![]() |
Hai, ca să vă facilitez un răspuns explicit și la obiect, vă rog să bifați:
1. Timp de 3 zile și 3 nopți, Iisus Hristos a fost: a. conștient, b. inconștient. 2. Dumnezeu este : a. Tatăl; b. Tatăl, Fiul, Duhul; c. Fiul, care este totodată și Tatăl și Duhul; d. niciuna din variantele de mai sus. La prima întrebare nu am putut să-ți pun : ”niciuna din variante”, fiindcă nu poate fi o altă variantă afară de cele două menționate deja, conștient/inconștient. Sper că mă înțelegi. |
Citat:
P.S. Acum sa n-o dati pe aia ca L-am omorat pe Dumnezeu. Sa nu uitam ca Domnul Isus S-a dezbracat de dumnezeire cand S-a intrupat si S-a coborat la noi (Filipeni 2:6-8). |
Bun, deci la prima întrebare ați răspuns b) - INCONȘTIENT.
Rog răspundeți și la a doua întrebare. Mulțumesc. Aștept. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
2. Dumnezeu este : a. Tatăl; b. Tatăl, Fiul, Duhul; c. Fiul, care este totodată și Tatăl și Duhul; d. niciuna din variantele de mai sus. |
Citat:
Vreau ca acest adventist de ziua a șaptea să-mi expună aici Cine este Dumnezeul lui. După care va veni o a treia întrebare. Sau poate că nu. Depinde de răspuns. |
Citat:
Ziceți că Iisus s-a dezbrăcat de dumnezeire când s-a întrupat? Să înțeleg că adventiștii de ziua a șaptea nu cred învățătura creștină despre cele două firi ale Mântuitorului, Om adevărat și Dumnezeu adevărat??? |
din cate stiu eu asta e o taina, Biblia nu ne spune exact ce s-a petrecut cu Iisus in cele trei zile.
|
Citat:
Nu uita, dragă Ali, acest topic nu este despre Iisus Hristos si nici despre cele 3 zile cât a fost în mormânt, după care a înviat ci despre notiunea de suflet. Discutăm deci despre suflet în contextul în care adventistii zic că ei sunt trinitari ca si noi, dar nu sunt. Vreau să-i arăt acestui adventist că cele două doctrine sunt incompatibile si deci va trebui să renunte la una din ele! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.