![]() |
Citat:
Cred ca-l desconsideri pe drac cam mult. Are o varsta. Mult mai mare decat a ta. |
Citat:
Lupta ar consta în avertizarea altora pentru ca ei să fie biserica ce merge în pustie când va veni prigoana Sistemului. |
Citat:
Pai cum, nu va raporteaza sefii C-I-A, F,B, I, KG'B, SR'I, MO.SAD, etc. stadiul cercetarilor in fiecare dimineata la ora 7.00 fix pe email? |
Citat:
Unii spun acelasi lucru cu extraterestrii. "Hai domne ca stie toata lumea ca exista. Pai i-a vazut cineva? Eeeeeeee, pai ii tin americanii si rusii in buncare". Exact acelasi lucru. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Stiu replica. Eeeeeee, stati voi linistiti ca din cauza celor care sunt ignoranti si nu fac nimic de va ajunge la asta si atunci nu veti mai avea ce face. Dar mai stiu cateva exemple. Am sa dau doar una din variantele de replici finale: "Eeeee stati voi linistiti ca in 1843 o sa vina sfarsitul lumii, dar deja o sa fie tarziu si o sa va para rau." |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sau e vorba de evolutia tehnica in general? Daca e vorba de asta, cred ca e suficient ca sa vedem drumul facut de la coada sapei la televizor si Internet, cu avantaje si dezvantaje dar oricum, nu se panicheaza nimeni ca e ceva "apocaliptic". |
Citat:
Dar credulii sunt usor de manipulat cu astfel de "argumente". |
Citat:
|
Citat:
De curiozitate, la patriarhie se mai intră fără card, fără vreo legitimație prevăzută cu cip? Mă gândesc că pe vremuri erau doar paznici și securiști de pază; poate odată cu febra raționalizării cheltuielilor, precum și din rațiuni de securitate, se vor gândi sau poate au făcut-o deja să implementeze un sistem flexibil și modern de acces pe baza unor carduri inteligente. |
Citat:
|
Citat:
Ps: La un moment dat si cei care utilizau ca moneda de schimb pieile de animale au trebuit sa treaca la moneda metalica. Ii zice progres al societatii. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Si am mai zis ceva in postarea anterioara, dar s-a omis, se pare. Se numeste evolutie. Societatea umana, odata cu descoperirile tehnologice si informatice evolueaza si unele lucruri se modifica. Este rau? Inca o data: ne legam de forma si uitam fondul. Credem ca luptam cu diavolul cand de fapt ii facem misiunea mai usoara. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Îmi vine să râd ca prostul prin casă. |
Citat:
Sa zicem ca esti un panicat din ala, cu boala pe CNP si nu ai buletin. Cum poti face rost de bani? Muncind cu ziua, la negru, la limita dintre saracie si mor de inanitie, mai ales daca ai si o familie. Insa doar atat timp cat nu se da o lege drastica care sa interzica angajarea la negru care sa pedepseasca cu inchisoarea nu doar angajatorul ci si angajatul. Cu sau fara bani in circulatie, tot ai incurcat-o. |
Citat:
|
Citat:
Cipul nu. Oricum nu de gigi ala de dupa coltz care acum te poate face cu un buletin fals pentru 500Euro. |
Citat:
- nu stau cu teancul de bani la mine (ar fi bine totusi sa am teancuri ;) ); - daca pierd sau mi se fura portofelul cu cardul nu pierd si banii pentru ca am PIN la card; - nu se vor mai falsifica bani; - nu se va mai emite moneda si masa monetara va putea fi tot timpul controlata. Care sunt efectele daunatoare? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mai exact tine de ramura neoprotestanta aia ultra-moderna, ticinita rau, cu profeti singuratici demn de sanatoriu. Nu prea ai sa gasesti la baptisti sau adventisti chestii din astea, ba aia rad si cu dosul daca le zici poveste asta care i-a palit pe "ortodocsii" nostri. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
La un moment dat cu siguranta cardul bancar va deveni obligatoriu pentru toata lumea. Dar acum nu e. Nu vrei card, nu ai. Dar discutia e mai mult filosofica pentru ca ma indoiesc de faptul ca nu ai avea card. Nu ca il folosesti sau nu, ci ca ai. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:58:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.