![]() |
Iluminatu este mizerabil ce faci, sincer.Nu stii decat sa arunci laturi,atat poti din ce vad, eu ti-am dat sansa sa arati competenta ta pe acest subiect. Nu eu am stabilit cadrul discutiei, doar Biblia.Nu eu am dorit sa discut cu tine, eu am spus cu cine vreau. Treci direct la anateme ca sa-ti acopere mai bine incultura. Un om mediocru va evita mereu un raspuns direct, tu habar nu ai argumentezi si arunci asuprea mea ceea ce eu nu am spus, ca sa iti ascuzi incultura. Esti plin de ura, eu ti-am spus sa aduci tu argumente dar nu poti. Doare mediocritatea atat de rau ? :)
Igor e baiat mare, lasa-l sa raspunda pe el, in ceata aveti mai mult curaj din punctul tau de vedere? :) Unul singur, bine informat, clar si la obiect,ar fi suficient.Este chiar atat de greu? Nu ai putut sa raspunzi la nici o intrebare si ai spus prostii mari. Iti repet: daca ai fi citit scrieri patristice ai fi argumentat altfel. Dar nu stii, asta este problema ta.Ai nevoie de sustinere populara, nu faci fata singur? :) Vrei sa vorbim la nivelul propus de tine, iti este mai usor? Inteleg dar nu pot sa nu zambesc. |
Citat:
Cine,efectiv,l-a ingropat pe Moise ? Cati au asistat la inmormantare? Numarul exact al persoanelor . Multumesc. |
Citat:
Chivotul legii, cu toiagul lui Aaron, năstrapa de aur, talele legii, https://dragocip.files.wordpress.com...st_2.jpg?w=455 Șarpele de Aramă http://www.doxologia.ro/sites/defaul...e_de_arama.jpg Toiagul lui Moise.http://i696.photobucket.com/albums/v...arii/moses.jpg Tu crezi că Dumnezeu se contrazice pe Sine Însuși? Ți-am spus, că versetul pe care tu îl amintești, nu face referire, la Sfintele Obiecte prin care lucrează Dumnezeu, inclusiv prin Icoane. Nu ajung aceste trimiteri? Ți-am dat 9 trimiteri până acum. Nu ajung? Îți mai dau. |
Citat:
Cine te consideri? Tu decizi daca sunt competent sau nu?? Cine esti tu, mai, mediocrule? Citat:
Citat:
Rasfoieste putin ultimele postari referitoare la invierea petrecuta la mormantul Sf.Prooroc Elisei: cel care imprastie concluziile esti tu, tie iti este frica de concluzia ortodoxa a pasajului biblic si incerci sa aduci in discutie alte aspecte scripturistice cu scopul clar de a muta atentia spre altceva. Ai atentia imprastiata? Sunt sigur ca stii ce zic Sf.Parinti despre atentia imprastiata, ca doar i-ai citit. Dar tu iei doar ce-ti convine din scrierile lor. In aceasta abordare pe forum ai fost cel putin lipsit de perspectiva - eu unul te suspectez de rea-credinta. Esti mult prea orgolios sa te cobori la nivelul unor "bieti ortodocsi bigoti". |
Citat:
|
Citat:
Cum aurul și argintul chivotului doar îl reprezintă. Cum arama șarpelui, doar Îl reprezintă. Cum lemnul toiagului doar Îl reprezintă, cum părul lui Samson doar Îl reprezintă. CUm haina lui Hristos, doar Îl reprezintă. Cum umbra Sfinților Apostoli, doar îi reprezintă. Ce? Harul. Sfântul Duh. Ce zice Hristos: Matei 23, 17: Ce este mai mare, aurul sau templul care sfințește aurul? Matei 23, 19: Ce este mai mare, darul sau altarul care sfințește darul? Matei 23, 20: cel ce se jură pe altar se jură pe el și pe toate câte sunt deasupra lui. Matei 23, 21: cel ce se jură pe templu se jură pe el și pe Cel care locuiește în el. Matei 23, 22: ce se jură pe cer se jură pe tronul lui Dumnezeu și pe Cel ce șade pe el. Eminunat de simplu. Totul e limpede. Apă de izvor. Citat:
Asta-i calea. Creștină. Să cerem Sfinților, care sunt în și cu Dumnezeu, să se roage pentru noi, în Ceruri. Preacum am văzut că avem chiar obligația. Citat:
Catacombele Romei sunt pline de însemne și simboluri religioase. Mii de ele. Sfinte Cruci, delfini, pești, păuni, viță de vie, grâu, scobite în pereții, catacombelor Romei, ce se întind pe zeci de kilometri. Tu cum spui acuma că mult mai târziu? E dovedit istoric, că acelea sunt încă din secolul 1. Te rog fi mai atent, să nu minți iar. |
Citat:
Citat:
|
Alin evreii nu s-au comportat in nici un mod in raport de acele oase ale unui om sfant.Nu s-a contestat miracolul dar nici nu le-au acordat o cinstire in modul cum o intelegeti voi.Nu le-au dus la Templu, nu le-au expus public si daca nu ma insel nici nu le-au folosit ulterior pt a-i vindeca/invia pe altii.Este o relatare reala, nimeni nu contesta, dar fara continuare, in nici un mod, cu privire la obiectul relatarii.Mentionez ca ma raportez strict la textul biblic.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:29:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.