![]() |
:sunt fete care desi dragute nu isi gasesc partener sunt tot mai multe ...oferta pietii nu e prea tentanta majoritatea baietilor sunt prost educati,sunt imaturi,le e teama de viitor,nu se pot intretine singuri,si mai mult decat atat vor sex de la prima intalnire..ceea ce mie nu mi se pare normal..e animalic pur si simplu.Fetele vor siguranta,sinceritate,sa fie ocrotite,parteneri cu maniere elegante(cel putin nu obsedati sexual)..si iata ca unii vor ceva altii altceva....baietii se simt f.confortabil sa nu faca nici un fel de angajament(ca asa e moda veacului),fetele vor casatorie......exista un sfant Rafail protectorul casniciilor si sfantul Anton..la care se roaga atat fetele nemaritate cat si maritate...poate cine stie?
|
Citat:
|
Citat:
Acestea sunt timpurile. Am reusit sa ma spovedesc. Pot sa spun ca atat framantarile sufletesti din aceasta perioada cat si umilinta din timpul spovedaniei au fost ca un bici; ma voi feri ca de foc de aceasta patima. |
red_rose, sa stii ca nu multi au curajul asta, sa-si spuna cele mai rusinoase pacate, mai ales ca tu esti fata, iar spovedania se face la un barbat. Inteleg de ce momentele din timpul spovedaniei au fost ca un bici, pt. ca imaginar m-am pus in locul tau si mi-am imaginat cum ar fi sa ma spovedesc eu la o femeie preoteasa, ar fi mult mai greu!
|
TU TE-AI SPOVEDIT,Stefane sau te mai amina CEL RAU!
|
Da, asa este, dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Cel viclean incearca mereu sa ma ademeneasca cu modul de gandire ca noi suntem neputinciosi sa ne impotrivim firii, cu asta se lupta constiinta, cu invoirea cu mine insumi ca nu am incotro decat sa continui asa, intr-o spontana lancezeala :(
|
Citat:
|
asha ni se cere : tzine mintea la iad shi nu deznadajdui, dar subantzelegandu-se sa nici nu pacatuieshti dar shi sa te shi smereshti mai departe
|
iar marul de care ziceam mai sus este o zona in piept, in partea stanga,
|
Salut vsovi. Vad ca uneori vorbesti cu talc:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:14:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.