Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Atacurile din "interior" la adresa Bisericii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1785)

Mirean 18.06.2007 16:01:40

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Si pe mine ma doare de Biserica Ortodoxa,NU romana!

Prietene, cu acesta afirmatie ai aratat cine esti cu adevarat si pe ce pozitii te situezi. Imi pare rau sa constat ca am avut dreptate in ce te priveste. (scuze pentru repetitii, cineva mi-a atras atentia ca nu sunt suficient de clar)

Sylvie 18.06.2007 16:07:05

Mirean,de ce interpretezi?Aici Marius_daniel se refera le ortodoxia noastra care INCEPE SA SCARTAIE,SA SE MURDAREASCA.Cea curata se pastreaza la SFANTUL MUNTE ATHOS,din Grecia.Asta a vrut sa spuna.

MARIUS_DANIEL 18.06.2007 16:11:28

MIREAN

Probabil la varsta ta nu ai auzit inca faptul ca mai sunt si alte Biserici ortodoxe,nu numai B.O.R.O sa enumar eu cateva ca sa stii si tu:Biserica rusa,sarba,greaca,bulgara.Cand vorbesc de Biserica ortodoxa ma refer la toate acestea,nu numai la B.O.R.

calator 18.06.2007 16:13:07

sa inteleg ca voi desconsiderati biserica ortodoxa romana?

Sylvie 18.06.2007 16:17:42

Cum mai intorci cuvintele,doar ca sa te afli in treaba...???.Nici nu trebuie sa ne pierdem vremea raspunzandu-ti.

Mirean 18.06.2007 16:22:03

Citat:

În prealabil postat de Sylvie
Mirean,de ce interpretezi?Aici Marius_daniel se refera le ortodoxia noastra care INCEPE SA SCARTAIE,SA SE MURDAREASCA.Cea curata se pastreaza la SFANTUL MUNTE ATHOS,din Grecia.Asta a vrut sa spuna.

Zau soro? De cand cu secularizarea averilor manstiresti cam scartaie si pe acolo!

cozia 18.06.2007 16:25:10

Citat:

În prealabil postat de Mirean
cineva mi-a atras atentia ca nu sunt suficient de clar

Si cine este acel cineva daca nu te superi, Mentorul(ii) tai? Gindeste mai bine cu capul tau si inima ta. Nu este usor dar incearca.:)

Mirean 18.06.2007 16:26:07

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
MIREAN

Probabil la varsta ta nu ai auzit inca faptul ca mai sunt si alte Biserici ortodoxe,nu numai B.O.R.O sa enumar eu cateva ca sa stii si tu:Biserica rusa,sarba,greaca,bulgara.Cand vorbesc de Biserica ortodoxa ma refer la toate acestea,nu numai la B.O.R.

Unele sunt de stil vechi, dar ce conteaza, ne luam dupa denumire, nu? Prietene, ne lasi? Discutam despre BOR si ierarhii romani de care te iei inutil!!!!

Mirean 18.06.2007 16:27:25

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

cineva mi-a atras atentia ca nu sunt suficient de clar

Si cine este acel cineva daca nu te superi, Mentorul(ii) tai? Gindeste mai bine cu capul tau si inima ta. Nu este usor dar incearca.:)

Recomandarea ta are profund caracter protestant deoarece este pe principiul "Cate capete atatea pareri". O s-o ignor.

cozia 18.06.2007 16:37:03

Citat:

Zau soro? De cand cu secularizarea averilor manstiresti cam scartaie si pe acolo!

Incearca sa te observi ce anume iti da satisfactie... fenomenul de care vorbesti daca este adevarat este foarte trist si ar trebui sa ne dea mult de gindit in privinta directiei in care merge BOR(sa o tinem sanatoasa, vindecata). Repet, acest lucru ar trebui sa ne stimuleze sa urmarim si sa prevenim aceste miscari ale masinariei care s-a pus in functiune nu sa ridiculizam si sa folosim in argumente gen:

Ha, ha, uite ca scirtiie si pe acolo

Sa privim catre Ortodocsii care au vina( MAcedonienii(a lui Pavel), Sirbii, Rusii, Georgienii(adevarati ortodocsi ai muntilor, oemeni iubitori dar severi in dragostea lor gata sa moara ACUM pentru dreapta Credinta(i-am cunoscut personal))Daca vreodata va fi nevoie sunt convins ca ne vor primi ca pe niste frati cu bratele deschise.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:22:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.