![]() |
Citat:
Dacă tu nu pricepi că era vorba de FNI, și că banca respectivă era în aceiași oală, asta nu înseamnă că eu mint! Ce Radu Vasile visezi? Dumneata nu priecepi că toate erau sub controlul și oamenii lor din '90 până azi?.. și că pe ceilalți i-a folosit de proști și de fraieri?.. lăsându-le impresia că au câștigat și ei când defapt i-a pus pe post de țintă vie? Dacă vi se spune adevărul voi susțineți că e propagandă Băsistă? Păi Băsescu e președintele ales de popor, deci e normal să-l respect, dar guvernul ilegitim e adus la putere de peștii proxeneți din parlament, deci e ilegitim căci schimbarea se poate face odată la 4 ani și nu prin lovitură de stat parlamentară și guvernamentală la indemnurile papagalului cârlan alpha. Deci înainte de a face pe alții mincinoși sau băsiști ca și cum ar fi ceva înjositor în a susține cineva președintele care are dreptate uită-te mai bine pe cine imiți cu calomniile astea ale tale... și cu campaniile astea antiprezidențiale sau la persoană... Pe cine urmezi și cu cine te asemeni? Cu Rodica Stănoiu sau Cu Felix și antenele pline de campanii murdare și diversioniste și manipulatoare... cu cine? Eu dacă aș fi Băsist ar fi o onoare, căci a avut mult mai puține greșeli față de binele și dreptatea pe care a adus-o. Dar ca să nu mai zici că-s Băsist uite, eu chiar vreau să-l suspende anul ăsta... pentru că ciclul electoral este de 4 ani și nu de 5, iar el are deja aproape 8 ani, așa că vreau să fie suspendat și nu mă duc la vot... asta ca să nu calce constituția și dreptatea așa ca Iliescu 3 mandate vinovate! Deci vezi dumneata ce fel de Băsist sunt eu și la ce țiu? |
Citat:
Pacat ca nu te alegi si cu niste firfirei de pe urma sustinerilor, zau asa, ar putea sa mai dea si ei cate ceva... Si daca mai scapam si noi caii... nu te supara, acuma nu putem avea toti aceeasi parere (nici macar in privinta tramvaiului!!!!:4:) Tu da-i bataie si tine-ne la curent cu toate. Daca ar fi sa ma conformez trendului as incheia spunand: spor; dar eu sunt conservatoare si respect limba romana asa ca zic: spor la treaba! Apreciez ca militezi pentru ideile tale, chiar daca nu suntem de acord cu multe dintre ele.:53: PS: Si mai decripteaza semnatura aia, mama ei de semnatura! |
Iată deci lovitura de stat anticonstituțională și antiprezidențială, și acum se vede clar cum antichristul instaurat de către broscoii din curtea constituțională condusă de PSD la vremea respectivă, atunci când au transformat voința poporului exprimată în referendum într-o părere, o consultare fără putere, atunci când a fost investit Băsescu cu participarea patriarhului în timp ce antichristul conducea ședința de investitură, se lăsa autoîntronat la șefia Senatului de către Curtea Constituțională susținând că referendumul este doar o părere fără valoare și fără păutere... iată deci că acum e clar și pe față, antichristul a furat suveranitatea și a trecut la restaurația roșie, la prigoană și teroare prin: uzurparea de către suicigașca USLașe a suveranității poporului și a constituției și a președintelui legitim ales de popor și a prerogativelor sale constituționale.
Practic am intrat în dictatura parlamentară pe față căci până acum era în ascuns, și asta e dictatura tuturor fărădelegilor, întrucât nu se respectă de către ei propria constituție impusă tocmai de către ei înșiși erijându-se astfel peștii proxeneți și pedofili în voinața poporului! Rușine! Jos nomenclatura roșie și bleumarin fără niciolege, jos dictatura proxeneților și pedofililor politici, afară curvele și impostorii și dictatorii! Români nu vă lăsați călcați în picioare de către marionetele impostoare: maimuțica utomobilista, papagalul cârlan și ispisicuța cea micuță a Motanului Felix! Astăzi nu mai este nimic de furat! Nu mai există rege suveran, nu mai există suveranitate populară, nu mai există constituție, nu mai există președinte! Mai este însă speranță: Cu noi este Dumnezeu! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Motanul e bătrân și pervers așa că nu onoarea șade în gestul său electoral ci calculul politic pentru păcălit fraierii care or să-l voteze iar ca proștii. Acum va fi nominal deci și-a calculat gesturile individual, defapt a trădat echipa proprie și personală! Mai jos de atât nu se poate, să-ți trădezi haita ca să ieși singur în toamnă! Vai nouă! |
Citat:
Am vrut sa-ti fac cadou o poza cu nepotelul meu si catelusa (ea nu mai este din pacate..iar Mihai e mai inalt ca mine acum) dar e prea mare poza, nu merge... Incerc sa o postez la album foto si, daca reusesc, consider-o cadou. Am reusit, aia e cadou pentru tine. |
Citat:
Uite aici de ce și-a dat demisia 'stimabilul' motănel jigărit, asta în afară de minteresurile electorale și uninominale din toamnă. Deci de azi nu mai avem nimic: nici rege suveran, nici suveranitate populară exprimată prin referendum validat, nici constituție, nici președinte, acum tronează antichristul bunului pălac, sluga tuturor fărădelegilor... încă din '47. Restaurația roșie s-a făcut! |
Citat:
si foarte desteapta a fost... |
Citat:
Habar nu ai ce s-a intamplat in Romania. Habar nu ai ca Basescu sau Ponta sant una si aceeasi drama pentru tara asta. Doar ca unul reprezinta fostii securisti iar celalalt fostii membri de partid. Citeste cum si cand a intrat CEC-ul in combinatie cu FNI . Si citeste ce lege a dat Radu Vasile privind salariile compensatorii. Cum a conditionat acordarea lor de investirea banilor intr-un fond de investitii. http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p...text?idt=20102 Citeste art 34 si 35 din ordonanta si o sa vezi cum s-a furat la FNI.Opreste-te un moment din citirea si citarea oficiosului basist EVZ si gandeste inainte sa scrii ceva. |
Citat:
|
Citat:
Pana acum, din ceea ce am vazut cu ochii mei (trei gasti colorate venind pe rand), schimbarile astea erau cam asa, un fel de dans: acuma suntem noi la butoane, voi stati deoparte cuminti, noi ne facem din cand in cand ca va tragem suturi, voi va faceti ca va doare, dar nu dam cu voi de pamant ca stim ca urmeaza sa veniti voi la butoane... chiar se menajau, politicos, intre ei; doar uneori se mai umfla cate un muschi dar era repede dezumflat de la nivelul imediat superior.. iar boborul, boborul statea ca prostu... Acuma, cica scot armele pe masa, asa o fi.... dar cu boborul cum ramane? or trage intre ei si-or nimeri in noi! Astia se scuipa intre ei, dar scuipatul cade pe noi... |
Si pentru cine a uitat ce s-a intamplat uite aici dialogul dintre Basescu si Calin Catalin Chirita din campania pentru primaria Bucurestiului din anul 2000.
http://www.youtube.com/watch?v=9Jm0lVRE_eo Mai apoi Basescu l-a reevaluat si pe Chirita.:21: |
Citat:
http://www.gandul.info/news/quot-hom...narilor-254111 "Pe birourile procurorilor ar trebui sa apara mult mai multe dosare cu nume acuzate de abuz in serviciu. Lista ar trebui sa inceapa cu fostul viceprimar general al Capitalei Calin Catalin Chirita. El este cel care i-a semnat repartitia lui Traian Basescu pentru casa din Stefan Mihaileanu." Acum Chirita e europarlamentar din partea PDL.:4: |
Eu tot scriu dar scriu în zadar. România țara mea este sfâșiată de "clasa politică",
Da, frați români numai vrajbă, dezbinare, exil și ură ne-a adus democrația și numai frică, delațiune, tortură și teroare ne-a adus comunismul.
Cele două laboratoare pregătesc sau sunt cel mai perfid mijloc pentru instaurarea scopului ultim de înrobire al omului de către inumani, DEMONOCRAȚIA. Nu mă refer doar la trădarea națiunii române specifică cetățenilor, tot mai forțat sau pavlovian “ieuropeni”, României care pun mai presus de interesul național și local românesc, propriul interes de conservare sau de îmbuibare. Fiindcă pentru ei este mai important un trai căldicel și atâta vremelnicie cât au acest nivel, interesul național și local românesc nu mai contează. Ei să își facă micile beneficii iar dacă pentru acestea trebuie să fie trădători de neam și țară sau să ignore interesul local românesc nu este o problemă atâta vreme cât au protecție din partea acelora care se simt puternici prin stat, administrație sau diverse instituții intangibile de către Justiție. Mica afacere înainte de România. Micul trăi căldicel înainte de înteresul local românesc. Micul confort de ecumenism cu mască, înainte de ortodoxia trăitoare. Iată trilaterala care subjugă prin impunerea idolatriei de eul în van, cu forța și care are menirea să distrugă tot ce înseamnă dreaptă socotință, dreaptă rânduială și dreapta credință a neamului românesc. Ei să nu mai fie altfel decât adepți ai ecumenismului cu mască, fiindcă fără mască rămâne numai ortodoxia care este greu foarte greu să fie asumată ca trăitoare întru Hristos. Ei să nu mai fie altfel decât adepți ai “clasei politice”&com în cel mai cumplit scop al idolatirei de eul fără Hristos, urmându-și instinctele pieritoare prin străina cale a celor fără chip și cu ochii injectați de hulă, fiindcă altfel rămâne-va doar România, cea cu demnitatea lui Avram Iancu, cea cu tăria mucenicească a lui Ștefan cel Mare, cea cu lupta cea dreaptă a lui Mihai Viteazul, cea cu versul și biciul împotriva tâlharilor de către Mihai Eminescu ridicat în România, cea cu ruga mucenicului Valeriu Gafencu. Nu mă refer doar la cinismul și cruzimea cu care suntem mințiți zilnic de 21 de ani când de unii când de alții, prin rocada legitimată de naivii pavlovieni, toți având același interes al aservirii națiunii române intereselor meschine ale metehnirii și vătămătoare pentru spiritul național strivit de manele și fățărnicia sectară din “politica” spoită în diverse culori dar având același chip cioplit al COMUNISMULUI CU FAȚĂ UMANĂ promovat de Iliescu Ion (“democratică”) CI la goana când a unora când a celorlalți, mereu aceiași, după degenerarea și dezintegrarea acestui neam românesc pentru care mucenici precum Valeriu Gafencu au dăruit rug și rugă spre mântuirea națiunii române. Românii au fost alungați treptat din 89 încoace dincolo de granițele țării. Românilor le-a fost refuzată o viață decentă în țara lor. Românilor le-au fost impuse legi în strâmbătatea obiceiurilor dintru începutul vieții românești, prin aceasta încercându-se strivirea FIINȚEI NAȚIONALE și a menirii de a fi români numai români. Românilor le sunt impuse cele două extreme ale stigmatului, alegerea între doi comuniști și rocada între cei dospiți în 89 pentru cei 21 de ani de secetă și hulă împotriva națiunii române. Funcționează doar "SCHIMBAREA SCHIMBĂRII" votată de naivi și adorată de cetățenii României dar pe care prea puțini români o refuză. De români își bat joc extremiștii implicit încurajați și străinii perfid încuibați - prin secte de tot halul - cum vor în România, dar nimănui nu-I pasă. Doar românilor, tot mai puțini la număr, care prețuiesc românismul. Datorită crezului lor național, România încă mai “este a românilor și numai a românilor”. Tot ei iubitorii fără cusur ai României sunt considerați de către cetățenii din România ca fiind DEZAXAȚI, NEBUNI SAU NAȚIONALIȘTI. Cine sau câți mai sunt naționaliști în România de astăzi? Câți mai simțim românește întru Adevăr astăzi? Cine mai are curajul să afirme valorile naționale mai presus de alte valori fie ele “ieuropene” or occidentale care NU mai au vreo fărâmă de dreaptă învățătură dăruită de Hristos? Plângerea inimii mele de român este precum frângerea pâinii care se pune într-un vas cu vin. O bucată merge spre trădare iar cealaltă către mântuire. Am să aleg mereu pâinea care a cules din vin viața întru Hristos și am să plâng în inima mea pe cei care au ales să spurce pâinea și vinul cu minciuna, cu hoția și cu ridicolul împotriva neamului românesc. Înaintea DEMONOCRAȚIEI este un haos, “o simbioză promiscuă” a comunismului cu față umană, consecința acestuia va fi idolatrizarea finală pentru illuminarea fățărniciei hulei supreme, de către lume, care astfel ajunge-va să urmărească spre asasinare și ultima fărâmă din omul întru Hristos. Eu tot scriu dar scriu în zadar. România țara mea este sfâșiată de “clasa politică”, de falsa luptă politică cea care aduce numai vrajbă între români(ROMÂNI NU VĂ MAI LĂSAȚI umiliți, obidiți, ORBIȚI ȘI ROBIȚI DE “politica” "lor") |
„Schimbarea schimbarii” lor, ce mare amăgire
În România de după momentul 89 și de după „mineriade” perpetua rocadă între eșaloane comuniste tolerate de josnicele înțelegeri ale țărilor în care „civilizația” duce la transformarea „bisericilor” în birturi sau case s-a săvârșit pe criteriul „schimbarea schimbării”.
Din 4 în 4 ani „clasa politică” a avut grijă ca rocada să poată fi săvârșită pe două criterii, unul fățarnic bazat pe demagogia „schimbarea schimbării” având ca ideologie amăgitoare „greaua moștenire de la cei ce au fost” ȘI altul de –o cruzime a cinismului mișeliei prin infestarea țării cu deznădejde, lehamite sau orbire la nivel electiv. Uite că astfel am fost puși mereu să alegem la nivel de Cotroceni între doi comuniști iar la nivel de „clasă politică” fie între tagma traseiștilor fie între mereu acei comuniști „cu față umană” indiferent că a fost în plan local sau la nivel general. Dacă duc mai departe argumentul pot susține că în fapt România nu votat ci a fost pusă înaintea unui vot inevitabil și atunci la ce bună ideea cu afinitățile elective? Afinitatea electivă rămâne un ideal pentru cei care încă mai cred că sunt beneficiari ai democrației, o amăgire pentru activiștii care chiar cred în spoiala circară a „clasei politice” și cel mai grav aduce lehamintea unei majorități care chiar vrea „schimbarea schimbării” dar pe criterii de dreaptă socoteală și dreaptă rânduială. Amăgirea vine să aducă o legitimitate falsă. Nu poți schimba schimbarea decât dacă întregul este curățat de plăgi. Nu ai cum să faci o schimbare doar de suprafață, nu ai cum să afirmi schimbarea formei păstrând același fond și nu ai izbutit schimbarea fără o mentalitate nouă fără metehne securisto –comuniste. Un om vine și zice: „Vreau să schimb schimbarea”! Același om însă este în strânsă legătură cu „schimbarea”, ba chiar a avut strânse legături, poate chiar convive cu „schimbarea” pe care vrea subit să o „schimbe”. În acest caz este amăgirea generică. Același om nu ezită să mențină or să dezvolte relațiile cu traseiștii care la un moment dat vor și ei „schimbarea”, ei au vrut de mai multe ori și s-au adaptat și cu siguranță că vor vrea oricând interesul personal, financiar și de tagmă o cere. În acest caz este amăgirea concentrică. Este foarte simplu să realizăm că de fapt nu este o „schimbare” ci doar o rocadă între unii și alții care în fapt conjuctural mai mult sau mai puțin evident sunt sub același acoperământ de interese. De fapt este mai bine spus „conservarea conservării” sub masca perfidă și frivolă a ideii de „schimbare a schimbării”. Amăgirea mai vine și din perspectiva sumbră a falselor certuri între cel cu „schimbarea schimbării” și celălalt care anterior a fost adus de același val „schimbarea schimbării”. Ei se cunosc foarte bine, se atacă pe la punctele esențiale dar au grijă de numitorul comun acela al intereselor construite de până la momentul când se dă un nou start la rocadă. Interesele de bani, afaceri și personale conjugate nu trebuie să sufere prea mult fiindcă contextual acestea oricând se pot întâlni interdependent. Și atunci ne întrebăm cum să fie posibilă „schimbarea schimbării” între cei care când au șezut la masă cu intermitențe la vedere și când șed la mese în toată vremea bine ascunși de ochii națiunii române? Stă în democrație puterea de a extirpa acest cancer care istovește țara în întregul ei. Astfel că să fim atenți și înțelepți. Flagelul este prezent peste tot în țară. Atunci cei care ne tot amăgesc cu „schimbarea schimbării” ca rocadă și conservare nu vor mai controla alegerile și atunci noi alegătorii ne vom putea alege soluția unui bine românesc nu unui rău (travestit în „bine”) fabricat cu migală în laboratoarele lor și servit la rece ca singura soluție între un rău insuportabil de mic și alt rău extrem de mare… |
Citat:
Ești plin de nesimțire, mă jignești permanent bănuind și delirând și insinuînd prostii și dând lecții arogante și dacă îți răspund pe măsură vine Dragoș și mă scoate că eu sunt jignitor. Vouă chiar nu vă e rușine? Păi când am susținut că e vorba de FNI tu ai sărit să-l aperi că cică a fost la o bancă angajat și nu la FNI, lucru care în mintea oricui ar fi însemnat că nu a avut legătură cu Vântu, cu FNI, cu megaexcrocheriile. Deci ca naivul dacă ți-am demonstrat că ești incompetent și credool în hoți și criminali și farisei roșii și bleumarin cu table pe umăr ca să audă și să știe când plouă, tu vi la mine să mă demonstrezi de mincinos? Unde te crezi? Poi băi stimabile ziarist și cititor ratat de presă controlată de papagalii și flașnetarii roșii, eu am susținut ce am auzit pe TV și ce am priceput foarte bine, folosindu-mi mintea corect: Florin Georgescu, don Georgio, și-a scos din CV perioada cât a lucrat pentru Vântu, perioadă în care acesta conducea FNI și tot felul de alte instituții (bănci, sindicate cu Liviu Luca petrom, realitatea, afaceri...) prin care au jefuit și păcălit populația. Deci dacă și-a scos perioada respectivă din CV, pentru mine înseamnă că are ceva de ascuns, deci e clar că el a orchestrat megaexcroceria FNI și toate celelalte afaceri dubioase, sau a știut de ele și nu le-a dat în vileag, deci este coautor la fraudă, căci nimeni nu-și ascunde partea din CV decât dacă a fost una compromițătoare, adică mafiotă! Astfel că eu am compilat informația corect: don Georgio a lucrat la FNI! lucru pe care el însuși l-a dezvăluit presei, scuzându-se și motivând că timpul a fost scurt și era nerelevant, adică să-l credem noi că n-a fost implicat și că n-a știut de excrocherie. Tu zici că eu am mințit și că nu a lucrat pentru FNI, fiind tu foarte riguros cu locul lui de muncă, susținând că defapt a lucrat pentru o bancă, dar nu mai spui că respectiva era controlată de Vântu, exact în perioada aia în care cineva trebuia să facă plăți, căci erau clienți sau investitori la FNI care își retrăgeau banii, și de unde să plătească de 5 ori dacă banii erau investiți în afaceri decât devalizând banca respectivă mână în mână cu don Georgio. Deci eu am susținut corect sau dumneata? Așa că înainte de a mă mai face mincinos sau a te distra copios pe nedrept trageți niște palme zdravene ca să te trezești! Apoi susți că Radu Vasile era implicat. De ce că a dat liber fondurilor de investiții? Păi în mod normal, noi eram în criză, iar fondurile de investiții care lucrau corect investeau banii de la cetățeni în economie deci măsura era perfect pozitivă din punct de vedere economic! Tu vi cu ipoteza halucinantă că țărăniștii erau mână în mână cu Vântu și băieții cu ochii bleumarin, cu mafia sindicatelor roșii si cu CEC-ul. Chiar și garantarea de către CEC era o măsură pozitivă. Negativ este însă furtul și excrocheria. Iar dacă guvernul PNTCD era implicat atunci pentru ce aveau ei zilnic protestele sindicatelor roșii, de ce erau discreditați pe tembeliziunile de pradă și de ce erau ținta tuturor atacurilor dacă ei erau complici cu mafia PSD și cu don Georgio și Vlas și echipa de excroci? Tu te distrezi mereu, mă jignești, nu pricepi nimic din ce se întâmplă și îl compari pe Ponta cu Băsescu și-i bagi în aceiași oală. Până acum pe Băsescu l-au ales românii prin vot corect, el ne-a oprit prăbușirea ca să nu ajungem ca Grecia, el este garantul suveranității și el are prerogativa de a ne reprezenta, pe când guvernul impostor, ilegitim, mafihoț, plagiator, și antichrist al maimuțicii, papagalului cârlan și al motănelului mititel a ajuns la putere prin lovitură de stat dată în parlament de către proxeneții și pedofilii politici care au tranzacționat curve și au dărâmat guvernul legitim Ungureanu, iar după instalarea la putere, într-o lună jumate au adus restaurația roșie la putere și au confiscat prerogativa președintelui și au intronat senatul deasupra constituției, a legii (vezi oamenii politici din TVR care nu respectă reprezentarea parlamentară conform legii), iar ca măsuri guvernamentale au făcut doar jocuri electorale și mincinoase ducând o campanie de denigrarea calomnioasă a măsurilor guvernului anterior care ne-a readus pe creștere economică. Deci în cel mai scurt timp prin măsuri populiste și iresponsabile și electorale în loc să dea 16% și banii pensionarilor imediat, au devalizat leul care ajunge la 5% până în toamnă și ne-a dat 8% ispitindu-ne și mituindu-ne că cică din 2013 vor guverna pe bune. Acum ce-i oprește? Nu dețin controlul a toate în țara asta de la nivel central și local? Nu și-au pus oamenii lor în toate instituțiile e posturi de conducere? Iar măsurile sunt doar teroriste, cenzură, prigoană, răzbunare pe nedrept, distrugea și discreditarea tuturor adversarilor politici și a poporului român. Deci asemănarea între Băsescu și Ponta este nulă: Primul -a condamnat comunismul -a adus la putere dreapta, -a trecut de la comunism ateu la creștinism popular cu partidul său -a stopat căderea în avalanșa împrumuturilor pentru pensii și salarii -a slăbit statul căpușă impunând măsura la 7 plecați un nou venit -a reprezentat România cu cinste și onoare în străinătate, România recăpătându-și prestigiul și imaginea curată, atât față de aliați, cât și față de țările UE al doilea a făcut numai rău astfel încât tot ce s-a clădit bine în 8 ani el a distrus în două luni de iresponsabile jocuri cu minciuna și batjocura, tupeul și aroganța. Deci strig mereu: Jos impostorii roșii care au adus restaurația comunistă și masonică și USLașe, uniunea tuturor trădătorilor și parveniților și nedrepților și papagalilor vicleni și ascunși! Astăzi, după 66 de ani de comunism și democrație originală, socialism cu față in-umană, nu mai avem nimic: nici rege suveran, nici suveranitate populară exprimată prin referendum, nici parlament constițional, nici lege democratică, nici garantarea pluralismului politic, nici președint căci i s-a furat prerogativa, nici parlament pe drept căci au fost demiși de popor și în loc să respecte voința și deciziile populare ei au dat lovitură de stat, au furat numele poporului și cică ei ne reprezintă pe noi după ce au dat lovitură de parlament, de guvern, de președenție, de constituție, de curte constituțională, de lege, și de tot ce mai vrei. Astăzi suntem ocupați de antichrist care ne-a furat absolut tot ce aveam! Și tu mă faci pe mine mincinos? Păi tu habar n-ai unde trăiești căci nu faci altceva dect să înghiți toate minciunile și bârfele viclene ale clasei politice ce deține antenele, tvr și toate ziarele și mă insulți dumneata că citez și din EVZilei? Păi ei și B1 au mai rămas singurii ziariști care formează opoziția și păzesc democrația căci restul sutelor de televiziuni și ziare au trădat slujind cauza mafiei roșii și a băieților cu ochi bleumarin! Nu mai fiți credooli! Nu mai tăceți! Suntem sub antichrist și satana și proorocul mincinos viclean cu minteres electoral, de funcție și de scaun și putere pe nedrept! Dacă apostolii vor tăcea, atunci pietrele și lemnele și plasticele vor urla! |
Citat:
|
Citat:
Citat:
In rest sa fii sanatos. Si nu mai poza in victima pentru ca tu ii jignesti pe cei care nu-s de acord cu tine. |
Citat:
|
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a lansat, miercuri seara, un atac dur la adresa PD, pe care l-a acuzat ca s-a aliat cu partidul lui Virgil Magureanu "pentru a-i prelua pe informatori" si cu partidul lui Ioan Talpes "pentru a prelua reteaua SIE’’. "PD este un partid care s-a aliat cu partidul domnului Magureanu pentru a obtine echipa de informatori, securisti si colaboratori, care a trecut in PD. Partidul Democrat a crescut dupa aceasta unire din 2002, iar acum, dintr-o nepasare a societatii civile si a comentatorilor, a avut loc aceasta apropiere de partidul lui Talpes, care i-a oferit sefului statului reteaua SIE. Ceea ce noi vedem acum este reteaua SRI si reteaua SIE, care au dus la marirea PD-ului", a sustinut presedintele Actiunii Populare, Emil Constantinescu, in cadrul dezbaterii organizate de Grupul pentru un Dialog Social pe tema "Polul de centru-dreapta, perspective politice". El a apreciat ca "PD este formatiunea care contine toate elementele de mesaj populist, structuri, baza financiara uriasa, fiind partidul cel mai bogat, cu structurile locale cele mai corupte, care este prezentat ca un partid de centru-dreapta, culmea, crestin"
Deci nu am atacat taranistii, am atacat gruparea controlata de securisti din fostul PNTCD. Chiar Constantinescu si Ciorbea au spus asta. Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a declarat, ieri, că premierul țărănist Radu Vasile avea semnat un angajament de colaborare cu Securitatea. "Exista angajamentul semnat, dar nu exista dovada că și-a turnat colegii. Era vorba de studenții străini", a spus Constantinescu, la o dezbatere organizată de Fundația Horia Rusu. Potrivit fostului șef al statului, dosarul de colaborator cu Securitatea al lui Radu Vasile a fost pus la dispoziția CSAT în momentul în care acesta urma să fie numit, în primăvara anului 1998, prim-ministru. http://www.adevarul.ro/actualitate/C..._52795947.html |
Citat:
Deci din textul tău și replica ta rezultă foarte clar că pentru tine Vîntu nu a greșit cu FNI din moment ce justiția nu l-a prins, afacerile lui erau corecte și cinstite iar don Georgio deși a lucrat pentru el, defapt nu e vinovat de nimic cu toate că și-a ascuns din CV perioada respectivă, a zis că e irelevant s-o treacă. Pe cine păcălește el? Pe cei ca tine, foarte naivi și foarte creduli care ca niște suporteri pătimași mari pariori superstițioși așteaptă câștigul cel mare de la gogoașa gonflabilă, de la căpușa cea roșie care a început să se dezumfle și să ajungă de la 88% la sub 6% în toamnă. Deci tu vrei să-mi iei ochii cu textul răstălmăcit, ca să cred eu sau alții că cică eu pricep prost sau mint... și că nu știu istoria post decembristă... sau o interpretez după ureche sau am uitat faptele. Citește deci replicile tale și apoi mai discutăm, până atunci: ciocu' mic în ideea că eu sunt mincinos și că nu citesc sau nu pricep ceea ce susții. Acuma dai sursă pe Emeil Constantinescu, ăla care l-a vândut pe Ciorbea și pe rege și apoi a susținut PSD-ul și pe Iliescu, deși serviciile sunt la PSD și doar Ungureanu a fost la SIE, adică la serviciul de informații externe, adică din 22 decembrie fără legături cu securitatea internă și cu oprimarea și cu torționarii roșii. Păi tu susții că mafihoții roșii sunt nevinovați și că toți ăia vinovați au trecut la PDL! Iar cu astfel de povești vânătorești te rog să te duci să te plimbi. Mergi în vizită la bomb-onanel, marele baron de Munchausen și de Cornu... și laptele... Dacă mai îmi dai o replică manipulatoare și falsă și mai încerci să mă demonstrzi pe text fără sens și fără logică viceversa decât susțin eu sau față de sensul din textul tău, atunci te declar un element pierdut complet pentru națiune, un păcălici ce se învârte ca un șurub ruginit ca să creeze zgomot sinistru și neplăcut. Fă pași dacă ești parșiv, și nu mă fă să-ți repet: Eu am priceput foarte corect și ce a susținut presa pe probe și replicile tale absurde așa că nu mai încerca să te dezvinovățești acuzându-mă de minciună sau necitirea textelor tale stupide și pline de vrăjeală și speculațiuni! Iartă-mă dar tocmai ai demonstrat că pricepi viceversa!.. că ești credool rău și că pui botul la prostiile lui Emil, ăla cu portretul robot și cu asemănarea lui Băsescu, portret robot, după Lucașenco sau alți tirani teroriști roșii KGB. Nu am nimic cu tine ci mă mir cum v-ați molipsit cu toții de nesimțirea și nerușinarea guvernului ilegitim și a corului de propagandiști puși pe a decredibiliza toate sursele Adevărului! Mă miră nesimțirea și tupeul și aroganța și neputința și frica ascunsă cu care vreți să vă învârtiți după cuvinte și după texte ca să decredibilizați realitatea. Polemica noastră e simplă: 1. Eu am susținut că don Georgio e complice sau autor de megaexcrocherie FNI împreună cu Vântu capul răutăților, indiferent unde a lucrat pentru el, 2. Tu ai susținut că deși a lucrat pentru Vântu e fără pată și el și chiar Vântu e tot fără pată din moment ce n-a fost prins de poliție și justiție și dacă avea o bancă ea era neimplicată în excrocherie deci don Georgio și-a ascuns în CV doar pentru că ''tunul'' a durat prea puțin. Nu mai vinde castraveți la grădinar că nu ține!:68: Și nu te mai distra mințind și insinuând și bănuind și demonstrând prostii! Ce interes am eu să mint? Nu pricepi că nu-s membru politic și nu fac jocurile nimănui și nimeni nu mă plătește afară de Cel de Sus în ceruri și acum cu mană ascunsă? Deci dacă mai bănui și insinuezi prostii despre mine sau despre țară răstălmăcind cuvintele după minteres ți-am zis că te declar persona non grata și te scot de sub drapel. Azi e ziua drapelului României ales la 1848 sub citatul și nu plagiatul: ''Dreptate și frăție!'' |
Citat:
Deci doar pentru ca cineva nu e de acord cu delirul tau basist, nu si-a pierdut memoria si isi aduce aminte ce s-a intamplat toti anii astia in Romania e neaparat de partea raului. Daca tu esti de partea raului ? Daca tu te-ai bagat sluga la tatal minciunii ? :1: Din pacate pentru tine va veni vremea cand Basescu va plati pentru toate minciunile sale si tu va trebui sa-ti cauti alti idoli.Din pacate pentru restul oamenilor nimic nu se va schimba in bine in viata lor. |
Citat:
Tu ai sustinut ca Georgel a lucrat la FNI. Punct. Eu ti-am zis sa-ti verifici hartiile pentru ca nu a lucrat la FNI ci la o banca a lui Vantu. Nu am spus nici ca e vinovat nici ca e nevinovat. Nu e vina mea daca stiu mai multe despre ce s-a intamplat in Romania.Ba mai mult eu ti-am dat si o inregistrare video unde idolul tau il acuza pe un taranist ca este complice in afacerea FNI . Mai tarziu acelasi taranist devine membru PDL si il ajuta pe Basescu sa fure fara rusine o casa. Nu mai vinde castraveți la grădinar că nu ține!:104: |
Citat:
Exact, eu am susținut că a lucrat la FNI, tu că nu la FNI ci la ceva bancă... a lui SOV, și sigur că tu n-ai spus decât că eu scriu după hârtii, de la ce știu eu ce partid sau că n-am citit bine hârtiile adică presa... deci m-ai contrazis, acuma o scoți că cică m-ai corectat. Păi sensul nu este ăla care-l vrei tu și Bolcaș dînd propoziții scurte pentru capre căpiate ca să priceapă ce vrei tu ci sensul e ăla pe care cu greu ți l-am tooot explicat pe sute de rânduri dar nu vrei să pricepi ci acuma te dezvinovățești deși eși mână în mână cu ei, cu gașca FNI, învinovățind PNTCD-ul apoi pe Băsescu și apoi PDLul, că cică ei sunt autorii megaexcrocheriilor. Nu ți-e rușine să te comporți ca nesimțiții de la guvernare și din parlament dezinformând și învârtind textele ca șurubul ruginit ca să sune frumos din coadă sau strident?.. numai ca să-mi fie milă de tine că cică suferi din pricina minciunilor mele... vouă chiar nu vă este rușine obrazului?.. de tablă! Păi din astfel de probe ca ale tale nu e de mirare că în România nu se mai știe deosebi neghina de grâu și albul de negru, dulcele de amar, căci voi cu asta vă ocupați, cu aruncarea vinei pe rege, pe PNȚCD, pe PDL, pe Băsescu și pe casa lui. Păi a zis chiar Băsescu pe TV că nu e moral că a primit casa aia dar că a fost legal. Și nu repeta citatele mele cu grădinpăritul căci se vede că ești altoit cu buruiană și cu arbore de cafea și în loc să dai roade vrednice de pocăință tu produci spini și mărăcini roșii: bârfe viclene lansate de toți flașnetarii roșii, tu le întreții la nesfârșit și le cânți pe la toate casele, dăruind din belșug toate răstălmăcirile și ''informațiile'' absurde și le și crezi ca credoolul, după care pui PUNCT. Că cică e sigur așa cum vrei tu. Nu mai are rost să repet, recitește dialogul nostru și vei pricepe exact: Eu am zis că don Georgio a ''lucrat'' și a muncit la FNI iar tu m-ai contrazis, și acuma o dai la întors că cică m-ai corectat că cică nu a fost angajatul respectivei firme ci a fost economist la banca... lui Vântu din pricina competenței. Înainte de a cere altora cu glas de lebădă să te lase să-i scoți paiu, pune mâna și scoate-ți mai înainte bârna cât stâlpul de telgraf, telescop, telefon, radio... și nu mai da lecții cum trebuie eu să citesc... corect. Iar PUNCT pune numai DUMNEZEU și nu orice avo-cățel gen Bolcaș... Deci m-ai bănuit, ai insinuat minciuni, ai dat lecții, m-ai luat la rost, m-ai făcut mincinos și m-ai îndreptat strâmb și ai lăsat să se priceapă viceversa decât este Adevărul și realitatea... iar asta te bagă la misiune încredințată de la USLași... așa că ai încercat să mă decredibilizezi ca să-ți recredibilizezi șefii și minciunile lor cu care răsucesc mereu adevărul ca să fie ca sarea pe rană... Realitatea e simplă: don Georgio a fost băgat în FNI-Vântu-Bancca prin care spălau afacerile murdare și dădeau tunuri luând împrumuturi fără garanții și prin ea dădeau înapoi investitorilor FNI până ce a crăpat iar 'dracu' s-a cărat apoi la BNR și a scos din CV perioada de maximă spoliere a banilor oamenilor, asta după 90-96 când au dat gaură cu Mugurel și Văcăroiu la depozitele și economiilor românilor din perioada de tristă amintire, când Caritasul era în floare și toți își spălau banii murdari luând de 8 ori. Tot fraierii au fost păcăliți și firește că PDL și PNȚCD și Băsescu a fost vinovat. Du-te și vinde gogoși în altă parte și nu mai fi papagal asemenea cârlanului papagal cu mult papagal și gât de lebădă și limbă de broască și tupeu de PSDist care a pus umărul la reclădirea căpușei roșii comuniste erijându-se în revoluționar sau student sau tânăr curat. N-are rost să mai continuii așa că pun puncte puncte... Învață să respecți colegii de dialog și realitatea și istoria țării, și abea apoi mai putem sta de vorbă, iar până atunci nu mai vânde broscoi râioși pe post de fecioare și nici roșii stricate pe post de lubenițe fără sâmburi! Practic singur te otrăvești, pe mine nu mă deranjezi, dar e urât să privesc cum altul se sinucide chiar în fața mea... nu la propriu. Te iert pentru măgării și încăpățânări însă vrăjeala și jmecheria nu are ce căuta pe un forum ortodox căci cum o prind cum îi dau peste bot! Deci nu ție ci păcatului care ți se suie la cap răstălmăcind textele și susținând impostura și terorismul și dictatura parlamentară care a furat tot ce era de furat: suveranitatea, dreptatea, poporul, numele, regele, președintele, adevărul, averea, și tot ce era bun și frumos și drept pe aceste plaiuri Dumnezeiești. |
Citat:
Adevarul este ca banca lui Vantu s-a creat cu bani furati de la FNI. Deci e iar exact invers decat spui tu ca ar fi. FNI a dat faliment in martie 2000. Si nu-i Vantu capul rautatilor ci fostii securisti care au luat grosul banilor. Vantu raspunde si el la comenzi, nu e de capul lui. La fel cum Necolaiciuc nu e de capul lui. Nu a furat el banii ci doar mafia s-a folosit de el, dupa care l-a lasat sa fuga. A fost arestat in SUA pentru incalcarea legilor emigrarii si atunci mafia l-a adus inapoi si e liber si azi. Poate intr-o zi o sa-ti dai seama ca servesti minciuna si o sa vii sa-ti ceri scuze. Dar s-ar putea ca scuzele sa fie prea putin. http://www.youtube.com/watch?v=rT4kDdPtUXQ |
Citat:
Nu vezi că ai tactica lor în sânge: -mă faci conflictual, încurcat, mincinos, habarnist, servitor al minciunii, tot eu, ''bună'' gLumea... -mă faci băsist, rasist, securist, jignist... -mă faci ziarist vândut ca ăia pe care voi nu-i puteți înghiți, deși EVZilei și RL sunt ultimele ziare necorupte încă de minciună și manipulare roșie, și B1 ultima televiziune liberă de USLași, -mă faci că slujesc minciunii ca inconștientul și că o să-mi pară rău cândva și vi tu ca să mă corectezi pe mine că cică nu e așa cum zic de sus de la Dumnezeu ci e cum zici tu de la structurile ce te-au amețit de tot, aduci tu tot felul de argumente de copil naiv ca la final să mă informezi că mafia e condusă de Băsescu sau de Macovei bețiva și jaful a fost dat de PNTCD și de PDL... Păi cu astfel de copii smintiți ce o să mă fac eu pe capul meu dacă una-întruna o să tot creadă ei în întoxicările și bârfele viclene lansate de echipa de păcălici și marionete condusă de maimuțică, de papagal și de motănelu' ăla micu' a lui Felix viclenul pervers? Ce o să mă fac cu voi dacă roadeți tot aluatul toxic și faceți blat ascuns cu căpușa cea roșie care s-a gonflat la 88% ca să crape și să se dezunfle acum tot așa de repede precum s-a mărit în sinea ei batjocorind pe oamenii cinstiți și drepți de pretutindeni? Varza asta a mea face bine la capre căpiate așa că dacă ai mâncat-o nu mi te plânge insinuînd că nu știu ordinea evenimentelor, că despre aia tocmai ți-am vorbit... iar tu pe parcurs ai alunecat la ei pe faleză, la băștile roșii în curte care aruncă toate faptele lor în cârca altora, aruncă pisica neagră ruptă și împuțită la alții în casă, și privind cât de fără rușine susțin ei minciunile tu chiar i-ai crezut și m-ai luat pe post de sărsăilă, și pe mine și pe Băsescu și pe toți cei ce au apărat țara asta de minciună și nedreptate și impostură. Tu vezi acum ca și ei viceversa, ai ochi roșii exact ca marionetele USLașe, care deși sunt trei, în realitate sunt doar două. Oare chiar n-a avut gust bun varza asta a mea a la Cluj? Eu cred că da, și parcă parcă începi să dai semne de revenire... Eu să știi că nu bag de vină și ți-am mâncat tocana de legume și borșul și ți-am băut surogatul de cafea și nu mă plâng... Mă bucur că mi-ai ținut de urât de ziua drapelului național. Așa că să fii sănătos deacuma la cap... Doamne ajută... doar că tu nu știi cine este capul... Nu-i bai... confundă-l cu cappo di tuti cappy și pe don Georgio și Mugurel cu Căposu și răspândește zvonul că eu fac o varză monarhisto-băsistă de nedigerat. Păi tocmai așa este, deci este chiar așa: sunt monarhist și nici cu președintele Băsescu nu mi-e rușine!.. iar varza ce ți-am servit este a la Cluj cu ceva frunze de dafin și cu un BoBoc de trandafir pe post de cireașă de pe tort. L-am votat și a ieșit și nu ne-a dezamăgit! Iar CFRul a luat campionatul... cu echipa ceferiștilor demni. |
Vsovi, da' cu varza a la Cluj ce-ai avut?
|
Citat:
Orice turturica pe limba ei piere. Varza a la Cluj : http://www.napocanews.ro/2009/11/dor...-coposu-2.html Plin de miștocăreală dâmbovițeană, Radu Vasile a refuzat invitația părintelui Pădurean la masă și și-a umplut buzunarele cu alune și covrigei și a urcat fluierând în mașinile SPP-ului. Atunci am înțeles clar că PNȚ-ul a murit. Premierul Radu Vasile era mancurtul securist și tipul de politician propus de servicii pentru anii 2000. Și ne mai mirăm cum se poartă clasa politică față de români și România? |
Citat:
Adică ce a greșit Radu Vasile? Că a luat nișlte alune și covrigei când a fost servit? Și de aici rezultă că e securist? Nu pricepi că securiștii KGB și cei vânduți occidentalilor și cei naționaliști aruncau mereu viceversa ca să nu mai se știe cine sunt vinovații (nomenclatura PCR) și care iată cum prin tine îmi dă mie mai sus sulul de hârtie igenică, deci tu chiar nu pricepi că ești molipsit de năravul ăsta absurd și fățarnic prin care ei își spală faptele lor în public prin aruncarea pisicii negre moarte pe ceilalți? Radu Vasile e un profesor strălucit de economie și un primministru care a trebuit să reziste hoardelor de mineri roșii și securiști ieșite din minți, ca să vină la București și să facă dezastru ca să se poată reemana babornița și să se erijeze la putere prin frontul salvării naționale, adică salavarea lor de brațul înarmat al legii... poporului român creștin! NU ESTE SECURIST ci țărănist convins, un om de dreapta onest, iar dacă voi credeți toate bârfele viclene lansate de veritabuilii securiști și propagandiști roșii, păi ce să vă fac? Nu turturicile pier pe limba lor ci ereții vopsiți, liliecii care se dau vulturi... adică toți papagalii așa ca papagalul cârlan cu papagal pe care tu îl imiți... Nu mai îmi ține lecții de morală și de greșală că tu n-ai zis sau ce ai zis, că poți fi sigur că pricep prea bine ce decridibilizări practici pe bază de minciună, diversiuni, învârtoșeri și batjocură ispititoare ca să te cred ca prostu' și ca credulu' și să mă apuc ca un penibil și să mă justific... Învață să respecți interlocutorii și să te ștergi la nas... cu sulul ăla de care ai amintit... căci eșit un puișor roșu păcălit și otrăvit de prietenii tăi mai mari (securiștii, nomenclaturiștii, 'ziariștii', și toți cei care te informează sau te ajută să te informezi 'corect'). Dacă nu ți-a plăcut varza mea a la Cluj, atunci n-ai decât să mânci rahat... turcesc cu stafide și lămâie, poate ți se mai îndulcește încăpățânarea cu care vrei să mă demonstrezi mincinos sau vândut sau eronat. |
Citat:
Păi așa au denumit ei scrierile mele, o varză monarhisto-băsistă. Și avea dreptate, căci sunt monarhist și nici cu Băsescu nu mi-e rușine, și l-am servit cu ea a la Cluj. Dar se pare că lui nu-i place varza ci rahatul turcesc cu stafide roșii și pudrat cu zahăr alb... neștiind că e plin cu neghine toxice și viclene puse acolo de cel rău care a preluat puterea și a furat tot ce a mai rămas: și suveranitatea, și legea, și constituția, și numele poporului, ei peștii și proxeneții care au făcut tranzacții cu curvele politice doborând guvernul legitim ca să dea lovitură de parlament, de stat, de guvern, de președinte, de TVR, de curte constituțională și de toate instituțiile de putere locale și naționale, doar pentru ca să transforme minciuna în adevăr și pentru a ridica impostura la rang suprem de naționalism, speculând postul ăsat negru și sănătos impus de Băsescu și Boc pentru ca să ieșim din criză, că cică n-a fost post ci că ne-a vrut răul. Prin post și rugăciune iese dracul ăsta populist și desfrânat și suicigașcă afară, numai așa! Jos guvernul roșu impostor, trădător, laș, plagiator, ilegitim, mafiot, penibil, mincinos, corupt, și electoral care mituie și ispitește furând slava altora ca să fie numai ei aleși pe funcții și pentru a-și păstra puterea, cenzura, teroarea, incompetența flașnetată ca voința poporului, ca mare competență pusă în slujba poporului. Vai de noi cum ne mituie și ne ispitesc și ne mint în față pentru ca să lepădăm referndumul validat, pe Băsescu, pe rege, constituția, legea, și tot ce e bun, drept și adevărat în această țară! Jos marionetele nomenclaturii comuniste, jos maimuțica, papagalul și ispisicuța motanului prăpădit. |
Citat:
|
Citat:
http://www.scribd.com/doc/58879672/P...l-tradatorilor |
Citat:
Feriți-vă de aluatul fariseilor căci ei zic și nu fac, se îmbracă dar nu cred, se arată dar ascund, văruiesc dar nu se pocăiesc, slăvesc și se închină dar nu slujesc, scriu și vorbesc dar în deșert, se smeresc dar sunt trufași cinstindu-se între ei pentru fărădelegi și nedreptăți, fiind primii înainte la plăcinte și ultimii la război și înapoi când e de strâns și dat foc la gunoi... gunoiul lor cât munții cei mai înalți pe care șade capiștea aia a lor unde aduc jertfe tuturor mortăciunilor și spurcăciunilor. Păi nu ea m-a părăsit ci eu am lepădat-o căci era vicleană și rea și puturoasă și am luat-o pe cea a Stăpânului și Învățătorului nostru. În ea niciodată nu se face întuneric! Cu judecata se ocupă alții, cei ce n-au altceva de făcut decât să te sperie cu lăcomia legii cu care-și acoperă ei lăcomia pentru femeia străină, femeile altora, femeile cele mândre șio pline de toate nebuniile bărbaților lor, niște xenofobi, exclusiviști, misogini, vicleni răi fără scăpare și fără leac de vindecare, fataliști, superstițioși, invidioși, perfizi, ce se dau victime și dau lecții idioate de morală și de drept neștiind cum își sapă groapa lor și cum loruși își întind capacane nimicitoare! :21: |
Citat:
Ți-am spus că eu vreau referendum pentru monarhie și după Mihai îl vreau pe Duda pe tron și pe Margareta, căci ei sunt simbolul complet al Bisericii Domnului, simbolul cel mai mare al țării Lui. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Voi vorbiți aiurea, voi ați înghițit ura și atacurile la fetele frumoase și femeile din PDL pe care le-au denigrat prin campanii demente cei din USL și voi i-ați crezut și vi acum să răstorni și să învârți adevărul preschimbându-l în minciună. Păi nu se vede că sunt frumoase și deștepte toate PDListele? Le-au pus ei etichete imorale și le-au denigrat nonstop pe toate televiziunile lor până toți fraierii și proștii au ieșit și ei pe toate drumurile să batjocurească. Voi sunteți complet stupizi! Nimeni nu a făcut tranzacții cu femei ușoare ci se vede cât colo că sunt și frumoase și deștepte toate femeile din PDL și cele ce cred în Dumnezeu și sunt de partea adevărului indiferent din ce partid or fi ele, se vede. Voi însă vorbiți numai din intoxicări ca misoginii. Băsescu le-a dat o șansă la toate care au dorit să facă politică fiindcă respectă femeile, iar voi împreună cu USLașii le urâți și vă e frică foarte că vă ia locul, funcția... deci vezi de ce le-a înscenat toate mizeriile? Păi cum să îți bați joc de Mona Muscă în timp ce te pupi cu Felix și cu Stănoiu și Oprescu Băsescu le-a sprijinit pe toate: Mantale, Udrea, Macovei, Anastase, Sulfina, Boagiu, Turcan, Șandru, Ritzi, fiica lui cea mică, și pe toate căci toate sunt deștept și frumoase și le-a dat o șansă fără să le bage în pat așa cum insinuează excrocii și mincinoșii. Însă voi nu judecați drept ci credți în bârfele viclene și răutăcioase... că cică prin pile au ajuns sus... nu prin pile ci au fost sprijinite să înfrunte răutatea masculilor din propriul partid și din partidele adversare. Deci Băsescu a adus lumină la conducerea României căci toate au făcut doar lucruri bune inclusiv Rizi! Iată însă că voi pe a ați găsit-o ca marea coruptă, o fată de douăzeci și ceva de ani, pentru că a plătit mai sump un concert unde a cântat Zamfir și a venit ceva străin. Nu vă este rușine să denigrați româncele deștepte în timp ce adulați hoațele și impostoarele din PSD și PNL gen Stănoiu, Androneasca, Puvac, Plumb, și toate cadavrele politice aparținând nomenclaturii post comuniste? Dacă mă mai faci mincinos ispitindu-mă am să te ignor că ești chiar priost crescut și nu numai. Guvernul a fost foarte legitim din 2004 căci poporul a votat majoritar dreapta și Băsescu s-a străduit să ofere țării un guvern de dreapta. Apoi a trădat PNL și a dat PDL afară de la guvernare ca să curvească în ascuns în parlament. Apoi Băsescu a făcut pe față un guvern PDL PSD, dar când au văzut greutățile crizei au tulit-o de la guvernare ca să urle din opoziție. A tot chemat PNL-ul la guvernare dar papagalul cârlan a vândut de tot și au format cooperativa USLașilor trădători de țară și mari dărâmători de guverne legitime și autori la sfârșit a traunacționării curvelor politice de către peștii și proxeneții șefi pentru ca iată, să dea lovitură de parlament, de guvern legitim și să instaleze unul impostor, de locale, de TVR, de toate instituțiile publice, de CCR, și acum cică vrea să meargă în parlamentul european ca să ne reprezinte, adică a dat lovitură de președinte. Păi cum să reprezinte maimuțica, papagalul și ispisicul ăla micul poporul român? Ei se reprezintă numai pe ei și pe tâmpiții care s-au lăsat păcăliți și mituiți de suicigașca tuturor diversiunilor și răutăților! Deci dumneata să taci când vorbești cu mine, că mă și enervezi cât tupeu ai să practici năravul lor de a arunca faptele voastre pe alții, și doar te-am prevenit să nu mai procedezi viclean și penibil! N-am scris să mai îmi dai replici căci nu poți fi onest... deci du-te și te joacă în altă parte și fă pe alții mincinoși că poate or să te creadă! Până atunci tu te-ai dovedit mincinosul și fraierul și ți-am demonstrat mereu, dar degeaba căci o dai mereu la întors! Fiindcă nu ești drept pe drept ci nedrept pe drept și pe nedrept!:64: |
Citat:
Deci m-aș bucura să fie suspendat Băsescu nu pentru mine ci pentru el, căci eu am zis că nu mă duc la referendumul de demitere ca nu cumva să votez contra... sau Doamne apără și păzește pentru! Însă aș vrea să fie demis pentru că are 8 ani de mandat, și dacă mai continuă devine un fel de Iliescu 3 mandate. Guvernul a fost ilegitim din din '47 și din '90 începând căci băieții furaseră revoluția și de atunci a fost tot ilegitim până la guvernul Ciorbea și Vasile și Boc și Ungureanu, restul sunt rodul furtului, al hoției, al nedreptății și păcălirii și întoxicării populației. Însă guvernul măscăricilor marionete de azi le întrece pe toate în ilegitimitate și impostură și incompetență și tupeu și minciună și populism și ce rău mai vrei. Deci de aia strig mereu: jos guvernul păcălicilor cu ochii roșii!.. care s-au erijat sub numele poporului că cică ne reprezintă pe noi... Păi ăștia se reprezintă numai pe ei înșiși și prostiile lor, pe Mugurel și don Georgio, masoneria și nomenclatura comunistă și băieții cu ochii bleumarin și toate fărădelegile posibile și imposibile și toate terorismele și cenzurile și specialitățile și privilegiile pe nedrept făcute de 66 de ani! Ei sunt ultimile mănuși ale antichristului din ascuns, a satanei și a proorocului mincinos cu care vă gâdilă la orgoliu ca să tăceți de frică și pentru mită și ispită, or să vă dea din 2013. Nu mă mai contrazice ci du-te și vezi-ți de treaba ta că m-ai supărat iară fiindcă minți crezând că spui adevărul și aperi cauza adevărului, și așa ceva e foarte trist și dureros, mă doare și pentru tine căci ești plin de neghine din aluatul cel mai toxic al fariseilor vicleni ascunși și perfizi! :21: NU e de râs! Tu însă iar o să zici că mint... asta numai findcă așa ești tu... și ce să mă fac eu cu tine... o faci mereu ca să devin ridicool când îți răspund și îți demon-stressz că e altfel Adevărul de cum îl știai tu de la flașnetarii roșii care repetă minciunile și nedreptățile lor până mor... insinuînd că cică ei sunt poporul, ferească Dumnezeu. V-au păclit ca pe proști! |
Citat:
Dar nu ma mir ca nu intelegi nimic, ramai in delirul tau si cand o termina Basescu mandatul ia-l acasa. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:28:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.