Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   minunile Sf. Nectarie 2 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2059)

DanutzZze 13.07.2010 07:16:04

adevarat!

il iubesc prea mult si cand am facut ce am facut zici ca mi-a luat necuratul mintile.
iti multumesc foarte mult si sper sa revin cu vesti bune cat mai curand...
DOAMNE AJUTA!

chefdejoaca 14.07.2010 14:50:24

eu_minune, tu cum citesti acatistul pt implinirea dorintelor?
citesti tot inclusiv condacul si icosul ?
dupa care te rogi si pt ce ai nevoie?
multumesc

gpalama 14.07.2010 17:42:32

Hey,

Inveseleste-te, sunt altii care au stat 7 ani in facultate si inca merg inainte cu zambetul pe buze :). Eu cel putin am mai plusat suficienti ani din diverse motive, si amanari succesive ale licentei, plus iesire din licenta pt ca nu stiam nimic plus alte gogomanii si examene amanate :).

Viata nu sta in examenele astea. Si trebuie sa fii 'barbata' si sa infrunti viata. E doar un examen, pentru Dumnezeu. Ce vei face daca vei avea copii si se vor imbolnavi - vei face atac de cord?

Du-te si te plimba si iesi prin Mall sa schimbi gandurile pt ca daca stai in casa stai in stres si iti faci numai rau,

ionutt 22.07.2010 19:15:29

citesc de doua luni acatistul Sfantului Nectarie iar in urma cu cateva saptamani am avut nevoie de o interventie chirurgicala la dinti. Am citit seara acatistul sfantului si i-am cerut sa fie cu mine in sala de operatie; cand am intrat pe usa cabinetului pe o masuta alaturata era icoana Sfantului! Minune...nu alta. MULTUMESC SFANTULUI NECTARIE PENTRU TOATE!

ai2 22.07.2010 20:21:24

Citat:

În prealabil postat de ionutt (Post 270966)
citesc de doua luni acatistul Sfantului Nectarie iar in urma cu cateva saptamani am avut nevoie de o interventie chirurgicala la dinti. Am citit seara acatistul sfantului si i-am cerut sa fie cu mine in sala de operatie; cand am intrat pe usa cabinetului pe o masuta alaturata era icoana Sfantului! Minune...nu alta. MULTUMESC SFANTULUI NECTARIE PENTRU TOATE!

La cati credinciosi exista pe lumea asta, unii dintre ei citesc acatise inainte sa mearga la dentist unde se mai intalnesc si icoane. Tinand cont de popularitatea Sf. Nectarie, probabilitatea sa fie acelasi sfant e destul de mare, nu crezi? Asadar, unde-i minunea? Si daca era alt sfant, inteleg ca nu te-ar fi impresionat suficient?

Anytza 22.07.2010 22:42:52

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 270976)
...

ce te deranjeaza pe tine sa vezi ca se mai intampla si minuni....

Mtcrysty17 22.07.2010 23:03:00

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 271029)
ce te deranjeaza pe tine sa vezi ca se mai intampla si minuni....

Nu poate pana nu baga cateva intrigi si pana nu incearca sa mai slabeasca din credinta forumistilor...

Dumitru73 23.07.2010 09:11:06

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 271039)
Nu poate pana nu baga cateva intrigi si pana nu incearca sa mai slabeasca din credinta forumistilor...

Daca ati crede cu adevarat, nu ar trebui sa scadeti in credinta din cauza unor asemenea "intrigi".

Mtcrysty17 23.07.2010 11:55:01

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 271093)
Daca ati crede cu adevarat, nu ar trebui sa scadeti in credinta din cauza unor asemenea "intrigi".

va rog sa recititi postul. am spus ca incearca sa o slabeasca, nu ca si reuseste.

gabriela8 23.07.2010 20:51:44

Citat:

În prealabil postat de DanutzZze (Post 268274)
Asa cum v-am mai scris, eu trec printr-o perioada foarte urata din punct de vedere sentimental. Cand am scris prima postare nici macar nu mai vorbeam cu baiatul pe care-l iubesc. Acum am inceput sa vorbim, m-a cautat desi nu ne-am impacat. Consider ca asta e inceputul unei minuni facute de Dumnezeu,Sfanta Fecioara, Iisus Hristos, Sfantul Nectarie si toti sfintii carora m-am rugat eu.
Consider ca numai prin rugaciune Dumnezeu ne ajuta. RUGATI-VA SI O SA FITI AUZITI!!

P.S. o sa mai revin cu o postare atunci cand OCROTITORII MEI vor considera ca merit cu adevarat sa ma ajute si am sa va povestesc.
DOAMNE DUMNEZEU MEU, AJUTA-MA PE MINE PACATOASA!!!

Intr-o situatie asemanatoare am fost si inca sunt si eu...:2: Am fost la Aiud de fapt in apropierea Aiudului la Manastirea Ponor care are hramul Sfantul Nectarie! Am ramas foarte surprinsa de hramul manastirii. De Sfantul Nectarie auzisem dar nu ii citeam acatistul desi viata lui am citit-o cu foarte mult timp in urma si pot sa spun ca m-a impresionat pana la lacrimi... Cu timpul am uitat ce citisem despre el si nu i-am cerut ajutorul. Cum spuneam, mergand la acea manastire pentru a-mi spune durerea am primit in dar icoana Sfantului Nectarie si o carticica mica care cuprinde invataturi ale Sfantului Nectarie. Am plans cand am primit aceste daruri si i-am cerut din adancul sufletului sa ma ajute! De atunci am inceput sa citesc Acatistul Sfantului si in a treia zi de cand am inceput sa citesc am primit un telefon care mi-a readus speranta! Sigur ca mai e mult, poate foarte mult de facut dar cred ca Dumnezeu asculta rugaciunile "casnicilor" Lui si ne miluieste si pe noi pacatosii!
De fiecare data cand citesc o minune savarsita prin mijlocirea Sfantului Nectarie imi dau lacrimile si ma gandesc ca intr-o zi voi spune si eu cu inima impacata: " si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie!"

Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:33:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.