Anca-Miha |
28.04.2009 11:45:40 |
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
(Post 131525)
Nu stiu din ce statistici vorbesti tu, dar eu nu am vazut vre-un barbat sa lesine cind vede singe la altcineva. Lesina cind ii curge lui....si nu sunt dati afara ci pusi sa faca treaba ca doar nasc si ei cu sotia lor, ei taie, de regula cordonul ombilical
....la fel cum calugarilor nevrednici prostia lor le taie cordonul ombilical cu minastirea mama.
|
Andrei, fa-ma te rog sa inteleg: tu personal cum ai nascut pelvian sau prin cezariana? Si in cat timp ti s-au inchis rupturile sau taieturile? Ai avut lapte imediat? Ai fost in pericol sa faci "furia laptelui"? a opresc aici cu intrebarile, caci nu cred ca ai participat activ la nastere, ci doar ca spectator. Nu tu ai avut durerile nasterii, ci sotia ta.
Daca tu nu cunosti barbati poftiti afara din sala de nastere, caci erau pe punctul de a lesina, asta nu spune nimic, caci ei exista. Sotului meu numai povestindu-i si il apuca lesinul... Norocul lui, ca pe vremea aceea barbatii erau tinuti departe de sala de nastere; nici in cladire nu aveau acces, decat in calitate de medici.
Ca ai taiat cordonul ombilical, nu ma indoiesc. Te-a durut tare candl-ai taiat?!?
|