Citat:
În prealabil postat de Saurian
Citat:
În prealabil postat de romandragut
totusi justitia romana functioneaza. criminalii nu trebuie sa se ascunda prin manastiri ci trebuie pusi in inchisori.
|
Oare functioneaza???? Intreba pe acei mii de prunci avortati de mamele lor. Oare cine s-a ocupat de cazul lor. Ca un om pacatos moare facem scandal mare dar cand copii nevinovati, fara aparare, inocenti sunt ucisi spunem ca totul e perfect normal. Nu ai observat asta niciodata? Si nu te lua dupa ce spune la TV. Am auzit la radio ca a spus un parinte arhimandrit ca din ce a aflat lucrurile nu au fost char asa cum erau descrise la TV. Si n-ar fi prima oara. Cand a fost marsul homosexualilor prin Bucuresti la Antena 3 a fost un talk-show dintre un reprezentat homosexual si unul al taberei vrajmase. Si cine a fost chemat? Un legionar. Dupa ce inveti la istorie ca legionarii sunt niste ucigasi ii privesti cu neincredere. Dar nu s-a specificat nimic despre organizatiile gen ASCOR care au facut tot felul de referendum ca sa le dea senatorilor si sa nu legalizeze pe homosexuali. Cand am auzit am ramas fara glas. Cum il intrebau pe par. Ioanichie Balan ce sa mai faca.
Stii cum e cu televiziunea? Cum e faza cu unul care a facut un sondaj in care s-a gasit ce sunt foarte multi homosexuali in lume. Dar nimeni nu a specificat ce persoane au participat in sondaj. Cei inchisi in temnite pentru violuri si cazuri de abuz sexual.
|
Pai problema ers discutata de roman dragut in termeni legali. Din punct de vedere al legii criminalul a mers la inchisoare.
Avortul este legal. Moral si teologic nu este permis, dar legal da. Nu se mai face inchisoare, ca pe vremea lui Ceausescu, pentru un avort.
Ce ai auzit la radio? Nu ai citit pozitia BOR care a spus clar ce si cum, care a dezaprobat fatis atitudinea lui Corogeanu?
Referitor la homosexuali. Cand s-a propus legalizarea homosexualitatii BOR a reactionat abia dupa 2 saptaman. Si a reactionat timid... La fel si ASCOR-ul. La fel si la marsul homosexualilor. BOR nu a luat pozitie. Ba mai mult, cand a iesit scandal s-a dezis de cei care contestau marsul precizand clar ca nu au de a face cu ei. A fost un preot cu mai multi credinciosi care au contestat, public, "la locul faptei" marsul. BOR a zis ca actiunea preotului nu a fost autorizata.
Ar trebui sa stii ca sunt multi homosexuali in lume, mai ales in medii cum ar fi inchisorile.
Mi se pare ca presa a reflectat obiectiv scandalul de la Tanacu. Daca nu era presa poate Corogeanu si altii ca el omorau in continuare oameni nevinovati.
Intr-o emisiune a fost chemat Florin Buhuceanu (fost presedinte ACCEPT - organizatie de profil) si un preot, profesor in Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti. Preotul ramasese fara argumente in fata lui Buhuceanu, era slab pregatit parintele profesor. Era toba de fasole nu de carte. Pacat. Sincer, personal nu agreez homosexualii. Ii tolerez pentru ca exista.
Si cand zici ca nu a fost dat la TV corect cazul Tanacu, poate dai si niste exemple, concret. poiate ne spui tu cum a fost.
Inca ceva...te rog sa citesti postarile anterioare. Le-am argumentat cu referiri la documente oficiale. Asta ca sa nu reluam probleme deja discutate.