și atunci la ce sunt bune doctoratele tale ?!"

Esti fenomenal :24:

Nu ca ea ar fi mai putin (in felul in care frizeaza penibilul), dar tu ai un dar de a pune lucrurile in lumina uneori.. :24:

Miha-anca 24.01.2013 21:48:44

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 497889)
Măi să fie!!!!!!! Ce invenții or mai fi și astea? Dă-mi și mie pe privat să văd. Apropo, o discuție pe privat, rămăne o discuție privat, dar până una alta dă-mi să văd.

Imi cer scuze, ovidiu b. , te-am confundat cu alt user. Poti sa ma ierti?
Deci nu ai studii de teologie! Acum inteleg mesajele tale. Sigur, nu poti vorbi despre ce nu stii, inteleg. Dar atunci lasa-i macar pe cei, care si-au dedicat o parte din timpul lor pentru a studia problema cipurilor. Contraargumentele celorlalti useri nu au fost mai convingatoare, doar atacuri la persoana, nimic altceva. Tu cum le dai crezare, nu stiu, dar fiecare are dreptul sa-si formeze o parere proprie, inclusiv tu, Ovidiu.
Inca odata iertare pentru greseala.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:40:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.